Tuesday, March 01, 2011

FUUUYOOO... RANGKUMAN FEBUARI 2011

Alhamdulilah bulan Febuari sudah melabuhkan tirainya rasa sekejap sajakan? Adakah bulan Febuari anda terus FUUUYOOO?? Ku mengharapkan terus FUUUYOOO la erk.. Apa-apa pun hidup perlu diteruskan.. Terus melangkah menuju destinasi yang di cari dan di impikan..Ceeewaahh.. haha.. Motif utama rangkuman ini dibuat dimana untuk merumuskan sepanjang suka duka perjalanan hidup ku di bulan tersebut.. Itu saja ok! Kalau tak suka klik butang tanda pangkah sekarang.. haha


Rangkuman Febuari ku kali ini di mulakan dengan sambutan Ulang Tahun Kelahiran Bonda ku tersayang di entri ini

Selamat Tahun Bonda


Kemeriahan di bulan Febuari di rasai khususnya rakyat Malaysia apabila tibanya Tahun Baru Cina.. Seronok sebab bercuti katanya..



Dugaan ku di bulan Febuari tercabar apabila menghidapi penyakit demam.. (Aleh demam je mengada tul ku ni) tapi korang tak tahu seksa kot..huhu ini semua dek kerana



Jika anda perasan la kan di side bar jelas kelihatan Sabhi Saddi menduduki carta terhangat di blog FUUUYOOO MR.WAN... Entri ku untuknya yang simple mendapat perhatian para blogger Terima Kasih kamu.. kamu.. kamu semua..



Alahamdulilah berkat 1 komen ku pada Abang Amir ku telah mendapat 1 hadiah yang penuh bermakna.. Terima Kasih..

1 Komen 1 Hadiah


Tidak dilupakan juga Umat Islam meraikan ulang tahun kelahiran Nabi Muhammad s.a.w pada bulan Febuari



Sudah lama ku tidak bersantai semacam ini oleh itu ku melakukan aktiviti berendam katanya.. hehe



Sekali lagi ku berkesempatan menonton naskah yang ku anggap FUUUYOOO di entri ini ada penceritaannya



Ku ingin ucapkan sekalung tahniah buat Hot fm kerana kini




Di bulan Febuari ini juga ku tidak ketinggalan memeriahkan dan mencuba nasib dengan memasuki 2 contest iaitu





Terakhir di bulan Febuari ku mendapat 1 perkhabaran gembira apabila ku antara 5 yang terbaik bagi entri Kisah Kasih Seorang Ibu anjuran blog Sudirman.. Alhamdulilah mendapat top RM30 sudah memadai..Terima kasih








bisik buzz: Wahai rakan-rakan sekalian, ku ingin bantuan anda sikit boleh?? hanya inginkan anda

1) Like this page>> MyNewsHub 2) Like this >> Slogan Mr.Wan

itu sahaja.. Jasa anda akan dikenang..



SALAM FUUUYOOO~






30 comments:

Eazy Izzuddin said...

fuh!'mmg merangkumi semua...
cepat masa berlalu..
dah march..

FarhanaDr said...

Rasa macam tak lama dulu ade bace entry rangkuman rangkuman ni.. Huhuhu.. Banyak bende yang jadi februari ni.. Naik turun.. Tapi semuanya ada hikmah di sebaliknya kan.. Moga bulan-bulan yang mendatang akan lebih FUUYOO.. Heehee.. ;)

AfiQ said...

tetap jeles sebab anda amek gmba ngan Sabhi Saddi!!!!!!!!! hahahahah..

mR.sYaH said...

sedar xsedar masa cepat saja berlalu..

nk menang adiah nokia tukan.. semoga menang yerk..

fiefa iefa said...

fuuuuuuuuuuyOOOOOOOOOOOOO hahahahaha

DanieL AdiE said...

Rangkuman yg BEST!!

ADfeez said...

pejam celik pejam celik... da march da... kejap je kan...:)

asybedazzle said...

haah la, betul ckp dr atas ni. mcm baru je baca rangkuman2. kat blog lain kot. hehe. cmne pun, march mesti bnyak event lagi :)

FaizalSulaiman said...

bleh tahan banyak even February wan ek.waaa

missSenget said...

ko lupa nak masukkan birthday aku...


kakakaka...


tiba2 je.. :p

nora said...

wan ko busuk =p

::FAIZ FARISH:: said...

hari tu Cat Farish kata muka i Macam Sabhi Saddi.. hehehehehe

Finaz Jaafar said...

fuyooooooo!!!
gambar wan pky bj biru ms chinese new year da macam David Teo..hikhikhik=)

Liquid said...

tulah. skjap jek an uhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fuhhh yooohhhh tetap dihati peminat tegar bertandang ke blog ko tahniahhhh atas usaha kamu yang begitu powerrrr

amier azrul alias said...

pergh!
hehe..cayalah ade rangkuman februari tuu..
hikhik

nelly said...

wow ...
review balik post !!

pipoq said...

permintaan sudah ditunaikan..hehehe

[ +_+ ] [ =_= ] [ -_- ] said...

Suka sangat sisi hidup macam ni kan.

Semoga hari dan bulan yang mendatang lebih gembira hendaknya.

Hazzy Ishak said...

wah hensemnya kandaku....



sabhi saddi

niesz said...

alhamdulillah..semue nye yg happy2 je kan..hope happy selalu ye wan :)

BeaN MorENo said...

lengkap dan complete utk Februari

mie said...

banyak beno rangkuman nya..
hehheeee

dyna syamsuri said...

jeles jeles jeles fullstop
hahhahahhaha

FUUYOOOOO

MIZZ SUE said...

entri terhangat dihati akak...hihi

hysman said...

perghhh...
complete bro...
terbaek pnya rangkuman...
:)

nnt jgn lupe rangkuman tahunan..
hehe

Sham said...

salam kenal...

fuuyoooo bulan feb yg menarik...moga mac ini lebih menarik...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh hari ini dalam sejarah.... yang berlalu harus di kenang .... banyak masam manis yang tak leh di lupakan.....

NICK IRFAN said...

sekejab je masa berlalu

Raji berkata said...

lawa baju cheongsam kau
hahaha der pnggil cheongsam gak ker eh?

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com