Friday, July 01, 2011

FUUUYOOO.. AKU SANGGAP DAN BERNAFSU SANGAT!

Iya iya iya ku sangat bernafsu! jika tak bernafsu itu bukan manusia kan? tapi tapi nafsu ku kali ini sangat lain.. Sanggap sangat! ah ah ah! oh yeahhh *geli sial hahaha



Seiyes ku da lama tak pergi karok untuk menyumbangkan lagu-lagu di Red Box.. Lagu-lagu latest pun dah banyak.. Perh nak nak! (mengada-ngada)...



Ku da lama sanggap nak pergi tengok wayang (walaupun minggu lepas baru tengok Green Lantern tapi cite itu bohsan!) Ku nak tengok Transformers dan Sekali Lagi mereka kata best iya ke?? aahh dapat pergi dengan buah hati duduk seat couple pulak tu mungkin akan hilang sanggap ku ini kot.. huhu



Seiyes ku da sanggap nak pergi Gym! Sudah beberapa bulan tak pergi gym sebab itu badan ku bertingkat-tingkat lemaknya.. Siot erk gelakkan ku.. Duku kang.. huhu.. Kalau dulu di UiTM ku selalu pergi Gym di kolej ku.. Arhhh da lama ni tak bina badan nampak otot-otot ni.. huhu



Ermmm moga-moga Sanggap dan Nafsu ku ini akan ku lepaskan hujung minggu ini.. InsyAllah.. Ku hanya merancang tapi tuhan menentukan segalanya ceewah... haha..



muka orang sanggap dan bernafsu.. haha nanti bila badan saya sudah boleh nampak ketak-ketak sure lens camera akan ditunjukkan sampai ke bawah.. ^_^









bisik buzz: Adakah anda sanggap dan bernafsu jugak macam saya??





SALAM FUUUYOOO~





25 comments:

aqmalazmi said...

mcm iqram weyy

si ngokngek said...

woish seksi...aku tergoda..alu tergoda kerana cermin mata..haha..nak pergi tgk transformer gak..nak ikut ..nak ikut..hahahaa

kemang~ said...

haha ko ni mcm2...

~syue syada~ said...

nk tgk sekali lagi !!!

transformers mmg best :)

d_tieah said...

Hahaha.. Kalau lelaki gay memang dah sangap gila kot tengok ang camni..

FarhanaDr said...

Eh. Takmo takmo!! Takmo seksi seksi. Mahaye tau. :p

A Crack Mirror said...

ahahaha..lawak a wan ni..ader2 jer..title ngan gamba mmg mengundang..sabo jerlah... da book tiket mlm ni..transformer couple seat tuk kita..u jgn lambat k???ahahhahaha~

Naz Ke'ai said...

omaigod,,.,sexy nya...hahaha

missSenget said...

tiba2 aku pun sangap jugak tgk gmbr tu..

err..

lariiii.....!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

bila laa agk2nye nk ketak2 tuu..

Aida Azryn said...

transformer yang latest best!!!

Cik Yatt said...

nak tengok trasfomers...! huhuhuhu..

dyna syamsuri said...

hahahah, jgn lupa six packs! usahaaaaaaaa.... mst fuuyoo nanti. hehhehe

DanieL AdiE said...

Peh! hebat2!

iKhRam said...

peh..
dahsyat jugak nafsu dan kesangapan yg macam nie..

takut.. huhuhuh hahahaha

AYIE said...

wahh.. puteh melopak la badan u.. awww

Azmer Lias said...

sunggh sangap & bernafsu je bile baca entri ni...
hahahhahaha..
lolz~

Tauke Budu said...

oww...seksi3
haha...

Eazy Izzuddin said...

perghh!
hehe
xD

::FAIZ FARISH:: said...

Photoshop?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

esok karang bila ketak tinggal satu boroi jangan lupa tunjuk kami yerrr.... adoiiii lawak lah ko ni

Eipul said...

hahaha, cepat pegi gym weh workout sampai keluaq urat chihihi

pipoq said...

sentiasa dalam mode sangap dan bernafsu..hahahaha

khairul akmal azman said...

pergh wan..cam shamsul kl gengster

Finaz Jaafar said...

huiiii cekcinye wan !
hahahah

aah la,rs cm brnafsu begitu jeh..lalala

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com