Monday, June 13, 2011

FUUUYOOO... PADAT, SENDAT DAN KETAT?

Hampir 2 minggu lebih ku tak update blog kan?? Aduhh sob sob ini semua kerana ku kena pergi outstation lorh.. Aktiviti ku memang padat,sendat dan ketat.. Kan ku sudah kata masa awal-awal lagi yang kerja ku ini akan selalu kena outstation kan.. So ini edisi ke 4 kot ku outstation.. Edisi kali ini antara outstation ku paling lama tak masuk office selama 2 minggu kot.. Bila ku post status dekat facebook perh ada jugak cakap syok kan? tapi ternyata syok jadi siot.. haha sebab apa? sebab tension kot.. Tak perlulah nak tahu apa yang buat ku tensionkan biarkan ku pendamkan sebuah duka.. ceewah..




Ok ini adalah rangkuman perjalanan bagi 2 minggu lepas...

30 Mei 2011- 3 Jun 2011

JPJ di sekitar Selangor:

  • Bangi
  • Semenyih
  • Banting
  • Kuala Kubu Baru
  • Kalumpang
  • Sabak Bernam
  • Kuala Selangor
  • Ijok
  • KLIA


6 Jun 2011 - 10 Jun 2011

JPJ di sekitar Pahang:

  • Bentong
  • Raub
  • Benta
  • Jerantut
  • Jengka
  • Sanggang
  • Panching
  • Terminal Bas Darul Makmur
  • Paloh Hinai
  • Paya Rambutan
  • Maran
  • Karak

Tengok tu tak ke menanah tengok kan? sabar je la.. Letih dan stress.. Tapi ada kalanya syok gak sebab masa beginilah kita boleh berjalan-jalan di tempat orang yang tak pernah kita pergi kan?

Hilangkan stress di Teluk Cempedak, Pahang

Yang paling ku ingat masa melalui jalan kampung di Jengka, Pahang.. Ku ada ternampak sebuah kampung itu namanya Kampung Songsang! Motif rasa masa itu nak berhenti je di kampung itu rasa macam teruja nak interview orang-orang disitu.. Tapi apakan daya masa mencemburui..

tetap I Luv Kuantan! ^_^


Lepas ku pulang KL dari Pahang Jumaat lepas, ku pergi perhimpunan yang di hadiri PM kesayangan kita iaitu Dato Najib di Taman Permata Hulu Kelang... Alhamdulilah dapat jugak salam dengan beliau masuk ini sudah 3 kali dapat menatap wajahnya dari dekat.. hehe


Disebabkan ku da lama tak pergi menonton wayang last preview filem CUN je.. haha so Sabtu lepas ku luangkan sedikit masa untuk menonton filem KL Gengster.. FUUUYOOO 4.5 bintang/5 bintang! seiyes best! Seiyes!


Ok ku rasa sampai disini dahulu catatan ku.. nanti sambung lagi ya.. Jaga diri kamu semua..








bisik buzz: Alahamdulilah rezeki melimpah lagi..







SALAM FUUUYOOO~

19 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hey mr model.. hehehe

Amir Rayyan said...

semakin bz bersama JPJ...hahahaha...

WAHIDA ALIAS said...

seyes best kn kl gangster.hehe..*sebok je

FarhanaDr said...

Alah. Tak syok tapi masyuk. Gaji mesti lebih sikit. Belanje belanje! Nak makan aiskrim. Ice Room jom!! :)

Aida Azryn said...

bestnye berjalan2. haha.. XD saba je la yo. ;)

FaizalSulaiman said...

fuh!

sila wat coverage pasal kampung songsang tu, wan.ahahahaha

Cik Miera Aziz said...

Mak aih. Kacaknyeee dia! ;D

Pojiepooh Abdullah said...

Hi Abam Wan, makin mantap dan meletop sekarang!

PojiePooh; Hanya Satu...

Oasis said...

Padat betul jadual tu wan. Tp tuntutan kerja nk bwat cam ne kan. Hr tu gi teluk chempedak tak jumpa pun..huhu

missSenget said...

makin lama outstation, makin kacak..!!


rajin2 laa outstation..

kehkehkeh...

best tu jalan2..

cik Lea said...

wah seornok ye dapat jalan2..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

makin bz adik akak ni...weeeeeeeeeeeee

ADfeez said...

patutlah snyap je lately... hehehe..:)

M@M@ SH@RIDZ said...

best ler keja ngan JPJ leh round2 malaysia yer.

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ALA...WAN.AKAK LUPA LA PULAK NK INGTKAN..HEHE..PKIR MCM2 MASE WEDDING..HIHI..DOORGIFT PUN AKAK LUPA BG WAN KAN?? ADUHH..RALAT JUGAK

amier azrul alias said...

aik keje jpj ke skg?
lol

khairul akmal azman said...

ok la 2 keje..
sambil menyelam minum air..
le cari2 calon isteri skali yer..

Cik Yatt said...

area selangor tu kbnyakannye dkat ngan my home lorh..hee

Eazy Izzuddin said...

fuh!
hehe
xD

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com