Friday, July 22, 2011

FUUUYOOO... DARWISY DENGAN BURUNGNYA




Salam Jumaat... Ini adalah kisah pada Khamis minggu lepas..


Sudah seminggu Darwisy Silmi menghayati hidupnya di kala umur 2 tahun.. Khamis lepas kami sekeluarga pergilah celebrate brithday di Pizza Hut, Wangsa Maju je tak buat besar-besar pun al maklumlah tengah bulan.. hahaha..


Kebetulan Pizza dan di KFC situ akan tutup minggu ini untuk renovation wow! so sempatlah menjejakkan kaki sebelum di renovate..


Ini antara gambar yg ku sempat ambil selebihnya time makan-makan sorry tak sempat sebab tengah khusyuk! lapo kot baru balik keje kan faham-faham je la..


Temnya burung ye sebab Darwisy ada "burung" haha

Anak-anak buah ku je da riuh rendah dah 1 Pizza adehh


masa orang piza bawak kek dan pasang lagu sambil nyanyi Darwisy punya malu sampai papa dia yang tiup lilin haha


malu tapi mahu bila disuruh potong kek.. ke dia takut nak potong "burung" dia?? ermm mungkin




dengan Acu kesayangannya.. ahaks!






bisik buzz: tak sabar nak menunggu "dia" keluar.. aaahhh!!



SALAM FUUUYOOO~





Comments (23)

On July 22, 2011 at 9:01 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

comel darwisy... :) happy birthday...mg jadi anak yg soleh dan berbakti pd ibu ayah serta masyarakat...insyaAllah..:)

 
On July 22, 2011 at 9:02 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nice kek dia

 
On July 22, 2011 at 10:11 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

ala..nk kek tu jugakkk

 
On July 22, 2011 at 10:16 AM , sara zainol said... [Reply to comment]

Angry bird kek, sedapp.. haha
To darwisy yg comell, happy bufday.. jgn nakal2 tau.. hehe, n jgn mkn byk2 [nt berisi, da xcomell] hehe ^^

 
On July 22, 2011 at 10:32 AM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

siapakah die.. jeng3.. ahahhaa..


wah kek tu macam angry bird jerk.. comel.. hak3..;p

 
On July 22, 2011 at 10:55 AM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

comelnye burung itu. :B

 
On July 22, 2011 at 11:10 AM , Aman Ibrahim said... [Reply to comment]

Adorable Darwish!!
Aman nak mintak birthday kek macamtuh jugak la.. flavor ape tuh mr. Wan?

 
On July 22, 2011 at 11:12 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wah!
kek yang sgt yummy!
:B

 
On July 22, 2011 at 12:06 PM , Qarl said... [Reply to comment]

tahniah! beraya dengan kete baru. sorry terpecahkan rahsia! haha

 
On July 22, 2011 at 1:54 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

oooo,,wan,,tunggu keta baru ka wan??? yeahhhhh,,keta apa keta apa?
kepo tak kepo tak?
hahhahaha

 
On July 22, 2011 at 3:41 PM , Pojiepooh Abdullah said... [Reply to comment]

Alalalala comelnya burung Darwisy.. Hepi besday ;p

 
On July 22, 2011 at 6:36 PM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

whoahhh,,,bes nye nk makan burung tu..geram koT,,hahahaha

 
On July 23, 2011 at 12:00 AM , Darkbatman said... [Reply to comment]

wahhh angry bird.. cun gile!
mesti darwisy ske.. untungg dpt bapak baik cmne.. kehkehkeh

 
On July 23, 2011 at 1:35 AM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

21 july ke bufday dia??
smaa ngn aku la..
wish bufday utk darwish

 
On July 23, 2011 at 1:39 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

amboi.. pak ucunyer pun sama naik.. hehehe

hepi besday yer, darwisy..
semoga jadi anak yg baik dan jadi orang yang berguna.. insyaallah.. amin

dari uncle am..

 
On July 23, 2011 at 4:31 PM , ~~Masharul~~ said... [Reply to comment]

Kek Angry Bird yang santek..nak order gak la nnti..hehe..

 
On July 24, 2011 at 3:11 PM , Lea IsNaw! said... [Reply to comment]

comelnya kek die

 
On July 25, 2011 at 12:00 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

wan lucah :P

 
On July 25, 2011 at 1:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

alolo...
comelnya....
xD

 
On July 25, 2011 at 4:37 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

nak kek tu ! nampak macam sangat sedap !

 
On July 25, 2011 at 8:25 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia
Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

 
On July 25, 2011 at 11:43 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

comeynya kekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 
On July 26, 2011 at 11:44 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Comelnye KEK dia..

Happy BIRTHDAY darwisy....comel2!