Sunday, February 13, 2011

CONTEST GAMBAR SEDIH PALING MENARIK

Untuk bulan Febuari ini adalah first contest yang ku masuk.. Ku di tag oleh Fie Omar untuk Contest Gambar Sedih Paling Menarik.. Thanks fie.. Contest ini dianjurkan oleh Cik Ekin.. Ini adalah kali pertama ianya di anjurkan.. Oleh itu, ku perlulah memberi sokongan kan..



Ini syarat-syarat untuk menyertai contest ini:

  • Kamu hendaklah menjadi follower Cik Ekin
  • Tajuk: Contest Gambar Muka Sedih Paling Menarik
  • Letak banner di sidebar
  • Letakkan link contest di commentnya
  • Tag 3 orang rakan yang aktif

Ku geledah punya geledah folder ku ada terjumpa gambar muka sedih paling ok la kot menarik tu hanya orang lain yang boleh menilaikannya kot... Ini dia versi Hitam Putih & Colour.. Tajuknya gambar yang di pertaruhkan ini ialah Sedih Dalam Kemaluan sebab bersedih sambil berselindung di sebalik meja katanya.. huhuhu



Hitam Putih



Colour

3 Rakan yang sudi ku tag adalah:




bisik buzz: contest yang di tag oleh Adie senyum tanpa gigi masih tak dapat lagi nak cari semua gambar nampak gigi.. contest Qarl yang di tag oleh Fie ada apa dengan cinta tak dapat join sebab tiada account twitter tak tergerak hati lagi nak bukak account twitter.. melepaslah macam ini..huhu.. anda yang ada masa itu joinlah contest-contest menarik ini k.. mencuba dan memeriahkan tak salahkan...

SALAM FUUUYOOO~





Comments (27)

On February 13, 2011 at 7:23 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Wahhhhhh.. Tu macam sembelit jek kanda wan.. Hehe.. :p

 
On February 13, 2011 at 7:26 PM , khairunnisa ♥ said... [Reply to comment]

whoa.. best contest ni. Good Luck wan ^_^

 
On February 13, 2011 at 7:34 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

alolo cedih nyeee..

goodluck!

 
On February 13, 2011 at 7:55 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

tak Cukup Feel dik, rasa tu rasa. Gali lagi ye....maaf. Red Card 4 u... hahaha

 
On February 13, 2011 at 7:56 PM , Azmi said... [Reply to comment]

konfirm menang...aku tengok gmbr kau pun dah nyaris nak meraung sedih

 
On February 13, 2011 at 8:07 PM , lea said... [Reply to comment]

x nampak sedih pun..ekekeke

 
On February 13, 2011 at 8:16 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

warghhh

sedeh sedeh

goodluck, wan!

 
On February 13, 2011 at 8:19 PM , missSenget said... [Reply to comment]

alolooo mucuk2..

nape sedih2 ni?? (smbil usap2 kepala)

 
On February 13, 2011 at 8:35 PM , nelly said... [Reply to comment]

iNI SEDIH BETUL .HEHEHE

 
On February 13, 2011 at 9:39 PM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah
best2!!!
mau join jgk tapi gambar tak leh nk diupload!
hehehe

 
On February 13, 2011 at 9:50 PM , khairul akmal azman said... [Reply to comment]

pic wan cm le pi jauh jew..
hehe

 
On February 13, 2011 at 10:52 PM , Fie Omar said... [Reply to comment]

asal i mcm nak tergelak tgk gmbr ni erk? hehehe...

anyway good luck friend!!~ :)

 
On February 13, 2011 at 11:35 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

wah2..

gud luck beb!!

anda sgt taat dalam join semua contest

 
On February 14, 2011 at 12:57 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh sedihhhh noooo nampaknyerrr.... cuba ko buat macam pelakon airmaterrr sikit lagi lerrrr gempak

 
On February 14, 2011 at 4:50 AM , mye said... [Reply to comment]

mcm tgh nanes kt dapur jew..
hehe..
nway good luck!

 
On February 14, 2011 at 8:37 AM , syuwai said... [Reply to comment]

thanks tag.. nanti j0in ^^

 
On February 14, 2011 at 10:51 AM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

haha..nice and creative !
gudluck taw wan ! =)

 
On February 14, 2011 at 11:52 AM , pipoq said... [Reply to comment]

encik wan..tu pic sedih ke pic menghidu meja ?

hehehe...kuah kari tumpah ye ?

 
On February 14, 2011 at 12:33 PM , fazemy said... [Reply to comment]

Good luck yer Wan. Tp gmbr ni cam lawak adala..tak sedih pun. haha

 
On February 14, 2011 at 12:49 PM , maCy said... [Reply to comment]

okey. serious sgt kesian. haha

 
On February 14, 2011 at 6:42 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

hoho.. gudluck!!! XD

 
On February 15, 2011 at 12:42 AM , SHaRKFiQ SSM said... [Reply to comment]

thanks tag~
nanti dh xbz n ada gamba yg match ngan kontest Shark buat..

btw, mai la mlawat blog Shark, ada "lirik" selawat sempena Maulidur Rasul..

Salam Maulidur Rasul ya sodiqi~

 
On February 15, 2011 at 1:09 AM , hysman said... [Reply to comment]

gaya mcm frust menonggeng je bro..
putus dgn awek yer.hehe....
gewd luck der...

btw,salam maulidur rasul...
:)

 
On February 15, 2011 at 12:08 PM , niesz said... [Reply to comment]

waaaa...sgt sedey la wan..mau nangis gak..ehe..

 
On February 15, 2011 at 7:30 PM , Nurul Afiqah said... [Reply to comment]

mcm tahan sakit perut je gmbar nie.haha..btw goodluck yaw!

 
On February 17, 2011 at 3:45 PM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

gooooooddddd luck!!

 
On February 25, 2011 at 9:54 AM , Memo_Hazel said... [Reply to comment]

memo ade join kontes ni jugak. hehe. kiut jer gmbo sedih nie. gud luck. (: