Hampir seminggu sudah majlis Purplelicious Party with Ziana Zain yang diadakan penuh meriah di Hotel Vistana, Kuala Lumpur.. Seramai 100 orang peminat bertuah sahaja diberikan untuk bersama-sama menyambut ulangtahun kelahiran diva terulung negara Ziana Zain yang ke 43 tahun.. Walaupun sudah 43 tahun tapi body dan wajahnya kekal maintain.. Jeles!


Di sini ku mahu kongsikan antara detik-detik manis ku bersama Ziana Zain..

tema purple



ini adalah keknya.. sempat jugak ku merasa kek ini..



saat-saat Ziana Zain memberikan ucapan sebak dia melihat peminat-peminatnya yang tak henti-henti berikan sokongan pada kariernya.. ohh terharu katanya..



wajah kecerian



antara hadiah istimewa yang kak Ziana dapat pada hari itu..






tak sah kalau kak Ziana tak menyanyikan.. Pawana lagu yang dibawakan pada petang itu..



si Qarl mc pada majlis ini kelas kan! haha


hafez pun turut buat persembahan masih ingat dia ni sapa?? haaa cuba pikir-pikirkan..



Rizman Ruzaini pun datang tau!.. hehe






ini adalah rakan-rakan Ziana Folks yang ku kenal yang turut hadir..



Team 1 meja makan mengambil gambar dengan Kak Ziana kita ini.. semua Macho-macho ok





antara 100 orang yang bertuah bersama-sama dengan Ziana Zain.. hehe



sesi bergambar sorang-sorang.. temanya beratur ok.. tapi di jamin puas dapat bergambar.. tak percaya?? tengok ini..









kan! menagis! haha



yang penting... haha



last shoot daripada Kak Ziana sebelum pulang.. sweet sangat! haha



eksklusif!



Tatapan buat peminat Ziana Zain..


Bagi ku Siti Roziana binti Zain atau Ziana Zain adalah Diva no 1 dan Penghibur no. 1 dalam hatiku! Ziana Zain memang FUUUYOOOO.. Tak sombong, mudah mesra, kuat gelak dan sangat fokus!


Ku dan rakan-rakan Ziana Folks khususnya akan mendoakan kejayaan dan kesejahteran Kak Ziana di dalam bidang industri ini mahupun dalam dunia kekeluargaannya..




Ziana Zain Tetap Di Hati







bisik buzz: cerita konvo akan bersambung selepas entri ini.. hehe



SALAM FUUUYOOO~






Comments (21)

On May 23, 2011 at 9:36 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

hebat... kalah ai....

 
On May 23, 2011 at 10:18 AM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

FAEZ FARISH! jgn nak kalah3 sagat lah!!hahahahaha

wan : kek letak sebelah kasut??ehh ke kasut tu pon kek??kahkahkah..confius~

 
On May 23, 2011 at 11:10 AM , mye said... [Reply to comment]

wow..
untungla dpt luangkn msa dgn kak ziana..
haha

 
On May 23, 2011 at 12:42 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

perghhh,
best giler dpt jmp zz..
=)

 
On May 23, 2011 at 1:08 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

untung la~~~

hehehehe

 
On May 23, 2011 at 1:38 PM , C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

waa...kak ziana tetap cantik....

 
On May 23, 2011 at 1:50 PM , pipoq said... [Reply to comment]

amboi..wan punya senyum tu mengalahkan tuan punya party..hehehe..

 
On May 23, 2011 at 2:23 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Waaaa...ziana sgt cantik!

 
On May 23, 2011 at 2:57 PM , wahida said... [Reply to comment]

huwaaaa!! sumpah nak nangis tgk gambar2 ni...mak jeles okeh!!

kak ziana ni tak nampak mcm ada anak 4 pun....

 
On May 23, 2011 at 3:59 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

kelas kau maria... haha.. :P
bestnye dpt jumpa akak ziana.. huhu. jelez!

 
On May 23, 2011 at 5:23 PM , Aman Ibrahim said... [Reply to comment]

pergh~ best2!!
x sangka ramai yg aman kenal ada kat sana..

kak ziana, she's the best! love the theme colour.

 
On May 23, 2011 at 6:14 PM , khalidahmacambaguss~O_o said... [Reply to comment]

perghh..jeles!!!! ziana zain ni saye minat sejak kecik lagi.. ciss.. jelesnya awk dpt jumpa diaaaaa....huhu... :'(

 
On May 23, 2011 at 10:09 PM , syazwana88 said... [Reply to comment]

hye syazwan >.<

best gila dapat jumpa ziana zain !
jeles di situ ye
heee :P

 
On May 24, 2011 at 12:42 AM , akubiomed said... [Reply to comment]

Tidak sangka sporting kak Ziana Zain tidak berkira mengambil gambar bersama peminat

 
On May 24, 2011 at 10:31 AM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

dik!!!!! akak jeles la...

 
On May 24, 2011 at 2:10 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

perghhh wannn!!!!!!

 
On May 24, 2011 at 5:53 PM , biella93 said... [Reply to comment]

wahhh , dpt posing2 ngn ziana zain , syokkk tuhhhh :)

 
On May 25, 2011 at 12:43 AM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

wah heaven sungguh!!

 
On May 25, 2011 at 5:52 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

pehh kak ziana memang hebaakkk lerr..suara dy mmg unik sbb dy sorg jeh bole tarik cmtu..sgt best!
jeles la wan dpt jmpe dy ! grr!!!!!!

 
On May 26, 2011 at 9:30 PM , Anna King said... [Reply to comment]

hurm canteknya kak ziana... nampak secocok dengan wan ;)

 
On May 29, 2011 at 2:17 PM , Eipul said... [Reply to comment]

waw

sangat jeles dengan kamu, haha
ziana memang cantik gila la, tak dapat dinafikan lagi, yg penting kek tu nak YSL gak kan, terbaek!