Sunday, March 06, 2011

FUUUYOOO.. SECUKUP RASA?

Rasa gembira, Rasa geram, Rasa marah, Rasa teringin, Rasa lawak, Rasa geli pun ada di hujung minggu ku sebab.......


Rasa gembira apabila kawan sekolah lama ku kini sudah menjadi tunang orang.. Ku rasa gembiralah sebab dia bakal menamatkan daranya.. opsss tersasul lak.... Menamatkan zaman bujangnya akhir tahun ini.. Tahniah la cik Fatin ye.. hehe


Rasa geram, Rasa teringin dan Rasa marah di gabungkan menjadi satu apabila selepas berkunjung majlis tunang kawan ku.. Ku rasa teringinlah hendak tengok wayang dekat Wangsa Walk sebab da alang-alang dekat je dengan rumah ku dan majlis tunang tu.. Gigih beli tiket I Am Number Four jam 4.4o petang.. Nak tunggu dalam kira-kira lagi sejam, ku dengan rakan ku pergilah ucha orang main boling.. Ramai kot puas cuci mata.. hahaha


Nak di jadikan cerita, tengah syok-syok tengok orang baling bola boling sambil bontot tonggek-tonggek.. Kawan ku tanya tiket wayang dekat ku.. Aik sah-sah ku ni selalu tak suka pegang tiket boleh pulak dia tanya dekat ku.. Dia kata tiket wayang tak ada dekat dia.. Aik ku pelik la.. Lepas tu ku selongkarlah dalam wallet dan poket seluar ku..


Da cari-cari still tak jumpa tiket.. Rasa marah dan rasa geram ku sudah datanglah.. Iyalah dah keluar RM13 konon-konon nak tengok I Am Number Four last-last jadi macam ini kan.. Dem! Hampir 30 minit jalan-jalan kat situ kot-kot terjumpa ke tiket wayang tu kat lantai ke kan.. Ternyata hampeh.. Nak beli balik semula bukan tak boleh masalahnya tinggal seat bawah je sah-sah nanti tengok mendonggak tak stim kot.. huhuhu... Akhirnya kami balik dengan 1000 kehampaan...


Rasa lawak dan Rasa geli ku pulak apabila dok tengah nak bayar duit parking ada "akak" ucha ku kot... FUUUYOOO body melentik kot, rambut mengurai guna jari pun boleh tapi sayang bila ku tengok tang peha, betis dan lenggan dia jelas kelihatan berketul-ketul.. huhu ok fine! tapi Rasa terharu itu tetap ada jugakkan sebab dia minat ku... Ko ada?? haha.. Yang penting jangan kita memilih bulu dalam persahabatan ye abang-abang dan kakak sekalian..


Kesimpulannya hari minggu ku Secukup Rasa.. Semua rasa ku rasa.. Tapi mostly

Rasa Sedih sebab tak dapat tengok I Am Number Four.. huhu




bisik buzz: Selamat Ulang Tahun kepada rakan sejawat ku Mohd Haiqal kini sudah sebaya 23 tahun.. haha



SALAM FUUUYOOO~

Comments (40)

On March 7, 2011 at 12:09 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Ya betul.. Jangan pilih bulu dalam berkawan.. KKetul ke tak ketul ke, kita kan satu Malaysia.. :)

RM 13??? Tambah sket je lagi dah boleh makan Kenny Rogers.. Rugi rugi.. Lalala..

*saja menambah bara yang tersimpan.. wawawa.. :p*

 
On March 7, 2011 at 12:17 AM , AfiQ said... [Reply to comment]

perghh!!! i am no 4 best!!! (saje je kasi jelez) laalla.. hahaha.. x dek rezeki tu wan.. redha je la yek.. ^_^

 
On March 7, 2011 at 12:26 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

rugi la..apa mcm leh cicir...hadhri

 
On March 7, 2011 at 12:28 AM , niesz said... [Reply to comment]

alamak, ticket ilang pulak..sedey tul la..mungkin xde rezki nk tgk kot..sabar ye wan, wow! ade secret admirer la..ehe..

 
On March 7, 2011 at 12:43 AM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

wan nanis tu...
cepat pujuk..heheheh

 
On March 7, 2011 at 1:21 AM , adwafarahin said... [Reply to comment]

seyes i am no 4 mmg best!

pegi cpt pujuk membe!
hehe

 
On March 7, 2011 at 1:29 AM , Liquid said... [Reply to comment]

ketul2 tu la besh. musti kuat tuh hahaha

 
On March 7, 2011 at 2:48 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

xpe2 xdpt tgk beli je DVD dia

 
On March 7, 2011 at 8:03 AM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

ayooo..ruginye...sabr2..xde rezki ler tu..

 
On March 7, 2011 at 8:45 AM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

adeyh2!
sabar2!
aku dah tgk.
meh aku nk ceritakan!!!

 
On March 7, 2011 at 9:21 AM , cOnfuSeME said... [Reply to comment]

rugi la xtgk i am number four..hehe
best plus hero pon ensem...:P

 
On March 7, 2011 at 10:45 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Peh! Cukup rase...
hebat weekend anda..

 
On March 7, 2011 at 1:32 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

wah ade peminat

 
On March 7, 2011 at 2:33 PM , pipoq said... [Reply to comment]

hehehehe...sabor je la..

 
On March 7, 2011 at 3:11 PM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Lama tak singgah sini, sory yaww
Ehh ada peminat rupanya ? Hee
So, mana tiket tu sebenarnya ?
Tertanya tanye jugak ni

 
On March 7, 2011 at 4:40 PM , khairunnisa ♥ said... [Reply to comment]

hoho.. relax ^_^ orang pun tak tgk lagi i am no 4 tu ^_^

 
On March 7, 2011 at 5:14 PM , Raji berkata said... [Reply to comment]

hahaha siannya
ak nk sponsor xboleh duit xde
ak suggest donload jer
hak2 xD

err akak berketul2 =.="
ker abg

 
On March 7, 2011 at 7:57 PM , man yusoef said... [Reply to comment]

teringin nak tengok I am Numb 4 tuh!

 
On March 7, 2011 at 8:28 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

belom toton i am numb 4. planning to tapi hujung minggu ni nak pi tgk hikayat merong mahawangsa!!!

 
On March 7, 2011 at 8:46 PM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

aduh..siannyer.. xpe masih ditayangkan lgkan.. masih xde kesempatan nk tgk.. kena tggu member download jelah..

 
On March 7, 2011 at 8:53 PM , ♥AQMAL♥ said... [Reply to comment]

fulamakkkk..kakak tuw lelaki yew??omg..aku lari dulu jauh3 dari kakak tuw !! HAHAH

 
On March 7, 2011 at 9:07 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

lor.. siannye. tabah la wahai en. wan ye.. XD

 
On March 8, 2011 at 6:42 AM , mye said... [Reply to comment]

kat mna ltak tiket tu?..
xpe r pegi r beli skali lg..
haha

 
On March 8, 2011 at 9:14 AM , missSenget said... [Reply to comment]

berbahgia laa org yg jumpe tiket free tu..

hahahaha

 
On March 8, 2011 at 10:55 AM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

lum tgk lgi cite 2..
org kata best...
malang sungguh nasibmu..
xpe, kalo ade rezeki gi la tgk..

 
On March 8, 2011 at 1:12 PM , mera zati M.z said... [Reply to comment]

waaaa nk tgk I am number four gak, tak dapat2 lagi ni.. -.-

 
On March 8, 2011 at 5:53 PM , syuwai said... [Reply to comment]

hehehe.. memang secukup rasa..

bukan rezki la tu, tu la tak dpt tengok wayang..

 
On March 8, 2011 at 6:56 PM , Oasis said... [Reply to comment]

Hahaha....sabar bro, lain kali blh tgk lagi. seronok la tibe2 ada org ngurat kita...hehe

 
On March 8, 2011 at 10:25 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

la rugi nye, RM13 plak tu, aku pun tak tgk lagi i am number 4 tu, orang kata best cite tu, tak sabo nak tgk... huhu

 
On March 9, 2011 at 8:32 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

hehehe..rakan sejawat....:)

 
On March 9, 2011 at 10:31 AM , nora said... [Reply to comment]

pewitttt ade peminattt
rugi ko tak layan
klau tak leh paking freeeee woh

ENTRY HOT : Senyum ^_^

 
On March 9, 2011 at 5:50 PM , Nurul Afiqah said... [Reply to comment]

haha!
kesiaann..mcm2 hal..tiket tercicir, rugi tue..ish2

 
On March 9, 2011 at 9:07 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

secukup rasa.. >.< adehhh3..

 
On March 9, 2011 at 11:24 PM , hysman said... [Reply to comment]

cite mcm best derr....
gazek pon buleh tahan....
jom pekena..hahaha

 
On March 9, 2011 at 11:52 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

aku pown..belum tgok citer 2... :(

 
On March 10, 2011 at 12:47 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

best tau wan.... rugi x tgk...
(saje je simbah minyak dlm api)...
ekekeke

lariiiii :P

 
On March 10, 2011 at 10:45 AM , Pencacai Alim said... [Reply to comment]

wajah baru..pergh!!!tabik2..

 
On March 10, 2011 at 11:22 AM , eyqasara said... [Reply to comment]

tak de rezeki nak wat camne... hihihi.. sabo yek.. :)

 
On March 10, 2011 at 11:50 AM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

next time jela wan..hihi

tlg view dan komen byk2 kat http://www.1tube.my/video/1884/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA ek=)

 
On March 10, 2011 at 8:59 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

sbnrnye sy yg amek tiket wan tuh! <--- ttibe. haha! ;pp

xde rzeki lar tu kot,
len kli pgg simpan leklok! ^^