Monday, June 13, 2011

FUUUYOOO... PADAT, SENDAT DAN KETAT?

Hampir 2 minggu lebih ku tak update blog kan?? Aduhh sob sob ini semua kerana ku kena pergi outstation lorh.. Aktiviti ku memang padat,sendat dan ketat.. Kan ku sudah kata masa awal-awal lagi yang kerja ku ini akan selalu kena outstation kan.. So ini edisi ke 4 kot ku outstation.. Edisi kali ini antara outstation ku paling lama tak masuk office selama 2 minggu kot.. Bila ku post status dekat facebook perh ada jugak cakap syok kan? tapi ternyata syok jadi siot.. haha sebab apa? sebab tension kot.. Tak perlulah nak tahu apa yang buat ku tensionkan biarkan ku pendamkan sebuah duka.. ceewah..




Ok ini adalah rangkuman perjalanan bagi 2 minggu lepas...

30 Mei 2011- 3 Jun 2011

JPJ di sekitar Selangor:

  • Bangi
  • Semenyih
  • Banting
  • Kuala Kubu Baru
  • Kalumpang
  • Sabak Bernam
  • Kuala Selangor
  • Ijok
  • KLIA


6 Jun 2011 - 10 Jun 2011

JPJ di sekitar Pahang:

  • Bentong
  • Raub
  • Benta
  • Jerantut
  • Jengka
  • Sanggang
  • Panching
  • Terminal Bas Darul Makmur
  • Paloh Hinai
  • Paya Rambutan
  • Maran
  • Karak

Tengok tu tak ke menanah tengok kan? sabar je la.. Letih dan stress.. Tapi ada kalanya syok gak sebab masa beginilah kita boleh berjalan-jalan di tempat orang yang tak pernah kita pergi kan?

Hilangkan stress di Teluk Cempedak, Pahang

Yang paling ku ingat masa melalui jalan kampung di Jengka, Pahang.. Ku ada ternampak sebuah kampung itu namanya Kampung Songsang! Motif rasa masa itu nak berhenti je di kampung itu rasa macam teruja nak interview orang-orang disitu.. Tapi apakan daya masa mencemburui..

tetap I Luv Kuantan! ^_^


Lepas ku pulang KL dari Pahang Jumaat lepas, ku pergi perhimpunan yang di hadiri PM kesayangan kita iaitu Dato Najib di Taman Permata Hulu Kelang... Alhamdulilah dapat jugak salam dengan beliau masuk ini sudah 3 kali dapat menatap wajahnya dari dekat.. hehe


Disebabkan ku da lama tak pergi menonton wayang last preview filem CUN je.. haha so Sabtu lepas ku luangkan sedikit masa untuk menonton filem KL Gengster.. FUUUYOOO 4.5 bintang/5 bintang! seiyes best! Seiyes!


Ok ku rasa sampai disini dahulu catatan ku.. nanti sambung lagi ya.. Jaga diri kamu semua..








bisik buzz: Alahamdulilah rezeki melimpah lagi..







SALAM FUUUYOOO~

Comments (19)

On June 13, 2011 at 4:30 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

hey mr model.. hehehe

 
On June 13, 2011 at 4:49 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

semakin bz bersama JPJ...hahahaha...

 
On June 13, 2011 at 6:06 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

seyes best kn kl gangster.hehe..*sebok je

 
On June 13, 2011 at 6:08 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Alah. Tak syok tapi masyuk. Gaji mesti lebih sikit. Belanje belanje! Nak makan aiskrim. Ice Room jom!! :)

 
On June 13, 2011 at 6:14 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

bestnye berjalan2. haha.. XD saba je la yo. ;)

 
On June 13, 2011 at 7:08 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

fuh!

sila wat coverage pasal kampung songsang tu, wan.ahahahaha

 
On June 13, 2011 at 9:26 PM , Cik Miera Aziz said... [Reply to comment]

Mak aih. Kacaknyeee dia! ;D

 
On June 13, 2011 at 10:12 PM , Pojiepooh Abdullah said... [Reply to comment]

Hi Abam Wan, makin mantap dan meletop sekarang!

PojiePooh; Hanya Satu...

 
On June 13, 2011 at 11:06 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Padat betul jadual tu wan. Tp tuntutan kerja nk bwat cam ne kan. Hr tu gi teluk chempedak tak jumpa pun..huhu

 
On June 14, 2011 at 12:42 AM , missSenget said... [Reply to comment]

makin lama outstation, makin kacak..!!


rajin2 laa outstation..

kehkehkeh...

best tu jalan2..

 
On June 14, 2011 at 9:52 AM , cik Lea said... [Reply to comment]

wah seornok ye dapat jalan2..

 
On June 14, 2011 at 10:48 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

makin bz adik akak ni...weeeeeeeeeeeee

 
On June 14, 2011 at 11:35 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

patutlah snyap je lately... hehehe..:)

 
On June 14, 2011 at 2:57 PM , M@M@ SH@RIDZ said... [Reply to comment]

best ler keja ngan JPJ leh round2 malaysia yer.

 
On June 15, 2011 at 10:43 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

ALA...WAN.AKAK LUPA LA PULAK NK INGTKAN..HEHE..PKIR MCM2 MASE WEDDING..HIHI..DOORGIFT PUN AKAK LUPA BG WAN KAN?? ADUHH..RALAT JUGAK

 
On June 15, 2011 at 12:47 PM , amier azrul alias said... [Reply to comment]

aik keje jpj ke skg?
lol

 
On June 15, 2011 at 1:24 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

ok la 2 keje..
sambil menyelam minum air..
le cari2 calon isteri skali yer..

 
On June 16, 2011 at 9:41 AM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

area selangor tu kbnyakannye dkat ngan my home lorh..hee

 
On June 16, 2011 at 10:19 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuh!
hehe
xD