Saturday, July 16, 2011

FUUUYOOO... BREEP! BREEP! DAH KAHWIN

gambar beberapa tahun yang lepas



SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT



FARAH DANIA & JOHAN


Breep! Breep! ahaa masih ingat lagi tag line itu ketika di AF?? Ahaa itulah dia Farah Dania bt Anuar.. Ku antara salah seorang peminatnya semenjak AF2 lagi sampailah sekarang.. seiyes! suka dengan gaya dia.. Seorang yang peramah dan sporting.. Pernah bertentang mata dengannya memang fun.. Perwatakan calon wanita macam inilah yang ku cari tak control cantik kan.. haha


Coret-coret:

Farah telah mencatatkan 1 sejarah iaitu orang Melayu pertama bernikah di Cruise Putrajaya.. wow!


Antara artis yang membuat persembahan pada malam itu Mawi (selawat), Sahri (Endless Love berduet with my friend Emma Sherrina), Bob (my baby you)...Sharifah Shahirah dan Aziz Desa pengacara pada malam itu..


Wang hantaran RM25185.. uhh yai pengsan


Temanya Love Lake Wedding



Apa-apa pun layan gambar yang ku ambil daripada G.i Photoshoot yang sememangnya FUUUYOOO habis! Tahniah team G.i Photoshoot




Pelamin




Cantik!



Gelak kami hampir sama kot! (sapa yang da kenal ku tahu la macam mana)



Kacak!



Majlis akad nikah.. Cantik di padankan dengan jejaka macho = FUUUYOOOO

Gambar Persandingan Farah AF2 & Johan

Gambar Persandingan Farah AF2 & Johan

Majlis persandingan.. Terkedu melihatnya!



Semoga perkahwin Farah dan Johan sampai ke akhir hayat~








bisik buzz: mampukah ku membuat majlis semeriah dan sehebat ini?? ukur baju di badan sendiri huhu





SALAM FUUUYOOO~







Comments (26)

On July 17, 2011 at 10:46 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

lawa nye pelamin. tema sgt menarik. cantik kan dye . suke dy jugak XD

 
On July 17, 2011 at 10:53 PM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

cantik nya farahhh,,,farah da kurus,,kn...rindu diaa..hahaha..cik wan bila lg nk bertema2 lake2 garden ni??hehhehee

 
On July 17, 2011 at 11:05 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

hehe.. kena kerja keras la pasni lau nak wat macam depa tu. :P

 
On July 17, 2011 at 11:19 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Cantik laaaaaa.. Ni rase nak kahwen niiiii.. Mencik laa Wan ni tayang gambar kawennnnn.. :p

 
On July 17, 2011 at 11:26 PM , schaze zainn said... [Reply to comment]

kalo nak kawen mcm ni bajet kene besar haha xP

ai tak mmpu yu nak buat kenduri mcm ni.

ade ke org nak seponser?haha xP

 
On July 17, 2011 at 11:34 PM , izz idraqie huznie said... [Reply to comment]

awsome!!!!!!!!!!!!!!cantikkkkkkknyeeeeeeeeeee!!! cngrate@! brepbrepppp

 
On July 18, 2011 at 10:47 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

cantik dia berhijab

 
On July 18, 2011 at 12:26 PM , ainz said... [Reply to comment]

wah.....terpegun...sangat cantikkkk!

 
On July 18, 2011 at 12:29 PM , sara zainol said... [Reply to comment]

semakin cantik farah skrg..! semoga dia berbahagia hingga ke ank cucu.. ^^

 
On July 18, 2011 at 2:08 PM , Zuewairy said... [Reply to comment]

fuyooo.. mewahnya=)

 
On July 18, 2011 at 3:04 PM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

memang meriahkan..cntik farah tu kan

 
On July 18, 2011 at 3:20 PM , Fyqa said... [Reply to comment]

canteknya !


O_o

 
On July 18, 2011 at 4:24 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

comel betol farah.


anyway, yg pasal gelak tu, i setuju.
tapi u lebih sikit la.
haha.

 
On July 18, 2011 at 7:04 PM , ♥ cik kieranaa ♥ said... [Reply to comment]

comel lah farah diana ni...:)

btw..da folo u. hit me back yeah...

 
On July 18, 2011 at 7:20 PM , Lea IsNaw! said... [Reply to comment]

farah nampak sangat cantek!

 
On July 18, 2011 at 10:41 PM , H.J said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru..haha

 
On July 18, 2011 at 11:09 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

aaaaa...
nicelah...
selamat pengantin baru....

 
On July 18, 2011 at 11:47 PM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

snagat snagat cantik perfect mavelous.. and semua la.. ahahahaha..

haish tertibe teringin gak.. hak3..

 
On July 19, 2011 at 11:07 AM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

cantik nya diaaaaaa

 
On July 19, 2011 at 12:38 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

hamboiii sangat cantik kut farah ni !
jeles !

 
On July 19, 2011 at 2:04 PM , Darkbatman said... [Reply to comment]

best jd artis kan.. le kawin kt tmpat best..ramai yg nk sponser..

 
On July 19, 2011 at 5:10 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

cantik.. fuyoo
selamat berbahagia yer farah

breep! breep!

 
On July 19, 2011 at 10:53 PM , laskar pelangi said... [Reply to comment]

farah mmg santikkkk! pakai tudung lagi santikkk woo dari freehair kan:)

 
On July 19, 2011 at 11:36 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Pelamin dia tersangat la CANTIK!!

 
On July 20, 2011 at 1:20 PM , SimplySeoul said... [Reply to comment]

Serious she's the most beautiful malaysian celebrity bride (so far) I've seen.

 
On July 28, 2011 at 2:44 AM , AYIE said... [Reply to comment]

ok plamin tu mmang breathtaking.
gmbar2 sume chantek dowh..