Beberapa minggu lepas ku mendapat kad jumputan khas dari seorang blogger iaitu MISS SUE aka Puan Suhaida wahh sudah puan da... ala blog Asam. Garam. Gula tu...


Yeahh dia akan melangsungkan perkahwinannya Sabtu ini.. Terbaik! sebelum-sebelum ini di blognya banyak entri-entri yang menceritakan persiapan perkahwinannya.. Dari segi kad kahwinlah, gift nak bagi tetamu lah, beli baju lah dan macam-macam lagi.. Tapi yang paling ku suka dia ada post entri yang dia menceritakan dia suka lelaki berjanggut.. Siap bagi kelebihan apabila berjanggut kot.. Dan sudah semestinya bakal suaminya pun berjanggut la kan.. Haihhh suka la akak tu nanti bolehlah gentel janggut abang sayangnya tiap-tiap hari ye.. hahahahahaha

Syazwan dan pasangan??? wah siapa pasangan ku?? ermmmm teng teng.. haha


Apa yang menarik dan persamaan ku dengan akak Miss Sue ini ialah kami berkongsi tarikh lahir yang sama iaitu 20 JAN cuma tahun ja berbeza.. haha.. Terbaiklah tak sangka kot.. Miss Sue ini juga pernah membuatkan untuk ku header... ini header yang telah dihasilkannya...



Apa-apa pun ku ucapkan jutaan terima kasih di atas jemputan ke majlis yang penuh bersejarah itu nanti.. Ku harapkan Miss Sue berbahagia sama Encik Green nya dan majlis itu nanti akan berlangsung dengan penuh kemeriahan dan FUUUYOOOO~ insyAllah kalau tiada aral melintang akan Wan hadiri majlis akak ye..



SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SUHAIDA & PASANGAN









bisik buzz: Ku target kahwin pada umur 30 tahun.. InsyAllah.. Kumpul harta dulu.. huhu



SALAM FUUUYOOO~







Comments (21)

On May 25, 2011 at 9:45 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

slmt pengantin baru?
errr...
siapa pasangan?
jeng3...
XD

 
On May 25, 2011 at 9:47 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

cantek kad kahwen tu...leh curi idea tu untuk kad kawen sendiri nnti...yeay...:)

 
On May 25, 2011 at 9:49 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

gentel janggut?=.=

 
On May 25, 2011 at 9:57 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Selamat pengantin baru. Moga berbahagia ke akhir hayat. ;)

Eh!! Janggut kambing? Lalala.

 
On May 25, 2011 at 10:00 PM , Liquid said... [Reply to comment]

ye ke 30 bro...


ntah2 sblm tahun dpn dh kawen dah ehehehe

 
On May 25, 2011 at 10:08 PM , Aman Ibrahim said... [Reply to comment]

hahaha berjanggut ada kelebihan?
30 eh? kumpul2 and semoga berjaya..

 
On May 25, 2011 at 10:11 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Siyes..comel gile kad khawin tu...

 
On May 25, 2011 at 10:21 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

umur 30 taon..?!
xrasa lmbt sgt ke?!
hehe

 
On May 26, 2011 at 12:05 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

ngaaa>> nak wat kad lagi kreatifff dr tuh ^^

 
On May 26, 2011 at 6:59 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

lawalah kad kawin die.. hehehe nica purple... wan.. ang target 30?
chq target 33... hahahahah :P

 
On May 26, 2011 at 8:19 AM , missSenget said... [Reply to comment]

30?? lmbt lg laa kene tunggu ni?? T___T

 
On May 26, 2011 at 10:23 AM , pipoq said... [Reply to comment]

ape nak kumpul harta dulu wan..dah kawin pun bole je nak kumpul harta..siap leh kumpul anak lagi tu..hehehe..

 
On May 26, 2011 at 10:49 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

santek tema kawen dye
tahniah tahniah


tahniah juge untuk Mr.Wan
FUyoooo

 
On May 26, 2011 at 1:33 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nice nya kad tu

 
On May 27, 2011 at 1:42 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

aduhhhhh..terharu sgt2 la dik..siap wat 1 enri untuk akak..tenkiu dikkk...Insyaallah..klu dah target tu mesti boleh pya..akak target umur 25 Allah makbulkan jugak..syukur sgt

 
On May 29, 2011 at 10:08 AM , misz molecule said... [Reply to comment]

siyez cantik kad kahwin beliau..


cantik sangat2.huhaaa


nak jugak kad kahwin tu.heheheh

 
On May 29, 2011 at 2:14 PM , Eipul said... [Reply to comment]

terbaek kad kawen dia, haha, weh aku nak kirim bunga telur weh, kekeke

 
On May 29, 2011 at 7:30 PM , chrome said... [Reply to comment]

ingat tu Wan.. pasangan ko dijemput... jangan tak bawak lak.. opssss

 
On May 30, 2011 at 9:46 AM , PUAN SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/05/blogger-datang-kenduri-aku-wey.html

 
On May 30, 2011 at 10:49 AM , nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply to comment]

cntek la kad itu!!

dtg dar blog kaloi.. =)

 
On June 13, 2011 at 11:11 AM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

hoho..thniah da konvo..nnt bole kawen.ekeke