Saturday, July 16, 2011

FUUUYOOO... BREEP! BREEP! DAH KAHWIN

gambar beberapa tahun yang lepas



SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT



FARAH DANIA & JOHAN


Breep! Breep! ahaa masih ingat lagi tag line itu ketika di AF?? Ahaa itulah dia Farah Dania bt Anuar.. Ku antara salah seorang peminatnya semenjak AF2 lagi sampailah sekarang.. seiyes! suka dengan gaya dia.. Seorang yang peramah dan sporting.. Pernah bertentang mata dengannya memang fun.. Perwatakan calon wanita macam inilah yang ku cari tak control cantik kan.. haha


Coret-coret:

Farah telah mencatatkan 1 sejarah iaitu orang Melayu pertama bernikah di Cruise Putrajaya.. wow!


Antara artis yang membuat persembahan pada malam itu Mawi (selawat), Sahri (Endless Love berduet with my friend Emma Sherrina), Bob (my baby you)...Sharifah Shahirah dan Aziz Desa pengacara pada malam itu..


Wang hantaran RM25185.. uhh yai pengsan


Temanya Love Lake Wedding



Apa-apa pun layan gambar yang ku ambil daripada G.i Photoshoot yang sememangnya FUUUYOOO habis! Tahniah team G.i Photoshoot




Pelamin




Cantik!



Gelak kami hampir sama kot! (sapa yang da kenal ku tahu la macam mana)



Kacak!



Majlis akad nikah.. Cantik di padankan dengan jejaka macho = FUUUYOOOO

Gambar Persandingan Farah AF2 & Johan

Gambar Persandingan Farah AF2 & Johan

Majlis persandingan.. Terkedu melihatnya!



Semoga perkahwin Farah dan Johan sampai ke akhir hayat~








bisik buzz: mampukah ku membuat majlis semeriah dan sehebat ini?? ukur baju di badan sendiri huhu





SALAM FUUUYOOO~







26 comments:

Mra Mastura said...

lawa nye pelamin. tema sgt menarik. cantik kan dye . suke dy jugak XD

Naz Ke'ai said...

cantik nya farahhh,,,farah da kurus,,kn...rindu diaa..hahaha..cik wan bila lg nk bertema2 lake2 garden ni??hehhehee

Aida Azryn said...

hehe.. kena kerja keras la pasni lau nak wat macam depa tu. :P

FarhanaDr said...

Cantik laaaaaa.. Ni rase nak kahwen niiiii.. Mencik laa Wan ni tayang gambar kawennnnn.. :p

schaze zainn said...

kalo nak kawen mcm ni bajet kene besar haha xP

ai tak mmpu yu nak buat kenduri mcm ni.

ade ke org nak seponser?haha xP

izz idraqie huznie said...

awsome!!!!!!!!!!!!!!cantikkkkkkknyeeeeeeeeeee!!! cngrate@! brepbrepppp

::FAIZ FARISH:: said...

cantik dia berhijab

ainz said...

wah.....terpegun...sangat cantikkkk!

sara zainol said...

semakin cantik farah skrg..! semoga dia berbahagia hingga ke ank cucu.. ^^

Zuewairy said...

fuyooo.. mewahnya=)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

memang meriahkan..cntik farah tu kan

Fyqa said...

canteknya !


O_o

..hizamirahim.. said...

comel betol farah.


anyway, yg pasal gelak tu, i setuju.
tapi u lebih sikit la.
haha.

♥ cik kieranaa ♥ said...

comel lah farah diana ni...:)

btw..da folo u. hit me back yeah...

Lea IsNaw! said...

farah nampak sangat cantek!

H.J said...

selamat pengantin baru..haha

Eazy Izzuddin said...

aaaaa...
nicelah...
selamat pengantin baru....

Nur Farah Hani said...

snagat snagat cantik perfect mavelous.. and semua la.. ahahahaha..

haish tertibe teringin gak.. hak3..

dyna syamsuri said...

cantik nya diaaaaaa

Finaz Jaafar said...

hamboiii sangat cantik kut farah ni !
jeles !

Darkbatman said...

best jd artis kan.. le kawin kt tmpat best..ramai yg nk sponser..

iKhRam said...

cantik.. fuyoo
selamat berbahagia yer farah

breep! breep!

laskar pelangi said...

farah mmg santikkkk! pakai tudung lagi santikkk woo dari freehair kan:)

DanieL AdiE said...

Pelamin dia tersangat la CANTIK!!

SimplySeoul said...

Serious she's the most beautiful malaysian celebrity bride (so far) I've seen.

AYIE said...

ok plamin tu mmang breathtaking.
gmbar2 sume chantek dowh..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com