Thursday, February 24, 2011

FUUUYOOO.. KU PENTERNAK KATAK!

Kalau sesiapa yang sempat masuk blog ku semalam mesti korang rasa terkejut dan terkesimakan bila gambar header dan karpet blog ku penuh dengan haiwan Katak!... Adakah ku bertukar profession menjadi Penternak Katak?.. Well ku memang suka Katak.. Katak dengan ku ibarat isi dengan kuku.. hahaha.. haktuih! Ko gila ku suka Katak?? Sedangkan kucing macam tu punya cantik pun ku "hormat" masakan pula Katak pulak kan.. huhu




pose dan kedudukan Katak ini sebiji & sejibon macam Katak ku semalam.. huh!


Seiyes semalam pagi ku buka blog ku.. FUUUYOOOO penuh blog ku dengan Katak-katak.. Ke hulu ke hilir Katak-katak ini menari di blog ku.. Ewah-ewah siap buat tahi lagi dekat blog ku.. Perh mendidih darah ku tengok.. huhuhu.. Katak-katak ini bermaksud header dan karpet blog ku kena image hack ler.. Tu je bukan betul-betul Katak pun...


Lepas ku mengalami masalah itu, ku pergilah bermanja dan mengesel-gesel kat fb Cik Sri mengadu kesulitan yang berlaku.. Ku ingat ku sorang je kena.. Rupanya ramai lagi kot.. Macam blog Hizami, Qarl, Abang Amir, Eqbalzack dll.. Adakah ini satu konspirasi atau satu penghianatan kepada kita orang?? ceh bajet diva je kan.. hahaha..



ternyata sekarang Cik Sri da ikat ketat-ketat da Katak itu.. hehe *gurau je sri


Tapi lepas ku bukak blog pagi tadi alhamdulilah.. Semua kembali FUUUYOOO balik... Terima kasih Cik Sri atas bantun kamu itu.. ceewah.. Seiyes semalam ku sudah pasang niat da kalau still tak boleh buang Katak-katak itu, ku akan tutup blog ni.. Rasa putus harap memang menebal semalam..huhu.. Tapi akhirnya kembali pulih nasib baik lah.. Rupanya blog FUUUYOOO masih perlukan ku lagi kot.. hahaha




bisik buzz: jika ditakdirkan ku tutup blog ni semalam apa riaksi anda? (bajet ada peminat la kan. haktuih!)


SALAM FUUUYOOO~





25 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hencek katak dh berambus jauh2...fuhhh lega..

liyana Azri said...

jgn r tutup best doe..hahahah..

♥AQMAL♥ said...

nak tutop blog jugak???fuyoooo...........
katak beragama kristian -,-"

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa ada katak?

ADfeez said...

smlm katak kuning... tp kiut lah katak tu.. ekekekek :P

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katak oh katak kenapa engkau melompat. Lompat si katak lompat,

Ular oh ular Kenapa nak makan katak? Macam mana aku tak makan memang makanan aku, memang makanan aku
katak oh katak, euwww. aku geli gila dengan binatang seekor ni.

Ad Rifza said...

Fuyyooo katakkk tu...huhu..meyerang blog eh katak2 itu...huhu

niesz said...

hahahaha..terkejut niesz tgk blog wan semalam..macam tmpt ternak katak da..penuh giler ngn katak..hehehe..alhamdulillah..ari ni da ok :)

SyahmiFikri said...

leks ar sebb katak jer pon!!

haha.. cik sri sedia membantu! macam org kuat jer cik sri nie..

Finaz Jaafar said...

wan jadik putera katak kot ! hahahah

p/s:gi ujibakat AF tak dapat la wan..huhu

mR.sYaH said...

fobia dgn katak.. keh3..


klu tutup xleh nak fuyooo.. lg dahlah..

Que a.k.a roulblur said...

errr katak...apasal bab katak..~~binatang plgku geli...

FariehanIbrahim [LBC] said...

kalu belog incik wan tutop, comel pom nk tutop belog gak! *muka bersungguh2!*

tp fuuyooo, nsib baek xtutop. (^^)v

Joe_Hans said...

katak???hahahah

geli!

Cik Wanie Ghani said...

katak?
alamak geli okeh,
yg x geli cuma putera katak saja,
hihihi...

haip,
jgn lah tutup,
plsssss

ika said...

tau xpe . penuh satu page dengan katak . hahaha . geli ! kalo tutup ? x fuyyoooo dah la !

FaizalSulaiman said...

mujur blog kita tak kena serangan katak.

dia pilih kot wan,sapa nak jadi prince of a frog.muahahahaha

EIPUL said...

katak tu yang image takbley kuar tu ea? aku tak suka mende tu, bandwith pebenda tah, nanti gambar semua ilang, huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sekarang jadi katak lompat kaya beb

Azmer Lias said...

geli kot ngan kata..
huhuhu..
nsib baik xtutup blog ni..

Cik Yatt said...

tutup???? alaaaaaaaaaaaaaaaaa

MIZZ SUE said...

patutlah penuh katak je semalam...ooo

mye said...

kre ok r da katak2 yg mrayau kat blog mr.wan dr blog mye satu hewan pon xda..
haha

syuwai said...

nyah ko katak2x..hehe

pipoq said...

what a frog mess ??

nampak katak je..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com