Sunday, February 13, 2011

CONTEST GAMBAR SEDIH PALING MENARIK

Untuk bulan Febuari ini adalah first contest yang ku masuk.. Ku di tag oleh Fie Omar untuk Contest Gambar Sedih Paling Menarik.. Thanks fie.. Contest ini dianjurkan oleh Cik Ekin.. Ini adalah kali pertama ianya di anjurkan.. Oleh itu, ku perlulah memberi sokongan kan..



Ini syarat-syarat untuk menyertai contest ini:

  • Kamu hendaklah menjadi follower Cik Ekin
  • Tajuk: Contest Gambar Muka Sedih Paling Menarik
  • Letak banner di sidebar
  • Letakkan link contest di commentnya
  • Tag 3 orang rakan yang aktif

Ku geledah punya geledah folder ku ada terjumpa gambar muka sedih paling ok la kot menarik tu hanya orang lain yang boleh menilaikannya kot... Ini dia versi Hitam Putih & Colour.. Tajuknya gambar yang di pertaruhkan ini ialah Sedih Dalam Kemaluan sebab bersedih sambil berselindung di sebalik meja katanya.. huhuhu



Hitam Putih



Colour

3 Rakan yang sudi ku tag adalah:




bisik buzz: contest yang di tag oleh Adie senyum tanpa gigi masih tak dapat lagi nak cari semua gambar nampak gigi.. contest Qarl yang di tag oleh Fie ada apa dengan cinta tak dapat join sebab tiada account twitter tak tergerak hati lagi nak bukak account twitter.. melepaslah macam ini..huhu.. anda yang ada masa itu joinlah contest-contest menarik ini k.. mencuba dan memeriahkan tak salahkan...

SALAM FUUUYOOO~





27 comments:

FarhanaDr said...

Wahhhhhh.. Tu macam sembelit jek kanda wan.. Hehe.. :p

khairunnisa ♥ said...

whoa.. best contest ni. Good Luck wan ^_^

Mra Mastura said...

alolo cedih nyeee..

goodluck!

::FAIZ FARISH:: said...

tak Cukup Feel dik, rasa tu rasa. Gali lagi ye....maaf. Red Card 4 u... hahaha

Azmi said...

konfirm menang...aku tengok gmbr kau pun dah nyaris nak meraung sedih

lea said...

x nampak sedih pun..ekekeke

FaizalSulaiman said...

warghhh

sedeh sedeh

goodluck, wan!

missSenget said...

alolooo mucuk2..

nape sedih2 ni?? (smbil usap2 kepala)

nelly said...

iNI SEDIH BETUL .HEHEHE

Lelaki Ini said...

wah
best2!!!
mau join jgk tapi gambar tak leh nk diupload!
hehehe

khairul akmal azman said...

pic wan cm le pi jauh jew..
hehe

Fie Omar said...

asal i mcm nak tergelak tgk gmbr ni erk? hehehe...

anyway good luck friend!!~ :)

SyahmiFikri said...

wah2..

gud luck beb!!

anda sgt taat dalam join semua contest

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh sedihhhh noooo nampaknyerrr.... cuba ko buat macam pelakon airmaterrr sikit lagi lerrrr gempak

mye said...

mcm tgh nanes kt dapur jew..
hehe..
nway good luck!

syuwai said...

thanks tag.. nanti j0in ^^

Finaz Jaafar said...

haha..nice and creative !
gudluck taw wan ! =)

pipoq said...

encik wan..tu pic sedih ke pic menghidu meja ?

hehehe...kuah kari tumpah ye ?

fazemy said...

Good luck yer Wan. Tp gmbr ni cam lawak adala..tak sedih pun. haha

maCy said...

okey. serious sgt kesian. haha

AiDa AzRyN said...

hoho.. gudluck!!! XD

SHaRKFiQ SSM said...

thanks tag~
nanti dh xbz n ada gamba yg match ngan kontest Shark buat..

btw, mai la mlawat blog Shark, ada "lirik" selawat sempena Maulidur Rasul..

Salam Maulidur Rasul ya sodiqi~

hysman said...

gaya mcm frust menonggeng je bro..
putus dgn awek yer.hehe....
gewd luck der...

btw,salam maulidur rasul...
:)

niesz said...

waaaa...sgt sedey la wan..mau nangis gak..ehe..

Nurul Afiqah said...

mcm tahan sakit perut je gmbar nie.haha..btw goodluck yaw!

MIZZ SUE said...

gooooooddddd luck!!

Memo_Hazel said...

memo ade join kontes ni jugak. hehe. kiut jer gmbo sedih nie. gud luck. (:

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com