Friday, July 22, 2011

FUUUYOOO... DARWISY DENGAN BURUNGNYA




Salam Jumaat... Ini adalah kisah pada Khamis minggu lepas..


Sudah seminggu Darwisy Silmi menghayati hidupnya di kala umur 2 tahun.. Khamis lepas kami sekeluarga pergilah celebrate brithday di Pizza Hut, Wangsa Maju je tak buat besar-besar pun al maklumlah tengah bulan.. hahaha..


Kebetulan Pizza dan di KFC situ akan tutup minggu ini untuk renovation wow! so sempatlah menjejakkan kaki sebelum di renovate..


Ini antara gambar yg ku sempat ambil selebihnya time makan-makan sorry tak sempat sebab tengah khusyuk! lapo kot baru balik keje kan faham-faham je la..


Temnya burung ye sebab Darwisy ada "burung" haha

Anak-anak buah ku je da riuh rendah dah 1 Pizza adehh


masa orang piza bawak kek dan pasang lagu sambil nyanyi Darwisy punya malu sampai papa dia yang tiup lilin haha


malu tapi mahu bila disuruh potong kek.. ke dia takut nak potong "burung" dia?? ermm mungkin




dengan Acu kesayangannya.. ahaks!






bisik buzz: tak sabar nak menunggu "dia" keluar.. aaahhh!!



SALAM FUUUYOOO~





23 comments:

Amir Rayyan said...

comel darwisy... :) happy birthday...mg jadi anak yg soleh dan berbakti pd ibu ayah serta masyarakat...insyaAllah..:)

::FAIZ FARISH:: said...

nice kek dia

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ala..nk kek tu jugakkk

sara zainol said...

Angry bird kek, sedapp.. haha
To darwisy yg comell, happy bufday.. jgn nakal2 tau.. hehe, n jgn mkn byk2 [nt berisi, da xcomell] hehe ^^

Nur Farah Hani said...

siapakah die.. jeng3.. ahahhaa..


wah kek tu macam angry bird jerk.. comel.. hak3..;p

Aida Azryn said...

comelnye burung itu. :B

Aman Ibrahim said...

Adorable Darwish!!
Aman nak mintak birthday kek macamtuh jugak la.. flavor ape tuh mr. Wan?

..hizamirahim.. said...

wah!
kek yang sgt yummy!
:B

Qarl said...

tahniah! beraya dengan kete baru. sorry terpecahkan rahsia! haha

dyna syamsuri said...

oooo,,wan,,tunggu keta baru ka wan??? yeahhhhh,,keta apa keta apa?
kepo tak kepo tak?
hahhahaha

Pojiepooh Abdullah said...

Alalalala comelnya burung Darwisy.. Hepi besday ;p

Naz Ke'ai said...

whoahhh,,,bes nye nk makan burung tu..geram koT,,hahahaha

Darkbatman said...

wahhh angry bird.. cun gile!
mesti darwisy ske.. untungg dpt bapak baik cmne.. kehkehkeh

Tauke Budu said...

21 july ke bufday dia??
smaa ngn aku la..
wish bufday utk darwish

iKhRam said...

amboi.. pak ucunyer pun sama naik.. hehehe

hepi besday yer, darwisy..
semoga jadi anak yg baik dan jadi orang yang berguna.. insyaallah.. amin

dari uncle am..

~~Masharul~~ said...

Kek Angry Bird yang santek..nak order gak la nnti..hehe..

Lea IsNaw! said...

comelnya kek die

ADfeez said...

wan lucah :P

Eazy Izzuddin said...

alolo...
comelnya....
xD

Finaz Jaafar said...

nak kek tu ! nampak macam sangat sedap !

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia
Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

miss lolly a.k.a luvfareda said...

comeynya kekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

DanieL AdiE said...

Comelnye KEK dia..

Happy BIRTHDAY darwisy....comel2!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com