Thursday, April 14, 2011

FUUUYOOO... DARIS SILMI BOTAK!



FUUUYOOO.. hampir seminggu tak update ni.. Gilalah! Ini gara-gara sibuk pergi outstation la ni.. huhuhu...


Rasanya agak lama ku perapkan dan memperkenalkan nama anak buah ku yang terbaru ini kan? Last ku bagi tahu mengenai berat dan lain-lain di sini.. Permata Hati Ku

bila botak dah macam kungfu budak cina da kot.. haha


Tapi untuk namanya masih belum diberi tahu.. Apa-apa pun ku ucapkan jutaan terima kasih kepada anda semua yang sudi memberi cadangan nama untuk anak buah ku itu.. Banyak-banyak nama ku suka nama Dayyan..Tapi di sebabkan maksudnya seorang pemerintah moleklah dilupakan saja sebab tidak mahu sejarah berulang kembali.. haha Sebab nama sesuatu nama amat penting dan ia melambangkan keperibadiannya kan.. Oleh itu, moleklah kita pilih nama-nama yang baik.. macam nama ku SYAZWAN- HARUM KASTURI... ertinya ramai akan senang dan selesa dengan ku la kot kan kan?? hehehe







Sebelum rambut dicukur..


Kalau abangnya nama Darwisy Silmi (Warak dan Kedamaian), so dengan sebulat suara kami 1 family meletakkan nama adiknya Daris Silmi yang bermaksud Daris - pembaca atau pelajar, Silmi - kedamaian.. Moga-moga Daris Silmi akan berpelakuan sama macam maksudnya itulah ye.. hehe


Beberapa minggu lepas, Daris Silmi telah selesai membuat majlis kenduri doa selamat dan Aqiqah 2 ekor kambing.. Maaflah ye gambar tiada di majlis itu sebab sibuk melayan tetamu..






Selepas rambutnya dicukur..



Giliran acunya pulak botak.. hahah Gambar ku botak lebih kurang 2 tahun lepas kot.. itu pun sebab ku bernazar.. huhu.. Tapi botak ku tidaklah sampai bercukur ye..huhu


Hanya setakat ini sahaja dulu ye perkongsian ku..






bisik buzz: ok tak ku botak? hoho >.<


SALAM FUUUYOOO~






Comments (22)

On April 14, 2011 at 10:32 PM , MIZZ SUE (asam.garam.gula) said... [Reply to comment]

gambar guna d90 yer..smart!

 
On April 14, 2011 at 10:40 PM , missSenget said... [Reply to comment]

suka lelaki yg bulat dan botak...

comel~! hahahaa...

 
On April 15, 2011 at 2:46 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Wan..anda kurus 2 tahun lepas...

 
On April 15, 2011 at 3:32 AM , Anna King said... [Reply to comment]

anak buah ko yee.. comey botak.. ni bila pulak nak tengok gamba anak ko.. hihikk... ^^

 
On April 15, 2011 at 5:50 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

waaa..eh besar dah budak ni.comel!

 
On April 15, 2011 at 8:00 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

hahaha dua jejaka botak
daris silmi oke botak
mr.wan botak ke laut

hahahahah

 
On April 15, 2011 at 9:18 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

gambar last... Pingsan....................

 
On April 15, 2011 at 10:01 AM , lea said... [Reply to comment]

nazar apa wan?
cer citer cer citer

 
On April 15, 2011 at 10:39 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

ceh! galak nak botak pulak eh.. huhu.. :P

 
On April 15, 2011 at 10:44 AM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

oh unik la name die.

 
On April 15, 2011 at 1:04 PM , Oasis said... [Reply to comment]

fuyooo...tahniah buat mr. syazwan. dapat anak buah baru yerk.

Muka sebijik cam pak cik dia. hahaha

 
On April 15, 2011 at 1:31 PM , si ngokngek said... [Reply to comment]

waa..tahniah dapat anak buah..haha..acu dh boleh panggil tok cu..larh

 
On April 15, 2011 at 3:10 PM , pipoq said... [Reply to comment]

encik wan pegi outstation tak bawak komputer ke ? rindu la kat entri fuuyoo..

 
On April 15, 2011 at 4:17 PM , biella93 said... [Reply to comment]

wahhh dpt ank buah , ehehhe , kite pon baru dpt ank buah ! ehhehe , comel comel :))

 
On April 15, 2011 at 9:10 PM , khairunnisa ♥ said... [Reply to comment]

^_^

ingatkan yang last tu gambar baby dah besar..

 
On April 16, 2011 at 12:08 AM , Nur Farah Hani said... [Reply to comment]

wah dari ekcik ke orang ebsar.. semuanya botak.. seksi erk.. ader orang kata botak seksi.. ekekeke..

btw suka nama darwish.. smart ar nama dia..

 
On April 16, 2011 at 1:39 PM , mie said... [Reply to comment]

tudia..
cute baby tu bila botak..
eheheeee

 
On April 16, 2011 at 11:49 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

mcm castello la wan..taiko?..
hehehehe

 
On April 17, 2011 at 10:43 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

pesal ko potong bitak bernazar pasal apa ni?

 
On April 17, 2011 at 4:54 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

lebatnya rambut die sblm kene ckur...:)

 
On April 17, 2011 at 7:05 PM , IMANSHAH said... [Reply to comment]

wah hang bila lagi?

 
On April 17, 2011 at 8:10 PM , nelly said... [Reply to comment]

comel dak tu ..comel gak tuan blog .haha