Sunday, March 06, 2011

FUUUYOOO.. SECUKUP RASA?

Rasa gembira, Rasa geram, Rasa marah, Rasa teringin, Rasa lawak, Rasa geli pun ada di hujung minggu ku sebab.......


Rasa gembira apabila kawan sekolah lama ku kini sudah menjadi tunang orang.. Ku rasa gembiralah sebab dia bakal menamatkan daranya.. opsss tersasul lak.... Menamatkan zaman bujangnya akhir tahun ini.. Tahniah la cik Fatin ye.. hehe


Rasa geram, Rasa teringin dan Rasa marah di gabungkan menjadi satu apabila selepas berkunjung majlis tunang kawan ku.. Ku rasa teringinlah hendak tengok wayang dekat Wangsa Walk sebab da alang-alang dekat je dengan rumah ku dan majlis tunang tu.. Gigih beli tiket I Am Number Four jam 4.4o petang.. Nak tunggu dalam kira-kira lagi sejam, ku dengan rakan ku pergilah ucha orang main boling.. Ramai kot puas cuci mata.. hahaha


Nak di jadikan cerita, tengah syok-syok tengok orang baling bola boling sambil bontot tonggek-tonggek.. Kawan ku tanya tiket wayang dekat ku.. Aik sah-sah ku ni selalu tak suka pegang tiket boleh pulak dia tanya dekat ku.. Dia kata tiket wayang tak ada dekat dia.. Aik ku pelik la.. Lepas tu ku selongkarlah dalam wallet dan poket seluar ku..


Da cari-cari still tak jumpa tiket.. Rasa marah dan rasa geram ku sudah datanglah.. Iyalah dah keluar RM13 konon-konon nak tengok I Am Number Four last-last jadi macam ini kan.. Dem! Hampir 30 minit jalan-jalan kat situ kot-kot terjumpa ke tiket wayang tu kat lantai ke kan.. Ternyata hampeh.. Nak beli balik semula bukan tak boleh masalahnya tinggal seat bawah je sah-sah nanti tengok mendonggak tak stim kot.. huhuhu... Akhirnya kami balik dengan 1000 kehampaan...


Rasa lawak dan Rasa geli ku pulak apabila dok tengah nak bayar duit parking ada "akak" ucha ku kot... FUUUYOOO body melentik kot, rambut mengurai guna jari pun boleh tapi sayang bila ku tengok tang peha, betis dan lenggan dia jelas kelihatan berketul-ketul.. huhu ok fine! tapi Rasa terharu itu tetap ada jugakkan sebab dia minat ku... Ko ada?? haha.. Yang penting jangan kita memilih bulu dalam persahabatan ye abang-abang dan kakak sekalian..


Kesimpulannya hari minggu ku Secukup Rasa.. Semua rasa ku rasa.. Tapi mostly

Rasa Sedih sebab tak dapat tengok I Am Number Four.. huhu




bisik buzz: Selamat Ulang Tahun kepada rakan sejawat ku Mohd Haiqal kini sudah sebaya 23 tahun.. haha



SALAM FUUUYOOO~

40 comments:

FarhanaDr said...

Ya betul.. Jangan pilih bulu dalam berkawan.. KKetul ke tak ketul ke, kita kan satu Malaysia.. :)

RM 13??? Tambah sket je lagi dah boleh makan Kenny Rogers.. Rugi rugi.. Lalala..

*saja menambah bara yang tersimpan.. wawawa.. :p*

AfiQ said...

perghh!!! i am no 4 best!!! (saje je kasi jelez) laalla.. hahaha.. x dek rezeki tu wan.. redha je la yek.. ^_^

Anonymous said...

rugi la..apa mcm leh cicir...hadhri

niesz said...

alamak, ticket ilang pulak..sedey tul la..mungkin xde rezki nk tgk kot..sabar ye wan, wow! ade secret admirer la..ehe..

khairul akmal azman said...

wan nanis tu...
cepat pujuk..heheheh

adwafarahin said...

seyes i am no 4 mmg best!

pegi cpt pujuk membe!
hehe

Liquid said...

ketul2 tu la besh. musti kuat tuh hahaha

NICK IRFAN said...

xpe2 xdpt tgk beli je DVD dia

MIZZ SUE said...

ayooo..ruginye...sabr2..xde rezki ler tu..

Lelaki Ini said...

adeyh2!
sabar2!
aku dah tgk.
meh aku nk ceritakan!!!

cOnfuSeME said...

rugi la xtgk i am number four..hehe
best plus hero pon ensem...:P

DanieL AdiE said...

Peh! Cukup rase...
hebat weekend anda..

::FAIZ FARISH:: said...

wah ade peminat

pipoq said...

hehehehe...sabor je la..

Biela Sapine said...

Lama tak singgah sini, sory yaww
Ehh ada peminat rupanya ? Hee
So, mana tiket tu sebenarnya ?
Tertanya tanye jugak ni

khairunnisa ♥ said...

hoho.. relax ^_^ orang pun tak tgk lagi i am no 4 tu ^_^

Raji berkata said...

hahaha siannya
ak nk sponsor xboleh duit xde
ak suggest donload jer
hak2 xD

err akak berketul2 =.="
ker abg

man yusoef said...

teringin nak tengok I am Numb 4 tuh!

FaizalSulaiman said...

belom toton i am numb 4. planning to tapi hujung minggu ni nak pi tgk hikayat merong mahawangsa!!!

mR.sYaH said...

aduh..siannyer.. xpe masih ditayangkan lgkan.. masih xde kesempatan nk tgk.. kena tggu member download jelah..

♥AQMAL♥ said...

fulamakkkk..kakak tuw lelaki yew??omg..aku lari dulu jauh3 dari kakak tuw !! HAHAH

AiDa AzRyN said...

lor.. siannye. tabah la wahai en. wan ye.. XD

mye said...

kat mna ltak tiket tu?..
xpe r pegi r beli skali lg..
haha

missSenget said...

berbahgia laa org yg jumpe tiket free tu..

hahahaha

Azmer Lias said...

lum tgk lgi cite 2..
org kata best...
malang sungguh nasibmu..
xpe, kalo ade rezeki gi la tgk..

mera zati M.z said...

waaaa nk tgk I am number four gak, tak dapat2 lagi ni.. -.-

syuwai said...

hehehe.. memang secukup rasa..

bukan rezki la tu, tu la tak dpt tengok wayang..

Oasis said...

Hahaha....sabar bro, lain kali blh tgk lagi. seronok la tibe2 ada org ngurat kita...hehe

EIPUL said...

la rugi nye, RM13 plak tu, aku pun tak tgk lagi i am number 4 tu, orang kata best cite tu, tak sabo nak tgk... huhu

Amir Rayyan said...

hehehe..rakan sejawat....:)

nora said...

pewitttt ade peminattt
rugi ko tak layan
klau tak leh paking freeeee woh

ENTRY HOT : Senyum ^_^

Nurul Afiqah said...

haha!
kesiaann..mcm2 hal..tiket tercicir, rugi tue..ish2

Mra Mastura said...

secukup rasa.. >.< adehhh3..

hysman said...

cite mcm best derr....
gazek pon buleh tahan....
jom pekena..hahaha

Joe_Hans said...

aku pown..belum tgok citer 2... :(

ADfeez said...

best tau wan.... rugi x tgk...
(saje je simbah minyak dlm api)...
ekekeke

lariiiii :P

Pencacai Alim said...

wajah baru..pergh!!!tabik2..

eyqasara said...

tak de rezeki nak wat camne... hihihi.. sabo yek.. :)

Finaz Jaafar said...

next time jela wan..hihi

tlg view dan komen byk2 kat http://www.1tube.my/video/1884/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA ek=)

FariehanIbrahim [LBC] said...

sbnrnye sy yg amek tiket wan tuh! <--- ttibe. haha! ;pp

xde rzeki lar tu kot,
len kli pgg simpan leklok! ^^

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com