Friday, February 11, 2011

FUUUYOOO... SABHI SADDI DAN SURAT CINTA?

Kalau Rabu lepas ku post berkenaan dengan Sabhi Saddi kan? Dan ku bukan main goreng ayat siap bagi ucapan khas kat dia kan? Dan korang pun bukan main lagi komen kan? tup tup tup.. Si Sabhi Saddi baca ok... Ok ku tahu dia taklah sefemes macam artis lain itu, tapi ku suka kot sebab dia antara artis yang ku minat dan baca dan komen sekali kat blog ku.. haha.. Ini kata-katanya...



Kalau tak jelas klik banner itu ok.. Dia cakap I LOVE U kot..


Apa ku nak cakap jutaan terima kasih kepada anda dan Sabhi Saddi.. Tak sangka dia nak jugak bacakan.. hehe. Sesiapa yang tak kesempatan membaca pada tempoh hari ini linknya SYAZWAN DAN SABHI SADDI.. Ok full stop kisah itu!


Rabu lepas jugak ku telah mendapat surat cinta.. FUUUYOOO.. Siapa bercinta dengan ku ni?? ahaa dia adalah Si UiTM.. huhu... ahaa no..no..no.. Bukan surat sambung Master tapi surat peringatan.. Peringatan apa?? ahaa ini dia...



Surat Konvokesyen UiTM


Dalam kandungan dalam surat itu hanya mengatakan pihak UiTM tidak lagi menghantar surat kepada para bakal graduannya.. Semua sekarang ini proses dibuat melalui secara atas talian katanya.. Jimat pun jimat cepat pun cepat katanya kan..


InsyAllah jika tidak ada aral melintang, puting beliung, hali lintar ke, rusuhan ke Istiadat Konvokesyen UiTM ke-74 akan berlangsung sekitar bulan Mei.. Yabedabedu... Seronok lah kan.. Dan paling seronok kalau berita yang mengatakan Istiadat Konvokesyen UiTM ke-74 kali ini akan dilakukan di dewan baru yang boleh memuatkan lebih dari beribu orang katanya.. FUUUYOOO semoga 1 Impian 1 Destinasi merubah impian menjadi realiti.. Wah da macam AF kot.. haha..



ambil dari FB rakan ku.. inilah sebahagian yang kita nampak dewannya.. Besar..


Ok kali ini ku bertitik noktah sampai di sini dulu ye k..



bisik buzz: Dah tahukan bila ku konvokan? so bolehlah sesiapa mula menanam bunga ros dekat umah tak payah beli nanti jimat dan senang nak bagi ku masa konvo.. orang lain selalu bagi sejambak bunga ros.. Korang boleh bagi ku sepasu bunga ros kot.. Tak ke FUUUYOOO tu... (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





29 comments:

Liquid said...

phewitt ade say I LOVE U tuh hehehehe

FarhanaDr said...

Jelessssssssss.. :p

Abang sabhi saddi.. Saye minat abang mase zaman Es 'd' Co lagi ni.. Nadikuuuuuuu.. Hihi.. :))

Fuuyoo betul syazwan ni.. Heehee..

SANDRA AZWAN said...

Tahniah!

AfiQ said...

MAKAN HATII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yeszaaa...klu wan nk tau dato VC akan wat 1 show kat dwan tu...cite antu kak limah tuu..dia ajak sume mai tonton sme2...mantop laaa...1st betch konvo kat cna..patik taun depan laaa...

DanieL AdiE said...

Tahniah!

*daniel adie cemburu!

SyahmiFikri said...

wah2..

selamat berKONVO..

bestnye.. gua da 3thun ag koet..nLOL

Notacomei :_) said...

Ala bunga tahi ayam depan rumah tu pun berlambak lagi jimat, pepon selamat menerima kegembiraan hihihihi :_)

yna fazlyna said...

sabhi sadhi yang hensem tu..yna minat die..lagu2 die beat..

MIZZ SUE said...

I LOVE U TOOO DIK..HEHEHEE

FaizalSulaiman said...

waaa

konvo tuh.

ajak la sabhi sekali:))

mye said...

tahniah..
mye pon xsbar nk grad thn dpan..insyaAllah..
huhu..

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

jelez sabhi sadi komen

missSenget said...

waaa...mau jatuh hati laa sama sabhi saddi.. :p

Finaz Jaafar said...

fuyoooo!!!
jeles ahhh...hahaha...
ND n LJ tak komen pown post kte ! hahah

anyway,kte nk konvo gk..bulan 3 ! =)

Biela Sapine said...

Wooww, I love U too Sabhi Saddi. Auww ! Ehh Wan bagi bunga plastik je boleh takk boleh takk ? Hee

Arenyss said...

wahh..beznye artis komen kat blog..pasni nk try anta email kat faizal tahir r..hikhik

niesz said...

eh!same la wan..niesz pon konvo bln 5 ni kat uitm..ehehe..tp x tau la trikh bile..

man yusoef said...

fuyyoo dah nak grad..fuyoo sabhi sadhi balas komen...fuyooo

red chopsticks said...

dress ur fuyooo best on that big day.. congrats~~!!!

ika said...

oh emm gee ! wah , x sangka die bce blog kan ! tahniah Mr Wan ! mmg fuuuyooo habesss ! pergh .

nk konvo ? nah bunga ros siap2 .

Azmi said...

part i love u tu sbnrnya utk fans pompuan je kot..bkn utk kau..hahaha....

biella93 said...

wahhh . kakak kite pon dpt surat konvo uitm gak . eheheh . same la tuhhh

♥AQMAL♥ said...

weyyy serius artis tuw comment??wahh femous lah kau wey!!best3!!!!and satu lagi aku jelous pasal konvo tuw....lmbat nye aku rase nak habis study!!nak konvo jugakkkk!!!! -,-"

atenzone said...

wahh. boy komen balik tu.
aku pun tak dapat camtu, diorang just baca jea. huhuhuhu.

papepun, selamat berkonvo yea. :)

izzad b* said...

taniah!!!!!!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
La la… ku sayang kamu…
la la memang ku cinta…
la la la la…..

Ku taruh hati ku
pada bicara tentang cinta
kau mungkin pun tahu
kata hati mu

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..
Tahniahhh..

mie said...

tahniah!!
akhirnya berjaya konvo

Nurul Afiqah said...

one word i need to say is JEALOUS!
sabhi sadhi ckp I LOVE U tuuuu!
btw, congrats for your konvokesyen!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com