Thursday, February 24, 2011

FUUUYOOO.. KU PENTERNAK KATAK!

Kalau sesiapa yang sempat masuk blog ku semalam mesti korang rasa terkejut dan terkesimakan bila gambar header dan karpet blog ku penuh dengan haiwan Katak!... Adakah ku bertukar profession menjadi Penternak Katak?.. Well ku memang suka Katak.. Katak dengan ku ibarat isi dengan kuku.. hahaha.. haktuih! Ko gila ku suka Katak?? Sedangkan kucing macam tu punya cantik pun ku "hormat" masakan pula Katak pulak kan.. huhu




pose dan kedudukan Katak ini sebiji & sejibon macam Katak ku semalam.. huh!


Seiyes semalam pagi ku buka blog ku.. FUUUYOOOO penuh blog ku dengan Katak-katak.. Ke hulu ke hilir Katak-katak ini menari di blog ku.. Ewah-ewah siap buat tahi lagi dekat blog ku.. Perh mendidih darah ku tengok.. huhuhu.. Katak-katak ini bermaksud header dan karpet blog ku kena image hack ler.. Tu je bukan betul-betul Katak pun...


Lepas ku mengalami masalah itu, ku pergilah bermanja dan mengesel-gesel kat fb Cik Sri mengadu kesulitan yang berlaku.. Ku ingat ku sorang je kena.. Rupanya ramai lagi kot.. Macam blog Hizami, Qarl, Abang Amir, Eqbalzack dll.. Adakah ini satu konspirasi atau satu penghianatan kepada kita orang?? ceh bajet diva je kan.. hahaha..



ternyata sekarang Cik Sri da ikat ketat-ketat da Katak itu.. hehe *gurau je sri


Tapi lepas ku bukak blog pagi tadi alhamdulilah.. Semua kembali FUUUYOOO balik... Terima kasih Cik Sri atas bantun kamu itu.. ceewah.. Seiyes semalam ku sudah pasang niat da kalau still tak boleh buang Katak-katak itu, ku akan tutup blog ni.. Rasa putus harap memang menebal semalam..huhu.. Tapi akhirnya kembali pulih nasib baik lah.. Rupanya blog FUUUYOOO masih perlukan ku lagi kot.. hahaha




bisik buzz: jika ditakdirkan ku tutup blog ni semalam apa riaksi anda? (bajet ada peminat la kan. haktuih!)


SALAM FUUUYOOO~





Comments (25)

On February 24, 2011 at 3:22 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

hencek katak dh berambus jauh2...fuhhh lega..

 
On February 24, 2011 at 3:23 PM , liyana Azri said... [Reply to comment]

jgn r tutup best doe..hahahah..

 
On February 24, 2011 at 3:35 PM , ♥AQMAL♥ said... [Reply to comment]

nak tutop blog jugak???fuyoooo...........
katak beragama kristian -,-"

 
On February 24, 2011 at 3:37 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

kenapa ada katak?

 
On February 24, 2011 at 3:46 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

smlm katak kuning... tp kiut lah katak tu.. ekekekek :P

 
On February 24, 2011 at 4:25 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katak oh katak kenapa engkau melompat. Lompat si katak lompat,

Ular oh ular Kenapa nak makan katak? Macam mana aku tak makan memang makanan aku, memang makanan aku
katak oh katak, euwww. aku geli gila dengan binatang seekor ni.

 
On February 24, 2011 at 4:25 PM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Fuyyooo katakkk tu...huhu..meyerang blog eh katak2 itu...huhu

 
On February 24, 2011 at 4:37 PM , niesz said... [Reply to comment]

hahahaha..terkejut niesz tgk blog wan semalam..macam tmpt ternak katak da..penuh giler ngn katak..hehehe..alhamdulillah..ari ni da ok :)

 
On February 24, 2011 at 4:50 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

leks ar sebb katak jer pon!!

haha.. cik sri sedia membantu! macam org kuat jer cik sri nie..

 
On February 24, 2011 at 5:26 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

wan jadik putera katak kot ! hahahah

p/s:gi ujibakat AF tak dapat la wan..huhu

 
On February 24, 2011 at 6:19 PM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

fobia dgn katak.. keh3..


klu tutup xleh nak fuyooo.. lg dahlah..

 
On February 24, 2011 at 6:35 PM , Que a.k.a roulblur said... [Reply to comment]

errr katak...apasal bab katak..~~binatang plgku geli...

 
On February 24, 2011 at 6:51 PM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

kalu belog incik wan tutop, comel pom nk tutop belog gak! *muka bersungguh2!*

tp fuuyooo, nsib baek xtutop. (^^)v

 
On February 24, 2011 at 6:53 PM , Joe_Hans said... [Reply to comment]

katak???hahahah

geli!

 
On February 24, 2011 at 7:03 PM , Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

katak?
alamak geli okeh,
yg x geli cuma putera katak saja,
hihihi...

haip,
jgn lah tutup,
plsssss

 
On February 24, 2011 at 7:03 PM , ika said... [Reply to comment]

tau xpe . penuh satu page dengan katak . hahaha . geli ! kalo tutup ? x fuyyoooo dah la !

 
On February 24, 2011 at 7:25 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

mujur blog kita tak kena serangan katak.

dia pilih kot wan,sapa nak jadi prince of a frog.muahahahaha

 
On February 24, 2011 at 7:49 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

katak tu yang image takbley kuar tu ea? aku tak suka mende tu, bandwith pebenda tah, nanti gambar semua ilang, huhu

 
On February 24, 2011 at 8:12 PM , b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

sekarang jadi katak lompat kaya beb

 
On February 24, 2011 at 8:42 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

geli kot ngan kata..
huhuhu..
nsib baik xtutup blog ni..

 
On February 24, 2011 at 10:10 PM , Cik Yatt said... [Reply to comment]

tutup???? alaaaaaaaaaaaaaaaaa

 
On February 25, 2011 at 7:26 AM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

patutlah penuh katak je semalam...ooo

 
On February 25, 2011 at 11:28 AM , mye said... [Reply to comment]

kre ok r da katak2 yg mrayau kat blog mr.wan dr blog mye satu hewan pon xda..
haha

 
On February 25, 2011 at 1:57 PM , syuwai said... [Reply to comment]

nyah ko katak2x..hehe

 
On February 26, 2011 at 12:03 PM , pipoq said... [Reply to comment]

what a frog mess ??

nampak katak je..