Wednesday, January 12, 2011

One Step Closer To The Maxis Om Nom Nom Race


FUUUYOOO... The Maxis Om Nom Nom Race when?? where?? :

Date: 15 January 2010 (Saturday)

Vanue: Modesto's, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran Cap Square, KL

Time: 8 a.m- 7 p.m

Dress code: T-shirt will be provided (please indicate your desired size in your blog post entry) so I, Mr.Syazwan size M


The synopsis of The Maxis Om Nom Nom Race:

1) " The Maxis Om Nom Nom Race" adalah satu pertandingan makan-makan.. kita kena pusing satu KL berhenti di setiap check point dan makan... berhenti lagi dan makan itu sahaja.. mudah bukan (terutama perut bersaiz tong drum) opss..


2) " The Maxis Om Nom Nom Race" memerlukan seramai 60 blogger bertuah sahaja mengharungi semua cabaran ini.. ada berani?? Yes! Saya Berani! THE GLUTTONOUS Hebat! (nada yakin dan tegas)


3) " The Maxis Om Nom Nom Race" dalam perlumbaan itu nanti setiap peserta akan diberikan iPhone 4, the Finder301 application dan Wireless Broadband.. FUUUYOOO mantap, hebat dan terbaik!


Hadiah-hadiahnya:

1st Prize
: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5 Star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM 10, 000 and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)... FUUUYOOO

2cs Prize
: 4x HTX 7 Mozart (1 per winning member)... FUUUYOOO

All 60 participants will be rewarded with Maxis goodies bags... FUUUYOOO



Kelebihan team THE GLUTTONOUS:

1) Kami suka makan kami akan makan sahaja janji Halal dan Toyyiban (H)

2) Salah seorang kumpulan kami ini Expert dalam bab jalan-jalan di K.L. (E)

3) Kami sentiasa Bekerjasama dalam apa jua rintingan yang mendatang (B)

4) Kami seorang Amanah untuk menjaga barang-barang tersebut (A)

5) Kami adalah penguna dan ahli Tetap kumpulan rangkaian Maxis.. (T)

THE GLUTTONOUS is H.E.B.A.T!

THE GLUTTONOUS!

Adi Luqman

Qarl

Why THE GLUTTONOUS?? Because the words " glutton" refers to a person who eats lot of food.. Especially our team love eat.. We love to go to different cafe/restaurants and try out new meals there..

Our team will finish up eating within 1 minute at every check point! Because we love to eat! All contestant please do remind that!! haha

HOPE WE WILL BE CHOSEN....

SALAM FUUUYOOO~



15 comments:

DanieL AdiE said...

best of luck ya..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/dia-tak-perasan.html

ijat_asni said...

cant wait~

::FAIZ FARISH:: said...

Fuyooooooooooooo

Qarl said...

yeah!

Biela Sapine said...

F U Y O O O

AfiQ said...

hope both ur group n my group terpilih! =D

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

apezs shah said...

wah lajunya makan hehe...


thanks follow .. follow here back..
aits kena wat review utk awak ke? hehe.. dekat sgt tu.

eqbalzack said...

menarik tapi tak dapat join sebab weekn ada part time job!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gudluck!!!!!

niesz said...

gud luck kamu..hehe..

Oasis said...

mcm tak percaya ada pertandingan mcm nih. Iphone 4 tu mmg diberi percuma ke kn pulang smula?

E.d.Y said...

fuyoooooo

WAHIDA ALIAS said...

fuyoooo cepatnye...gudluck!!!

Mra Mastura said...

1min? uiks.. sangat fuyooooooooo laju giler!!!!

gudluck!!
kat mane ah ni nanti?
nak support!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com