Monday, May 23, 2011

FUUUYOOO... ZIANA ZAIN TETAP DI HATI

Hampir seminggu sudah majlis Purplelicious Party with Ziana Zain yang diadakan penuh meriah di Hotel Vistana, Kuala Lumpur.. Seramai 100 orang peminat bertuah sahaja diberikan untuk bersama-sama menyambut ulangtahun kelahiran diva terulung negara Ziana Zain yang ke 43 tahun.. Walaupun sudah 43 tahun tapi body dan wajahnya kekal maintain.. Jeles!


Di sini ku mahu kongsikan antara detik-detik manis ku bersama Ziana Zain..

tema purple



ini adalah keknya.. sempat jugak ku merasa kek ini..



saat-saat Ziana Zain memberikan ucapan sebak dia melihat peminat-peminatnya yang tak henti-henti berikan sokongan pada kariernya.. ohh terharu katanya..



wajah kecerian



antara hadiah istimewa yang kak Ziana dapat pada hari itu..






tak sah kalau kak Ziana tak menyanyikan.. Pawana lagu yang dibawakan pada petang itu..



si Qarl mc pada majlis ini kelas kan! haha


hafez pun turut buat persembahan masih ingat dia ni sapa?? haaa cuba pikir-pikirkan..



Rizman Ruzaini pun datang tau!.. hehe






ini adalah rakan-rakan Ziana Folks yang ku kenal yang turut hadir..



Team 1 meja makan mengambil gambar dengan Kak Ziana kita ini.. semua Macho-macho ok





antara 100 orang yang bertuah bersama-sama dengan Ziana Zain.. hehe



sesi bergambar sorang-sorang.. temanya beratur ok.. tapi di jamin puas dapat bergambar.. tak percaya?? tengok ini..









kan! menagis! haha



yang penting... haha



last shoot daripada Kak Ziana sebelum pulang.. sweet sangat! haha



eksklusif!



Tatapan buat peminat Ziana Zain..


Bagi ku Siti Roziana binti Zain atau Ziana Zain adalah Diva no 1 dan Penghibur no. 1 dalam hatiku! Ziana Zain memang FUUUYOOOO.. Tak sombong, mudah mesra, kuat gelak dan sangat fokus!


Ku dan rakan-rakan Ziana Folks khususnya akan mendoakan kejayaan dan kesejahteran Kak Ziana di dalam bidang industri ini mahupun dalam dunia kekeluargaannya..




Ziana Zain Tetap Di Hati







bisik buzz: cerita konvo akan bersambung selepas entri ini.. hehe



SALAM FUUUYOOO~






21 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hebat... kalah ai....

aqmalazmi said...

FAEZ FARISH! jgn nak kalah3 sagat lah!!hahahahaha

wan : kek letak sebelah kasut??ehh ke kasut tu pon kek??kahkahkah..confius~

mye said...

wow..
untungla dpt luangkn msa dgn kak ziana..
haha

Azmer Lias said...

perghhh,
best giler dpt jmp zz..
=)

Cik Yatt said...

untung la~~~

hehehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...kak ziana tetap cantik....

pipoq said...

amboi..wan punya senyum tu mengalahkan tuan punya party..hehehe..

DanieL AdiE said...

Waaaa...ziana sgt cantik!

wahida said...

huwaaaa!! sumpah nak nangis tgk gambar2 ni...mak jeles okeh!!

kak ziana ni tak nampak mcm ada anak 4 pun....

AiDa AzRyN said...

kelas kau maria... haha.. :P
bestnye dpt jumpa akak ziana.. huhu. jelez!

Aman Ibrahim said...

pergh~ best2!!
x sangka ramai yg aman kenal ada kat sana..

kak ziana, she's the best! love the theme colour.

khalidahmacambaguss~O_o said...

perghh..jeles!!!! ziana zain ni saye minat sejak kecik lagi.. ciss.. jelesnya awk dpt jumpa diaaaaa....huhu... :'(

syazwana88 said...

hye syazwan >.<

best gila dapat jumpa ziana zain !
jeles di situ ye
heee :P

akubiomed said...

Tidak sangka sporting kak Ziana Zain tidak berkira mengambil gambar bersama peminat

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

dik!!!!! akak jeles la...

FaizalSulaiman said...

perghhh wannn!!!!!!

biella93 said...

wahhh , dpt posing2 ngn ziana zain , syokkk tuhhhh :)

Tauke Budu said...

wah heaven sungguh!!

Finaz Jaafar said...

pehh kak ziana memang hebaakkk lerr..suara dy mmg unik sbb dy sorg jeh bole tarik cmtu..sgt best!
jeles la wan dpt jmpe dy ! grr!!!!!!

Anna King said...

hurm canteknya kak ziana... nampak secocok dengan wan ;)

Eipul said...

waw

sangat jeles dengan kamu, haha
ziana memang cantik gila la, tak dapat dinafikan lagi, yg penting kek tu nak YSL gak kan, terbaek!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com