Iya iya iya ku sangat bernafsu! jika tak bernafsu itu bukan manusia kan? tapi tapi nafsu ku kali ini sangat lain.. Sanggap sangat! ah ah ah! oh yeahhh *geli sial hahaha



Seiyes ku da lama tak pergi karok untuk menyumbangkan lagu-lagu di Red Box.. Lagu-lagu latest pun dah banyak.. Perh nak nak! (mengada-ngada)...



Ku da lama sanggap nak pergi tengok wayang (walaupun minggu lepas baru tengok Green Lantern tapi cite itu bohsan!) Ku nak tengok Transformers dan Sekali Lagi mereka kata best iya ke?? aahh dapat pergi dengan buah hati duduk seat couple pulak tu mungkin akan hilang sanggap ku ini kot.. huhu



Seiyes ku da sanggap nak pergi Gym! Sudah beberapa bulan tak pergi gym sebab itu badan ku bertingkat-tingkat lemaknya.. Siot erk gelakkan ku.. Duku kang.. huhu.. Kalau dulu di UiTM ku selalu pergi Gym di kolej ku.. Arhhh da lama ni tak bina badan nampak otot-otot ni.. huhu



Ermmm moga-moga Sanggap dan Nafsu ku ini akan ku lepaskan hujung minggu ini.. InsyAllah.. Ku hanya merancang tapi tuhan menentukan segalanya ceewah... haha..



muka orang sanggap dan bernafsu.. haha nanti bila badan saya sudah boleh nampak ketak-ketak sure lens camera akan ditunjukkan sampai ke bawah.. ^_^









bisik buzz: Adakah anda sanggap dan bernafsu jugak macam saya??





SALAM FUUUYOOO~





Comments (25)

On July 1, 2011 at 4:09 PM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

mcm iqram weyy

 
On July 1, 2011 at 4:16 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

woish seksi...aku tergoda..alu tergoda kerana cermin mata..haha..nak pergi tgk transformer gak..nak ikut ..nak ikut..hahahaa

 
On July 1, 2011 at 4:18 PM , kemang~ said... [Reply to comment]

haha ko ni mcm2...

 
On July 1, 2011 at 4:27 PM , ~syue syada~ said... [Reply to comment]

nk tgk sekali lagi !!!

transformers mmg best :)

 
On July 1, 2011 at 4:36 PM , d_tieah said... [Reply to comment]

Hahaha.. Kalau lelaki gay memang dah sangap gila kot tengok ang camni..

 
On July 1, 2011 at 5:40 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Eh. Takmo takmo!! Takmo seksi seksi. Mahaye tau. :p

 
On July 1, 2011 at 5:51 PM , A Crack Mirror said... [Reply to comment]

ahahaha..lawak a wan ni..ader2 jer..title ngan gamba mmg mengundang..sabo jerlah... da book tiket mlm ni..transformer couple seat tuk kita..u jgn lambat k???ahahhahaha~

 
On July 1, 2011 at 5:59 PM , Naz Ke'ai said... [Reply to comment]

omaigod,,.,sexy nya...hahaha

 
On July 1, 2011 at 6:36 PM , missSenget said... [Reply to comment]

tiba2 aku pun sangap jugak tgk gmbr tu..

err..

lariiii.....!!

 
On July 1, 2011 at 6:46 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

bila laa agk2nye nk ketak2 tuu..

 
On July 1, 2011 at 8:29 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

transformer yang latest best!!!

 
On July 1, 2011 at 9:15 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

nak tengok trasfomers...! huhuhuhu..

 
On July 1, 2011 at 9:38 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

hahahah, jgn lupa six packs! usahaaaaaaaa.... mst fuuyoo nanti. hehhehe

 
On July 1, 2011 at 10:22 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Peh! hebat2!

 
On July 1, 2011 at 10:28 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

peh..
dahsyat jugak nafsu dan kesangapan yg macam nie..

takut.. huhuhuh hahahaha

 
On July 1, 2011 at 11:13 PM , AYIE said... [Reply to comment]

wahh.. puteh melopak la badan u.. awww

 
On July 1, 2011 at 11:42 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

sunggh sangap & bernafsu je bile baca entri ni...
hahahhahaha..
lolz~

 
On July 1, 2011 at 11:43 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

oww...seksi3
haha...

 
On July 1, 2011 at 11:50 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

perghh!
hehe
xD

 
On July 2, 2011 at 10:50 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Photoshop?

 
On July 2, 2011 at 6:52 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

esok karang bila ketak tinggal satu boroi jangan lupa tunjuk kami yerrr.... adoiiii lawak lah ko ni

 
On July 2, 2011 at 11:08 PM , Eipul said... [Reply to comment]

hahaha, cepat pegi gym weh workout sampai keluaq urat chihihi

 
On July 3, 2011 at 2:27 PM , pipoq said... [Reply to comment]

sentiasa dalam mode sangap dan bernafsu..hahahaha

 
On July 3, 2011 at 11:05 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

pergh wan..cam shamsul kl gengster

 
On July 4, 2011 at 3:50 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

huiiii cekcinye wan !
hahahah

aah la,rs cm brnafsu begitu jeh..lalala