Darwisy Silmi ketika 6 bulan


Salam buat semua..


Jika hari Khamis lepas si comel kesayangan ku Darwisy Silmi di masukkan ke Hospital Ampang Puteri selama 2 hari akibat asthma dan batuk tidak henti-henti.. Kesian ku tengok dia makan tak lalu, sampai Dr masukkan ubat dan air di tangan dia... tengok ini



sabar ye sayang acu sentiasa di samping kamu.. huhu

masuk ubat melalui tangan uhhh.. kesian tengok dia.. huhu


Alat yang sudah serasi dan terkenal untuk kami sekeluarga..huhu al maklumlah bonda ku, ku dan Darwisy menghidapi perkara yang sama.. huhu tapi yang paling kesian Darwisy lah sebab kecil-kecil lagi sudah terkena.. ermmm

Darwisy Silmi & Daris Silmi (Abang & Adik)


Tapi pada Khamis ini 14 Julai 2011 bersamaan 12 Syaaban 1432 H genaplah umur Darwisy Silmi 2 tahun!! Yeah... Alahamdulilah Syukur berkat doa kami sekeluarga.. Darwisy pun sudah mula kelihatan sihat dan selera makan pun makin bertambah..


Ini adalah sedikit gambar yang sempat di ambil ketika ber jongging di KLCC beberapa minggu sebelum di masukkan ke wad..




Ya Allah, panjangkanlah usia Dariwisy Silmi


Agar lebih lama dapat Dariwisy mentaati Mu,

Jadikanlah kehidupan ini sebagai ladang,


Moga di akhirat kelak Dariwisy akan mengutip hasilnya..




kau permata hati ku..




SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG KU DARWISY SILMI







bisik buzz: ciri-ciri seorang ayahanda dah ada kan?? nak tunggu seorang bondanya je masih tercari-cari lagi.. ^_^




SALAM FUUUYOOO~





Comments (30)

On July 14, 2011 at 11:00 AM , LeLy shuhada shaari said... [Reply to comment]

comel! my niece also 2years already..tp mengalami masalah kegemukan la..sian jugak..leg book tak darwiysh ni..haha..jom tgk my baby..http://www.lelyshuhadaherwishpered.blogspot.com

 
On July 14, 2011 at 11:00 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

sian dia... huhu

 
On July 14, 2011 at 11:03 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

sian dia.. kecik2 dah asthma..

takpa.. acu dia jaga dia yer.. lalaa

 
On July 14, 2011 at 11:06 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

perfect picture...yg KLCC dlm jerebu tu sgt nice...

 
On July 14, 2011 at 11:20 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

alaaa cian nye >__<

 
On July 14, 2011 at 12:13 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

kesian la tgk bdk2 kne ccuk o sakit2 ni..seyes tak sampia hati..
dorang tak boleh nak ngadu sakit=(

 
On July 14, 2011 at 12:13 PM , schaze zainn said... [Reply to comment]

siannya.. kecik-kecik dah kene cucuk macam2.

get well soon :)

 
On July 14, 2011 at 12:21 PM , amir aizat said... [Reply to comment]

comel nye darwisy!

 
On July 14, 2011 at 1:17 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Eh eh! Comelnya anak buah kita. Hehe. Nak ikut jogging sesama. :p

 
On July 14, 2011 at 1:28 PM , Siti Suriani said... [Reply to comment]

comel nyer darwisy! hehe :)

 
On July 14, 2011 at 2:44 PM , Aman Ibrahim said... [Reply to comment]

kesiannyer dia, Semoga sihat selalu and the last picture tuh, memang lawa pemandangan belakang.. cantik!

 
On July 14, 2011 at 3:13 PM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

penyayang gak syazwan ni openyer...ahahak~

 
On July 14, 2011 at 3:26 PM , Penggemar Coklat said... [Reply to comment]

memang ada ciri2x ayahanda..hehe

moga2x dia sentiasa sihat walafiat ^^

 
On July 14, 2011 at 4:39 PM , H.J said... [Reply to comment]

dah ada dah ciri2 ayah yang mithali..hak3

 
On July 14, 2011 at 5:32 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

dah ada gaya bapak ni..hihi

 
On July 14, 2011 at 6:50 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

amboi pak acunyer.. ke main lagi yer..?? hahaha

g cepat cari bonda.. jgn lama2.. nnt dikebas orang.. hahaha

 
On July 14, 2011 at 8:04 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

auw.. suka gambo yang last. :B

 
On July 14, 2011 at 9:08 PM , azly♥iejah said... [Reply to comment]

alolololo....kcik2 g da kene asthma..kite pun ade asthma gak taw...tp skrg xpnah kena da..rrajin lah minum sup sarang burung yeee....

 
On July 14, 2011 at 9:52 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

comellllllllll dak tu.... apa apa pun doakan agar die cepat sembuh.. asma kekadang bile budak semakin besar boleh hilang tau.. ;d

 
On July 14, 2011 at 10:39 PM , sara zainol said... [Reply to comment]

salam ziarah ^^
Darwisy silmi sedap nama tu. orgnya pon cute. Allah telah berikan dia dugaan dr kecil. sgt tabh n tenang melihatnya. Insyaallah, dia akan semakin sihat. Semoga Allah kabulkan doa kamu sekeluarga. Aminn . ^^

 
On July 15, 2011 at 9:51 AM , merahitujambu said... [Reply to comment]

coanyaa..moga cpt sihat yeee

 
On July 15, 2011 at 12:39 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

inshaAllah.
kalau diizinkan Allah.

:)

 
On July 15, 2011 at 12:39 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

komen kat atas ni komen aku.
tapi aku tertekan anon pulak tadi!
adeh.

 
On July 16, 2011 at 12:08 PM , Darkbatman said... [Reply to comment]

testing2..

 
On July 16, 2011 at 5:10 PM , NOOR FATIN said... [Reply to comment]

eh2 sama dgn saya la XD

semoga dia cepat sembuh. comelnya dia :)

 
On July 16, 2011 at 5:23 PM , Faraa Eiman's said... [Reply to comment]

comelnye ea (:
hope ea cpt sembuh !

 
On July 17, 2011 at 12:03 AM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

comel darwisY mcm naz,...hahaha semoga bby ni sihat selalu mcm cik wan..k

 
On July 17, 2011 at 12:08 AM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

cutest darwisy! auntie dina (xmenahan auntie!!haha) harap semoga cepat sembuhhh.. and credit kat semua gambar yang ada klcc tuu. cantekkksss

 
On July 17, 2011 at 7:33 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG KU DARWISY SILMI
ciannnnnnyerrr dia tu.....harap semoga cepat sembuhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

 
On July 19, 2011 at 11:37 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Darwisy KUAT!!

kan..semoga cepat sihat dan bole bermain-main dengan uncle wan..