Wednesday, May 25, 2011

FUUUYOOO.. LELAKI BERJANGGUT PILIHAN DI HATI??

Beberapa minggu lepas ku mendapat kad jumputan khas dari seorang blogger iaitu MISS SUE aka Puan Suhaida wahh sudah puan da... ala blog Asam. Garam. Gula tu...


Yeahh dia akan melangsungkan perkahwinannya Sabtu ini.. Terbaik! sebelum-sebelum ini di blognya banyak entri-entri yang menceritakan persiapan perkahwinannya.. Dari segi kad kahwinlah, gift nak bagi tetamu lah, beli baju lah dan macam-macam lagi.. Tapi yang paling ku suka dia ada post entri yang dia menceritakan dia suka lelaki berjanggut.. Siap bagi kelebihan apabila berjanggut kot.. Dan sudah semestinya bakal suaminya pun berjanggut la kan.. Haihhh suka la akak tu nanti bolehlah gentel janggut abang sayangnya tiap-tiap hari ye.. hahahahahaha

Syazwan dan pasangan??? wah siapa pasangan ku?? ermmmm teng teng.. haha


Apa yang menarik dan persamaan ku dengan akak Miss Sue ini ialah kami berkongsi tarikh lahir yang sama iaitu 20 JAN cuma tahun ja berbeza.. haha.. Terbaiklah tak sangka kot.. Miss Sue ini juga pernah membuatkan untuk ku header... ini header yang telah dihasilkannya...



Apa-apa pun ku ucapkan jutaan terima kasih di atas jemputan ke majlis yang penuh bersejarah itu nanti.. Ku harapkan Miss Sue berbahagia sama Encik Green nya dan majlis itu nanti akan berlangsung dengan penuh kemeriahan dan FUUUYOOOO~ insyAllah kalau tiada aral melintang akan Wan hadiri majlis akak ye..



SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SUHAIDA & PASANGAN









bisik buzz: Ku target kahwin pada umur 30 tahun.. InsyAllah.. Kumpul harta dulu.. huhu



SALAM FUUUYOOO~







21 comments:

..hizamirahim.. said...

slmt pengantin baru?
errr...
siapa pasangan?
jeng3...
XD

Amir Rayyan said...

cantek kad kahwen tu...leh curi idea tu untuk kad kawen sendiri nnti...yeay...:)

AiDa AzRyN said...

gentel janggut?=.=

FarhanaDr said...

Selamat pengantin baru. Moga berbahagia ke akhir hayat. ;)

Eh!! Janggut kambing? Lalala.

Liquid said...

ye ke 30 bro...


ntah2 sblm tahun dpn dh kawen dah ehehehe

Aman Ibrahim said...

hahaha berjanggut ada kelebihan?
30 eh? kumpul2 and semoga berjaya..

DanieL AdiE said...

Siyes..comel gile kad khawin tu...

Azmer Lias said...

umur 30 taon..?!
xrasa lmbt sgt ke?!
hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngaaa>> nak wat kad lagi kreatifff dr tuh ^^

ADfeez said...

lawalah kad kawin die.. hehehe nica purple... wan.. ang target 30?
chq target 33... hahahahah :P

missSenget said...

30?? lmbt lg laa kene tunggu ni?? T___T

pipoq said...

ape nak kumpul harta dulu wan..dah kawin pun bole je nak kumpul harta..siap leh kumpul anak lagi tu..hehehe..

nurkaloi said...

santek tema kawen dye
tahniah tahniah


tahniah juge untuk Mr.Wan
FUyoooo

::FAIZ FARISH:: said...

nice nya kad tu

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

aduhhhhh..terharu sgt2 la dik..siap wat 1 enri untuk akak..tenkiu dikkk...Insyaallah..klu dah target tu mesti boleh pya..akak target umur 25 Allah makbulkan jugak..syukur sgt

misz molecule said...

siyez cantik kad kahwin beliau..


cantik sangat2.huhaaa


nak jugak kad kahwin tu.heheheh

Eipul said...

terbaek kad kawen dia, haha, weh aku nak kirim bunga telur weh, kekeke

chrome said...

ingat tu Wan.. pasangan ko dijemput... jangan tak bawak lak.. opssss

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/05/blogger-datang-kenduri-aku-wey.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cntek la kad itu!!

dtg dar blog kaloi.. =)

WAHIDA ALIAS said...

hoho..thniah da konvo..nnt bole kawen.ekeke

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com