Monday, May 30, 2011

FUUUYOOO... MASIH LAGI MOOD KONVO!

Yess masih lagi mood konvo katanya... Kalau sebelum ini ku like-like je upload gambar konvo ku di blog ini.. Kali ini nah kenangan ku semasa Istiadat Konvokesyen UITM ke-74 pada 19 Mei 2011 yang lalu..


Untuk pengetahuan andalah ye.. Gambar-gambar ini dari kamera peribadi ku tidak ada tempah mana-mana photographer pun hanya menggunakan khidmat sepupu perempuan ku yang berumur 15 tahun.. haha.. Ku ajar dia sikit-sikit cara nak ambil gambar macam mana so pandai-pandailah dia ambik.. so inilah hasilnya...



Inilah sebahagian rakan-rakan ku yang sempat jumpa setelah keluar dewan yang lain-lain entah kemana pun ku tak tahu.. so mintak maaf jika rakan-rakan ku tidak sempat berjumpa lah ye.. ermm agak-agaknya bila lagi nak jumpa ye.. ermmmm =(



Azam



Piji



Ijan



Khairul Faizal



Rusydi, Aimi & Nawfal



Anis dan Umi

Rakan yang satu-satunya yang hadir dan memberikan ku sejambak bunga dan coklat.. Cik Nurul Atekah.. Mekaseh awak.. hehe





percaya or tak yang tudung hitam itulah photographer ku.. haha not bad la kan gambar-gambar dia..





cap ibu dan anak! (^_^)



mood di tengah jalan katanya.. haha



gedix santai! haha





di padang Shah Alam pula..










macam-macam gayalah kan ku ni.. haha apa boleh buat seumur hidup sekali pakai jubah konvo lepas ini tak tahu nasib macam mana lagi kan.. so ambik peluang kasi kaw-kaw punya.. haha




Walaupun konvo pada sidang petang.. tetap all out bergambar alhamdulilah tak hujan.. Memang lancar sesi fotografi... Alhamdulilah..











bisik buzz: rasa macam nak post gambar pre-convocation pulak boleh?? hehe


SALAM FUUUYOOO~






Comments (19)

On May 30, 2011 at 11:05 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

bestnya tengok gmbr...
ceria habis..
btw,congratz ye =)

 
On May 30, 2011 at 11:23 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

wah! best nye.. tak sabaq lagi 3 tahunn.. aminnnn

 
On May 31, 2011 at 12:16 AM , nelly said... [Reply to comment]

the best moment tu !

 
On May 31, 2011 at 12:47 AM , bighagenjo said... [Reply to comment]

fuyooooooooo~ taniah taniah! huhu

 
On May 31, 2011 at 8:47 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

fuhhhhhhhhhhhhyoooo.tahniah!! hepinye dia..rindu pulak zaman belajar dl.hihi

 
On May 31, 2011 at 11:25 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

HABES !!

gile gambar
adess...kasik kaloi satu dua bunga juga boleh?

 
On May 31, 2011 at 2:19 PM , missSenget said... [Reply to comment]

cntik gak sepupu kau amek gambar...

 
On May 31, 2011 at 5:42 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

untung laaa ! ritu kte konvo tak sempat pun nak bergambar2 sangat..haishhhhh

 
On June 1, 2011 at 2:17 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

nk upah wan jadi photographer aD tuk amik gmbr mcm kt atas2 nie leh dak? :P

 
On June 1, 2011 at 3:35 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

banyaknye gambo. huhu!

 
On June 1, 2011 at 3:58 PM , Aida Azryn said... [Reply to comment]

wan,anda kena tag! ;D
http://www.aidaazryn.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

 
On June 1, 2011 at 10:40 PM , SENORITA ZATY said... [Reply to comment]

waah syokk nyer tgok org konvo , huhuhuhuhuhuhuh , :D

 
On June 3, 2011 at 8:49 PM , Dba Ghani said... [Reply to comment]

congrats yaw!!! :)

 
On June 5, 2011 at 2:09 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

waa..happening gila..congrats mr.wan..
cik nurul ateekah tue..someone special erk..hahaaa

 
On June 7, 2011 at 12:38 AM , aq noor said... [Reply to comment]

bestnyerrr,tahniah! sye lg stu tahun.. waa, lamnyerr

 
On June 8, 2011 at 6:56 PM , Anna King said... [Reply to comment]

eh wan... gambar dengan aku xada ke.. mak sodeh ni~

 
On June 9, 2011 at 12:47 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

fuh ala2 moh-del gitu..
haha...

 
On June 9, 2011 at 1:43 PM , Monophobia Leonard said... [Reply to comment]

wahhhhhhh

 
On June 10, 2011 at 12:13 AM , crecko89 said... [Reply to comment]

congrat Bro