Friday, February 11, 2011

FUUUYOOO... SABHI SADDI DAN SURAT CINTA?

Kalau Rabu lepas ku post berkenaan dengan Sabhi Saddi kan? Dan ku bukan main goreng ayat siap bagi ucapan khas kat dia kan? Dan korang pun bukan main lagi komen kan? tup tup tup.. Si Sabhi Saddi baca ok... Ok ku tahu dia taklah sefemes macam artis lain itu, tapi ku suka kot sebab dia antara artis yang ku minat dan baca dan komen sekali kat blog ku.. haha.. Ini kata-katanya...



Kalau tak jelas klik banner itu ok.. Dia cakap I LOVE U kot..


Apa ku nak cakap jutaan terima kasih kepada anda dan Sabhi Saddi.. Tak sangka dia nak jugak bacakan.. hehe. Sesiapa yang tak kesempatan membaca pada tempoh hari ini linknya SYAZWAN DAN SABHI SADDI.. Ok full stop kisah itu!


Rabu lepas jugak ku telah mendapat surat cinta.. FUUUYOOO.. Siapa bercinta dengan ku ni?? ahaa dia adalah Si UiTM.. huhu... ahaa no..no..no.. Bukan surat sambung Master tapi surat peringatan.. Peringatan apa?? ahaa ini dia...



Surat Konvokesyen UiTM


Dalam kandungan dalam surat itu hanya mengatakan pihak UiTM tidak lagi menghantar surat kepada para bakal graduannya.. Semua sekarang ini proses dibuat melalui secara atas talian katanya.. Jimat pun jimat cepat pun cepat katanya kan..


InsyAllah jika tidak ada aral melintang, puting beliung, hali lintar ke, rusuhan ke Istiadat Konvokesyen UiTM ke-74 akan berlangsung sekitar bulan Mei.. Yabedabedu... Seronok lah kan.. Dan paling seronok kalau berita yang mengatakan Istiadat Konvokesyen UiTM ke-74 kali ini akan dilakukan di dewan baru yang boleh memuatkan lebih dari beribu orang katanya.. FUUUYOOO semoga 1 Impian 1 Destinasi merubah impian menjadi realiti.. Wah da macam AF kot.. haha..



ambil dari FB rakan ku.. inilah sebahagian yang kita nampak dewannya.. Besar..


Ok kali ini ku bertitik noktah sampai di sini dulu ye k..



bisik buzz: Dah tahukan bila ku konvokan? so bolehlah sesiapa mula menanam bunga ros dekat umah tak payah beli nanti jimat dan senang nak bagi ku masa konvo.. orang lain selalu bagi sejambak bunga ros.. Korang boleh bagi ku sepasu bunga ros kot.. Tak ke FUUUYOOO tu... (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





Comments (29)

On February 11, 2011 at 12:16 AM , Liquid said... [Reply to comment]

phewitt ade say I LOVE U tuh hehehehe

 
On February 11, 2011 at 12:23 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Jelessssssssss.. :p

Abang sabhi saddi.. Saye minat abang mase zaman Es 'd' Co lagi ni.. Nadikuuuuuuu.. Hihi.. :))

Fuuyoo betul syazwan ni.. Heehee..

 
On February 11, 2011 at 12:26 AM , SANDRA AZWAN said... [Reply to comment]

Tahniah!

 
On February 11, 2011 at 12:28 AM , AfiQ said... [Reply to comment]

MAKAN HATII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
On February 11, 2011 at 12:54 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

yeszaaa...klu wan nk tau dato VC akan wat 1 show kat dwan tu...cite antu kak limah tuu..dia ajak sume mai tonton sme2...mantop laaa...1st betch konvo kat cna..patik taun depan laaa...

 
On February 11, 2011 at 12:59 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Tahniah!

*daniel adie cemburu!

 
On February 11, 2011 at 1:32 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

wah2..

selamat berKONVO..

bestnye.. gua da 3thun ag koet..nLOL

 
On February 11, 2011 at 4:01 AM , Notacomei :_) said... [Reply to comment]

Ala bunga tahi ayam depan rumah tu pun berlambak lagi jimat, pepon selamat menerima kegembiraan hihihihi :_)

 
On February 11, 2011 at 7:06 AM , yna fazlyna said... [Reply to comment]

sabhi sadhi yang hensem tu..yna minat die..lagu2 die beat..

 
On February 11, 2011 at 8:30 AM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

I LOVE U TOOO DIK..HEHEHEE

 
On February 11, 2011 at 9:50 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

waaa

konvo tuh.

ajak la sabhi sekali:))

 
On February 11, 2011 at 9:51 AM , mye said... [Reply to comment]

tahniah..
mye pon xsbar nk grad thn dpan..insyaAllah..
huhu..

 
On February 11, 2011 at 10:09 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

tahniah

jelez sabhi sadi komen

 
On February 11, 2011 at 10:13 AM , missSenget said... [Reply to comment]

waaa...mau jatuh hati laa sama sabhi saddi.. :p

 
On February 11, 2011 at 10:26 AM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

fuyoooo!!!
jeles ahhh...hahaha...
ND n LJ tak komen pown post kte ! hahah

anyway,kte nk konvo gk..bulan 3 ! =)

 
On February 11, 2011 at 11:19 AM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Wooww, I love U too Sabhi Saddi. Auww ! Ehh Wan bagi bunga plastik je boleh takk boleh takk ? Hee

 
On February 11, 2011 at 11:57 AM , Arenyss said... [Reply to comment]

wahh..beznye artis komen kat blog..pasni nk try anta email kat faizal tahir r..hikhik

 
On February 11, 2011 at 12:17 PM , niesz said... [Reply to comment]

eh!same la wan..niesz pon konvo bln 5 ni kat uitm..ehehe..tp x tau la trikh bile..

 
On February 11, 2011 at 12:21 PM , man yusoef said... [Reply to comment]

fuyyoo dah nak grad..fuyoo sabhi sadhi balas komen...fuyooo

 
On February 11, 2011 at 1:07 PM , red chopsticks said... [Reply to comment]

dress ur fuyooo best on that big day.. congrats~~!!!

 
On February 11, 2011 at 2:17 PM , ika said... [Reply to comment]

oh emm gee ! wah , x sangka die bce blog kan ! tahniah Mr Wan ! mmg fuuuyooo habesss ! pergh .

nk konvo ? nah bunga ros siap2 .

 
On February 11, 2011 at 2:28 PM , Azmi said... [Reply to comment]

part i love u tu sbnrnya utk fans pompuan je kot..bkn utk kau..hahaha....

 
On February 11, 2011 at 5:14 PM , biella93 said... [Reply to comment]

wahhh . kakak kite pon dpt surat konvo uitm gak . eheheh . same la tuhhh

 
On February 11, 2011 at 8:19 PM , ♥AQMAL♥ said... [Reply to comment]

weyyy serius artis tuw comment??wahh femous lah kau wey!!best3!!!!and satu lagi aku jelous pasal konvo tuw....lmbat nye aku rase nak habis study!!nak konvo jugakkkk!!!! -,-"

 
On February 12, 2011 at 12:05 AM , atenzone said... [Reply to comment]

wahh. boy komen balik tu.
aku pun tak dapat camtu, diorang just baca jea. huhuhuhu.

papepun, selamat berkonvo yea. :)

 
On February 12, 2011 at 5:51 AM , izzad b* said... [Reply to comment]

taniah!!!!!!!

 
On February 12, 2011 at 5:57 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
La la… ku sayang kamu…
la la memang ku cinta…
la la la la…..

Ku taruh hati ku
pada bicara tentang cinta
kau mungkin pun tahu
kata hati mu

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

 
On February 12, 2011 at 12:35 PM , mie said... [Reply to comment]

tahniah!!
akhirnya berjaya konvo

 
On February 13, 2011 at 1:41 PM , Nurul Afiqah said... [Reply to comment]

one word i need to say is JEALOUS!
sabhi sadhi ckp I LOVE U tuuuu!
btw, congrats for your konvokesyen!