Thursday, July 14, 2011

FUUUYOOO... DARWISY SILMI SUDAH 2 TAHUN!



Darwisy Silmi ketika 6 bulan


Salam buat semua..


Jika hari Khamis lepas si comel kesayangan ku Darwisy Silmi di masukkan ke Hospital Ampang Puteri selama 2 hari akibat asthma dan batuk tidak henti-henti.. Kesian ku tengok dia makan tak lalu, sampai Dr masukkan ubat dan air di tangan dia... tengok ini



sabar ye sayang acu sentiasa di samping kamu.. huhu

masuk ubat melalui tangan uhhh.. kesian tengok dia.. huhu


Alat yang sudah serasi dan terkenal untuk kami sekeluarga..huhu al maklumlah bonda ku, ku dan Darwisy menghidapi perkara yang sama.. huhu tapi yang paling kesian Darwisy lah sebab kecil-kecil lagi sudah terkena.. ermmm

Darwisy Silmi & Daris Silmi (Abang & Adik)


Tapi pada Khamis ini 14 Julai 2011 bersamaan 12 Syaaban 1432 H genaplah umur Darwisy Silmi 2 tahun!! Yeah... Alahamdulilah Syukur berkat doa kami sekeluarga.. Darwisy pun sudah mula kelihatan sihat dan selera makan pun makin bertambah..


Ini adalah sedikit gambar yang sempat di ambil ketika ber jongging di KLCC beberapa minggu sebelum di masukkan ke wad..




Ya Allah, panjangkanlah usia Dariwisy Silmi


Agar lebih lama dapat Dariwisy mentaati Mu,

Jadikanlah kehidupan ini sebagai ladang,


Moga di akhirat kelak Dariwisy akan mengutip hasilnya..




kau permata hati ku..




SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG KU DARWISY SILMI







bisik buzz: ciri-ciri seorang ayahanda dah ada kan?? nak tunggu seorang bondanya je masih tercari-cari lagi.. ^_^




SALAM FUUUYOOO~





30 comments:

LeLy shuhada shaari said...

comel! my niece also 2years already..tp mengalami masalah kegemukan la..sian jugak..leg book tak darwiysh ni..haha..jom tgk my baby..http://www.lelyshuhadaherwishpered.blogspot.com

::FAIZ FARISH:: said...

sian dia... huhu

SyahmiFikri said...

sian dia.. kecik2 dah asthma..

takpa.. acu dia jaga dia yer.. lalaa

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

perfect picture...yg KLCC dlm jerebu tu sgt nice...

Mra Mastura said...

alaaa cian nye >__<

Finaz Jaafar said...

kesian la tgk bdk2 kne ccuk o sakit2 ni..seyes tak sampia hati..
dorang tak boleh nak ngadu sakit=(

schaze zainn said...

siannya.. kecik-kecik dah kene cucuk macam2.

get well soon :)

amir aizat said...

comel nye darwisy!

FarhanaDr said...

Eh eh! Comelnya anak buah kita. Hehe. Nak ikut jogging sesama. :p

Siti Suriani said...

comel nyer darwisy! hehe :)

Aman Ibrahim said...

kesiannyer dia, Semoga sihat selalu and the last picture tuh, memang lawa pemandangan belakang.. cantik!

A Crack Mirror said...

penyayang gak syazwan ni openyer...ahahak~

Penggemar Coklat said...

memang ada ciri2x ayahanda..hehe

moga2x dia sentiasa sihat walafiat ^^

H.J said...

dah ada dah ciri2 ayah yang mithali..hak3

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

dah ada gaya bapak ni..hihi

iKhRam said...

amboi pak acunyer.. ke main lagi yer..?? hahaha

g cepat cari bonda.. jgn lama2.. nnt dikebas orang.. hahaha

Aida Azryn said...

auw.. suka gambo yang last. :B

azly♥iejah said...

alolololo....kcik2 g da kene asthma..kite pun ade asthma gak taw...tp skrg xpnah kena da..rrajin lah minum sup sarang burung yeee....

Nur Farah Hani said...

comellllllllll dak tu.... apa apa pun doakan agar die cepat sembuh.. asma kekadang bile budak semakin besar boleh hilang tau.. ;d

sara zainol said...

salam ziarah ^^
Darwisy silmi sedap nama tu. orgnya pon cute. Allah telah berikan dia dugaan dr kecil. sgt tabh n tenang melihatnya. Insyaallah, dia akan semakin sihat. Semoga Allah kabulkan doa kamu sekeluarga. Aminn . ^^

merahitujambu said...

coanyaa..moga cpt sihat yeee

Anonymous said...

inshaAllah.
kalau diizinkan Allah.

:)

..hizamirahim.. said...

komen kat atas ni komen aku.
tapi aku tertekan anon pulak tadi!
adeh.

Darkbatman said...

testing2..

NOOR FATIN said...

eh2 sama dgn saya la XD

semoga dia cepat sembuh. comelnya dia :)

Faraa Eiman's said...

comelnye ea (:
hope ea cpt sembuh !

Naz Ke'ai said...

comel darwisY mcm naz,...hahaha semoga bby ni sihat selalu mcm cik wan..k

dyna syamsuri said...

cutest darwisy! auntie dina (xmenahan auntie!!haha) harap semoga cepat sembuhhh.. and credit kat semua gambar yang ada klcc tuu. cantekkksss

Afzainizam said...

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG KU DARWISY SILMI
ciannnnnnyerrr dia tu.....harap semoga cepat sembuhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

DanieL AdiE said...

Darwisy KUAT!!

kan..semoga cepat sihat dan bole bermain-main dengan uncle wan..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com