Thursday, April 14, 2011

FUUUYOOO... DARIS SILMI BOTAK!



FUUUYOOO.. hampir seminggu tak update ni.. Gilalah! Ini gara-gara sibuk pergi outstation la ni.. huhuhu...


Rasanya agak lama ku perapkan dan memperkenalkan nama anak buah ku yang terbaru ini kan? Last ku bagi tahu mengenai berat dan lain-lain di sini.. Permata Hati Ku

bila botak dah macam kungfu budak cina da kot.. haha


Tapi untuk namanya masih belum diberi tahu.. Apa-apa pun ku ucapkan jutaan terima kasih kepada anda semua yang sudi memberi cadangan nama untuk anak buah ku itu.. Banyak-banyak nama ku suka nama Dayyan..Tapi di sebabkan maksudnya seorang pemerintah moleklah dilupakan saja sebab tidak mahu sejarah berulang kembali.. haha Sebab nama sesuatu nama amat penting dan ia melambangkan keperibadiannya kan.. Oleh itu, moleklah kita pilih nama-nama yang baik.. macam nama ku SYAZWAN- HARUM KASTURI... ertinya ramai akan senang dan selesa dengan ku la kot kan kan?? hehehe







Sebelum rambut dicukur..


Kalau abangnya nama Darwisy Silmi (Warak dan Kedamaian), so dengan sebulat suara kami 1 family meletakkan nama adiknya Daris Silmi yang bermaksud Daris - pembaca atau pelajar, Silmi - kedamaian.. Moga-moga Daris Silmi akan berpelakuan sama macam maksudnya itulah ye.. hehe


Beberapa minggu lepas, Daris Silmi telah selesai membuat majlis kenduri doa selamat dan Aqiqah 2 ekor kambing.. Maaflah ye gambar tiada di majlis itu sebab sibuk melayan tetamu..






Selepas rambutnya dicukur..



Giliran acunya pulak botak.. hahah Gambar ku botak lebih kurang 2 tahun lepas kot.. itu pun sebab ku bernazar.. huhu.. Tapi botak ku tidaklah sampai bercukur ye..huhu


Hanya setakat ini sahaja dulu ye perkongsian ku..






bisik buzz: ok tak ku botak? hoho >.<


SALAM FUUUYOOO~






22 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

gambar guna d90 yer..smart!

missSenget said...

suka lelaki yg bulat dan botak...

comel~! hahahaa...

DanieL AdiE said...

Wan..anda kurus 2 tahun lepas...

Anna King said...

anak buah ko yee.. comey botak.. ni bila pulak nak tengok gamba anak ko.. hihikk... ^^

FaizalSulaiman said...

waaa..eh besar dah budak ni.comel!

nurkaloi said...

hahaha dua jejaka botak
daris silmi oke botak
mr.wan botak ke laut

hahahahah

::FAIZ FARISH:: said...

gambar last... Pingsan....................

lea said...

nazar apa wan?
cer citer cer citer

AiDa AzRyN said...

ceh! galak nak botak pulak eh.. huhu.. :P

i am S!L4H.. said...

oh unik la name die.

Oasis said...

fuyooo...tahniah buat mr. syazwan. dapat anak buah baru yerk.

Muka sebijik cam pak cik dia. hahaha

si ngokngek said...

waa..tahniah dapat anak buah..haha..acu dh boleh panggil tok cu..larh

pipoq said...

encik wan pegi outstation tak bawak komputer ke ? rindu la kat entri fuuyoo..

biella93 said...

wahhh dpt ank buah , ehehhe , kite pon baru dpt ank buah ! ehhehe , comel comel :))

khairunnisa ♥ said...

^_^

ingatkan yang last tu gambar baby dah besar..

Nur Farah Hani said...

wah dari ekcik ke orang ebsar.. semuanya botak.. seksi erk.. ader orang kata botak seksi.. ekekeke..

btw suka nama darwish.. smart ar nama dia..

mie said...

tudia..
cute baby tu bila botak..
eheheeee

khairul akmal azman said...

mcm castello la wan..taiko?..
hehehehe

NICK IRFAN said...

pesal ko potong bitak bernazar pasal apa ni?

ADfeez said...

lebatnya rambut die sblm kene ckur...:)

IMANSHAH said...

wah hang bila lagi?

nelly said...

comel dak tu ..comel gak tuan blog .haha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com