Monday, May 30, 2011

FUUUYOOO... MASIH LAGI MOOD KONVO!

Yess masih lagi mood konvo katanya... Kalau sebelum ini ku like-like je upload gambar konvo ku di blog ini.. Kali ini nah kenangan ku semasa Istiadat Konvokesyen UITM ke-74 pada 19 Mei 2011 yang lalu..


Untuk pengetahuan andalah ye.. Gambar-gambar ini dari kamera peribadi ku tidak ada tempah mana-mana photographer pun hanya menggunakan khidmat sepupu perempuan ku yang berumur 15 tahun.. haha.. Ku ajar dia sikit-sikit cara nak ambil gambar macam mana so pandai-pandailah dia ambik.. so inilah hasilnya...



Inilah sebahagian rakan-rakan ku yang sempat jumpa setelah keluar dewan yang lain-lain entah kemana pun ku tak tahu.. so mintak maaf jika rakan-rakan ku tidak sempat berjumpa lah ye.. ermm agak-agaknya bila lagi nak jumpa ye.. ermmmm =(



Azam



Piji



Ijan



Khairul Faizal



Rusydi, Aimi & Nawfal



Anis dan Umi

Rakan yang satu-satunya yang hadir dan memberikan ku sejambak bunga dan coklat.. Cik Nurul Atekah.. Mekaseh awak.. hehe





percaya or tak yang tudung hitam itulah photographer ku.. haha not bad la kan gambar-gambar dia..





cap ibu dan anak! (^_^)



mood di tengah jalan katanya.. haha



gedix santai! haha





di padang Shah Alam pula..










macam-macam gayalah kan ku ni.. haha apa boleh buat seumur hidup sekali pakai jubah konvo lepas ini tak tahu nasib macam mana lagi kan.. so ambik peluang kasi kaw-kaw punya.. haha




Walaupun konvo pada sidang petang.. tetap all out bergambar alhamdulilah tak hujan.. Memang lancar sesi fotografi... Alhamdulilah..











bisik buzz: rasa macam nak post gambar pre-convocation pulak boleh?? hehe


SALAM FUUUYOOO~






19 comments:

Azmer Lias said...

bestnya tengok gmbr...
ceria habis..
btw,congratz ye =)

SyahmiFikri said...

wah! best nye.. tak sabaq lagi 3 tahunn.. aminnnn

nelly said...

the best moment tu !

bighagenjo said...

fuyooooooooo~ taniah taniah! huhu

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

fuhhhhhhhhhhhhyoooo.tahniah!! hepinye dia..rindu pulak zaman belajar dl.hihi

nurkaloi said...

HABES !!

gile gambar
adess...kasik kaloi satu dua bunga juga boleh?

missSenget said...

cntik gak sepupu kau amek gambar...

Finaz Jaafar said...

untung laaa ! ritu kte konvo tak sempat pun nak bergambar2 sangat..haishhhhh

ADfeez said...

nk upah wan jadi photographer aD tuk amik gmbr mcm kt atas2 nie leh dak? :P

Aida Azryn said...

banyaknye gambo. huhu!

Aida Azryn said...

wan,anda kena tag! ;D
http://www.aidaazryn.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

SENORITA ZATY said...

waah syokk nyer tgok org konvo , huhuhuhuhuhuhuh , :D

Dba Ghani said...

congrats yaw!!! :)

si ngokngek said...

waa..happening gila..congrats mr.wan..
cik nurul ateekah tue..someone special erk..hahaaa

aq noor said...

bestnyerrr,tahniah! sye lg stu tahun.. waa, lamnyerr

Anna King said...

eh wan... gambar dengan aku xada ke.. mak sodeh ni~

Tauke Budu said...

fuh ala2 moh-del gitu..
haha...

Monophobia Leonard said...

wahhhhhhh

crecko89 said...

congrat Bro

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com