Wednesday, May 18, 2011

FUUUYOOO... KINI DETIKNYA!

Gambar di atas ini menggambarkan kegembiraan ku menjelang esok hari... Gambar ini di rakamkan ketika sesi raptai Selasa lepas..


Kini hari yang di tunggu-tunggu oleh semua para pelajar khususnya Graduan Seni Bina Perancangan Dan Ukur (FSPU), UiTM Shah Alam telah tiba... Gementar, Gembira, Sedih & Sebak.. huhu

Secara ringkas ku nak laporkan

Tarikh: 19 Mei 2011


Hari: Khamis


Waktu: 12.30 tengah hari


Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam


No. Giliran: 666 (cantikkan no ku?? haha)


Penyampai sijil: Dato Prof Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar (Naib Canselor UiTM)


Sesiapa kelapangan datanglah jumpa ku esok ya.. hahaha.. Kalau boleh nak dapat banyak bunga.. tibebe feeling hot pulak.. haha..


Keadaan luar dan dalam Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam.. Baru sahaja di rasmikan malah Konvokesyen UiTM ke-74 adalah konvokesyen pertama yang dibuat di sini... Bangga kot.. haha.. Kalau sebelum ini Dewan Sri Budiman tetapi kali ini di tempat baru.. FUUUYOOO..

ku mengharapkan Konvokesyen Uitm ke-74 ku esok berjalan lancar dan penuh kegembiraan..


baju semua da get ready da.. tinggal sarung je esok.. hehehe


WAWASAN SETIA PELAJAR kerana UiTM DI HATI KU





bisik buzz: mungkin ini kali pertama dan terakhir ku memakai jubah konvo dan naik ke atas pentas menerima sijil Ijazah Sarjana Muda ku kot.. Untuk buat Master ku belum bersedia lagi ke arah itu insyAllah mungkin nanti.. so ku akan buat terbaik dan akan menyanyikan lagu UiTM dengan penuh semangat pada esok hari insyAllah..




SALAM FUUUYOOO~






21 comments:

aqmalazmi said...

wahh mesti tak sabar kan..
best nyeeeeee

DanieL AdiE said...

TAHNIAH WAN!!!

Waaa..sgt best majlis konvo kat situ.. Hope sgt majlis konve ko 75 nnti akan wat kat sane gak... Bestnye!!

Tahniah skali lg wan..

Enjoy ur day tomorrow ya.. Amek pic byk2 tau...

AiDa AzRyN said...

bestnye tgk dewan uitm shah alam!!! huhu.. apa2 pun tahniah ye! ;)

khairul akmal azman said...

taahhhhniah wan!
caiyok2..
baju seed gantung 2 yg mahal 2..
hehe

missSenget said...

tahniah..tahniah..tahniah..


pomm..pom..pommmm~!!!

eh..mcm over plak siap ngn bunga api..

ok jugak laa..ade jugak unsur2 bunga kt situ.. lg hot dari dpt bunga ros..

Joe_Hans said...

JELES!!! last year convo ktirog yang ke 72 buat kat dewan sri budiman jer!! uh!!

dyna syamsuri said...

setinggi tinggi ucapan tahniah kepada FUUYOOO MR WAN sebab grad. haha
tak sabar gila diri ni nak grad jugak, tapi taknak buat psm bole? lalallalala

btw, conggratssss

FarhanaDr said...

Okeyyyyy..

Nak hadiah ape? Meh kasi tau. Akan dideliver khas dari KL ke Shah Alam. Shiuwwwwwww~

Congratsssss. Akhirnya, officially abes dah belajar. :)

SyahmiFikri said...

tahniah..

takpe .. jangan kejar master sangat..

asal kan anda tidak menganggur.. dats da best for u beb.. =)

asybedazzle said...

fuyoooooo dewan tu nampak gah giler. banyak skrin. hahaha. okay tahniah grad fuyo

Mra Mastura said...

waaaaaaaaaaaaaaahhh!! lawa gileee tempat!!! congratz wan!! XD XD XD


psst- time gath mane lak wan suh mra masak ni? -___-"

FaizalSulaiman said...

kini gemilang itu sudah aku genggam..

hahaha

gemilang wan!comgrats wan!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

TAHNIAH DIK..TUMPANG BANGGA!!

mye said...

wah..congrate r yew..
hehe..
thn dpn insyaAllah mye plk..

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah

Finaz Jaafar said...

uish..tahniah tau wan !!! bestnyerrr!!!hee~ kte lak eksaited=__=

Tauke Budu said...

segak seh;..
aku coming soon

ieyza afieyna said...

congrate !!
wah best nye...
ieyza pun ta sabr nak konvo gak..
tapi bru dip part 2.. haha :P

Cik Yatt said...

TAHNIAH incik FUUUYOOO...
diri ni pon tak saba nk kovo..hikhik..

ADfeez said...

hey wan... tahniah ok.. x sangka sama lak musim convocation kita ;)

Anna King said...

congrats bebeh! banyak dapat bunga time konvo tu... memang hot laa u ;)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com