Tuesday, March 01, 2011

FUUUYOOO... RANGKUMAN FEBUARI 2011

Alhamdulilah bulan Febuari sudah melabuhkan tirainya rasa sekejap sajakan? Adakah bulan Febuari anda terus FUUUYOOO?? Ku mengharapkan terus FUUUYOOO la erk.. Apa-apa pun hidup perlu diteruskan.. Terus melangkah menuju destinasi yang di cari dan di impikan..Ceeewaahh.. haha.. Motif utama rangkuman ini dibuat dimana untuk merumuskan sepanjang suka duka perjalanan hidup ku di bulan tersebut.. Itu saja ok! Kalau tak suka klik butang tanda pangkah sekarang.. haha


Rangkuman Febuari ku kali ini di mulakan dengan sambutan Ulang Tahun Kelahiran Bonda ku tersayang di entri ini

Selamat Tahun Bonda


Kemeriahan di bulan Febuari di rasai khususnya rakyat Malaysia apabila tibanya Tahun Baru Cina.. Seronok sebab bercuti katanya..



Dugaan ku di bulan Febuari tercabar apabila menghidapi penyakit demam.. (Aleh demam je mengada tul ku ni) tapi korang tak tahu seksa kot..huhu ini semua dek kerana



Jika anda perasan la kan di side bar jelas kelihatan Sabhi Saddi menduduki carta terhangat di blog FUUUYOOO MR.WAN... Entri ku untuknya yang simple mendapat perhatian para blogger Terima Kasih kamu.. kamu.. kamu semua..



Alahamdulilah berkat 1 komen ku pada Abang Amir ku telah mendapat 1 hadiah yang penuh bermakna.. Terima Kasih..

1 Komen 1 Hadiah


Tidak dilupakan juga Umat Islam meraikan ulang tahun kelahiran Nabi Muhammad s.a.w pada bulan Febuari



Sudah lama ku tidak bersantai semacam ini oleh itu ku melakukan aktiviti berendam katanya.. hehe



Sekali lagi ku berkesempatan menonton naskah yang ku anggap FUUUYOOO di entri ini ada penceritaannya



Ku ingin ucapkan sekalung tahniah buat Hot fm kerana kini




Di bulan Febuari ini juga ku tidak ketinggalan memeriahkan dan mencuba nasib dengan memasuki 2 contest iaitu





Terakhir di bulan Febuari ku mendapat 1 perkhabaran gembira apabila ku antara 5 yang terbaik bagi entri Kisah Kasih Seorang Ibu anjuran blog Sudirman.. Alhamdulilah mendapat top RM30 sudah memadai..Terima kasih








bisik buzz: Wahai rakan-rakan sekalian, ku ingin bantuan anda sikit boleh?? hanya inginkan anda

1) Like this page>> MyNewsHub 2) Like this >> Slogan Mr.Wan

itu sahaja.. Jasa anda akan dikenang..



SALAM FUUUYOOO~






Comments (30)

On March 1, 2011 at 11:49 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuh!'mmg merangkumi semua...
cepat masa berlalu..
dah march..

 
On March 1, 2011 at 11:51 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Rasa macam tak lama dulu ade bace entry rangkuman rangkuman ni.. Huhuhu.. Banyak bende yang jadi februari ni.. Naik turun.. Tapi semuanya ada hikmah di sebaliknya kan.. Moga bulan-bulan yang mendatang akan lebih FUUYOO.. Heehee.. ;)

 
On March 1, 2011 at 11:51 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

tetap jeles sebab anda amek gmba ngan Sabhi Saddi!!!!!!!!! hahahahah..

 
On March 2, 2011 at 12:16 AM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

sedar xsedar masa cepat saja berlalu..

nk menang adiah nokia tukan.. semoga menang yerk..

 
On March 2, 2011 at 12:22 AM , fiefa iefa said... [Reply to comment]

fuuuuuuuuuuyOOOOOOOOOOOOO hahahahaha

 
On March 2, 2011 at 12:32 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Rangkuman yg BEST!!

 
On March 2, 2011 at 2:08 AM , ADfeez said... [Reply to comment]

pejam celik pejam celik... da march da... kejap je kan...:)

 
On March 2, 2011 at 3:32 AM , asybedazzle said... [Reply to comment]

haah la, betul ckp dr atas ni. mcm baru je baca rangkuman2. kat blog lain kot. hehe. cmne pun, march mesti bnyak event lagi :)

 
On March 2, 2011 at 7:28 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

bleh tahan banyak even February wan ek.waaa

 
On March 2, 2011 at 8:18 AM , missSenget said... [Reply to comment]

ko lupa nak masukkan birthday aku...


kakakaka...


tiba2 je.. :p

 
On March 2, 2011 at 8:58 AM , nora said... [Reply to comment]

wan ko busuk =p

 
On March 2, 2011 at 10:17 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

hari tu Cat Farish kata muka i Macam Sabhi Saddi.. hehehehehe

 
On March 2, 2011 at 10:17 AM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

fuyooooooo!!!
gambar wan pky bj biru ms chinese new year da macam David Teo..hikhikhik=)

 
On March 2, 2011 at 10:48 AM , Liquid said... [Reply to comment]

tulah. skjap jek an uhu

 
On March 2, 2011 at 11:31 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fuhhh yooohhhh tetap dihati peminat tegar bertandang ke blog ko tahniahhhh atas usaha kamu yang begitu powerrrr

 
On March 2, 2011 at 11:46 AM , amier azrul alias said... [Reply to comment]

pergh!
hehe..cayalah ade rangkuman februari tuu..
hikhik

 
On March 2, 2011 at 11:59 AM , nelly said... [Reply to comment]

wow ...
review balik post !!

 
On March 2, 2011 at 12:00 PM , pipoq said... [Reply to comment]

permintaan sudah ditunaikan..hehehe

 
On March 2, 2011 at 1:08 PM , [ +_+ ] [ =_= ] [ -_- ] said... [Reply to comment]

Suka sangat sisi hidup macam ni kan.

Semoga hari dan bulan yang mendatang lebih gembira hendaknya.

 
On March 2, 2011 at 3:32 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

wah hensemnya kandaku....



sabhi saddi

 
On March 2, 2011 at 3:33 PM , niesz said... [Reply to comment]

alhamdulillah..semue nye yg happy2 je kan..hope happy selalu ye wan :)

 
On March 2, 2011 at 9:08 PM , BeaN MorENo said... [Reply to comment]

lengkap dan complete utk Februari

 
On March 2, 2011 at 9:53 PM , mie said... [Reply to comment]

banyak beno rangkuman nya..
hehheeee

 
On March 2, 2011 at 9:58 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

jeles jeles jeles fullstop
hahhahahhaha

FUUYOOOOO

 
On March 3, 2011 at 3:25 PM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

entri terhangat dihati akak...hihi

 
On March 4, 2011 at 11:03 AM , hysman said... [Reply to comment]

perghhh...
complete bro...
terbaek pnya rangkuman...
:)

nnt jgn lupe rangkuman tahunan..
hehe

 
On March 4, 2011 at 3:42 PM , Sham said... [Reply to comment]

salam kenal...

fuuyoooo bulan feb yg menarik...moga mac ini lebih menarik...

 
On March 5, 2011 at 12:01 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh hari ini dalam sejarah.... yang berlalu harus di kenang .... banyak masam manis yang tak leh di lupakan.....

 
On March 5, 2011 at 3:23 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

sekejab je masa berlalu

 
On March 7, 2011 at 5:15 PM , Raji berkata said... [Reply to comment]

lawa baju cheongsam kau
hahaha der pnggil cheongsam gak ker eh?