Wednesday, May 18, 2011

FUUUYOOO... KINI DETIKNYA!

Gambar di atas ini menggambarkan kegembiraan ku menjelang esok hari... Gambar ini di rakamkan ketika sesi raptai Selasa lepas..


Kini hari yang di tunggu-tunggu oleh semua para pelajar khususnya Graduan Seni Bina Perancangan Dan Ukur (FSPU), UiTM Shah Alam telah tiba... Gementar, Gembira, Sedih & Sebak.. huhu

Secara ringkas ku nak laporkan

Tarikh: 19 Mei 2011


Hari: Khamis


Waktu: 12.30 tengah hari


Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam


No. Giliran: 666 (cantikkan no ku?? haha)


Penyampai sijil: Dato Prof Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar (Naib Canselor UiTM)


Sesiapa kelapangan datanglah jumpa ku esok ya.. hahaha.. Kalau boleh nak dapat banyak bunga.. tibebe feeling hot pulak.. haha..


Keadaan luar dan dalam Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam.. Baru sahaja di rasmikan malah Konvokesyen UiTM ke-74 adalah konvokesyen pertama yang dibuat di sini... Bangga kot.. haha.. Kalau sebelum ini Dewan Sri Budiman tetapi kali ini di tempat baru.. FUUUYOOO..

ku mengharapkan Konvokesyen Uitm ke-74 ku esok berjalan lancar dan penuh kegembiraan..


baju semua da get ready da.. tinggal sarung je esok.. hehehe


WAWASAN SETIA PELAJAR kerana UiTM DI HATI KU





bisik buzz: mungkin ini kali pertama dan terakhir ku memakai jubah konvo dan naik ke atas pentas menerima sijil Ijazah Sarjana Muda ku kot.. Untuk buat Master ku belum bersedia lagi ke arah itu insyAllah mungkin nanti.. so ku akan buat terbaik dan akan menyanyikan lagu UiTM dengan penuh semangat pada esok hari insyAllah..




SALAM FUUUYOOO~






Comments (21)

On May 18, 2011 at 11:17 PM , aqmalazmi said... [Reply to comment]

wahh mesti tak sabar kan..
best nyeeeeee

 
On May 18, 2011 at 11:41 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

TAHNIAH WAN!!!

Waaa..sgt best majlis konvo kat situ.. Hope sgt majlis konve ko 75 nnti akan wat kat sane gak... Bestnye!!

Tahniah skali lg wan..

Enjoy ur day tomorrow ya.. Amek pic byk2 tau...

 
On May 18, 2011 at 11:44 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

bestnye tgk dewan uitm shah alam!!! huhu.. apa2 pun tahniah ye! ;)

 
On May 18, 2011 at 11:47 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

taahhhhniah wan!
caiyok2..
baju seed gantung 2 yg mahal 2..
hehe

 
On May 18, 2011 at 11:53 PM , missSenget said... [Reply to comment]

tahniah..tahniah..tahniah..


pomm..pom..pommmm~!!!

eh..mcm over plak siap ngn bunga api..

ok jugak laa..ade jugak unsur2 bunga kt situ.. lg hot dari dpt bunga ros..

 
On May 19, 2011 at 12:14 AM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

JELES!!! last year convo ktirog yang ke 72 buat kat dewan sri budiman jer!! uh!!

 
On May 19, 2011 at 12:15 AM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

setinggi tinggi ucapan tahniah kepada FUUYOOO MR WAN sebab grad. haha
tak sabar gila diri ni nak grad jugak, tapi taknak buat psm bole? lalallalala

btw, conggratssss

 
On May 19, 2011 at 12:52 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Okeyyyyy..

Nak hadiah ape? Meh kasi tau. Akan dideliver khas dari KL ke Shah Alam. Shiuwwwwwww~

Congratsssss. Akhirnya, officially abes dah belajar. :)

 
On May 19, 2011 at 2:30 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

tahniah..

takpe .. jangan kejar master sangat..

asal kan anda tidak menganggur.. dats da best for u beb.. =)

 
On May 19, 2011 at 4:32 AM , asybedazzle said... [Reply to comment]

fuyoooooo dewan tu nampak gah giler. banyak skrin. hahaha. okay tahniah grad fuyo

 
On May 19, 2011 at 7:32 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaahhh!! lawa gileee tempat!!! congratz wan!! XD XD XD


psst- time gath mane lak wan suh mra masak ni? -___-"

 
On May 19, 2011 at 8:19 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

kini gemilang itu sudah aku genggam..

hahaha

gemilang wan!comgrats wan!

 
On May 19, 2011 at 8:34 AM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

TAHNIAH DIK..TUMPANG BANGGA!!

 
On May 19, 2011 at 9:14 AM , mye said... [Reply to comment]

wah..congrate r yew..
hehe..
thn dpn insyaAllah mye plk..

 
On May 19, 2011 at 11:11 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Tahniah

 
On May 19, 2011 at 2:37 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

uish..tahniah tau wan !!! bestnyerrr!!!hee~ kte lak eksaited=__=

 
On May 19, 2011 at 10:42 PM , Tauke Budu said... [Reply to comment]

segak seh;..
aku coming soon

 
On May 20, 2011 at 1:35 AM , ieyza afieyna said... [Reply to comment]

congrate !!
wah best nye...
ieyza pun ta sabr nak konvo gak..
tapi bru dip part 2.. haha :P

 
On May 20, 2011 at 1:33 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

TAHNIAH incik FUUUYOOO...
diri ni pon tak saba nk kovo..hikhik..

 
On May 20, 2011 at 10:05 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

hey wan... tahniah ok.. x sangka sama lak musim convocation kita ;)

 
On May 26, 2011 at 9:28 PM , Anna King said... [Reply to comment]

congrats bebeh! banyak dapat bunga time konvo tu... memang hot laa u ;)