Friday, January 07, 2011

FUUUYOOO... KERANA ANDA SAYA MENANG TERIMA KASIH KALIAN SEMUA!

Di pagi hening Jumaat yang penuh berkat ini, ku di kejutkan oleh mesej dari kawan ku kata ko menang contest AJL25 tu ke??? ku pun pelik.. ku terus on9 memang betul-betul... tv3 tulis kat statusnya ku antara yg top 3.. ini ayatnya:


" Contest " Gambar Finalis Paling Menarik" telah berakhir. Kami telah memilih 3 orang pemenang iaitu (1) Snower Rewons-575 Like (2) Anizah Sahrin - 504 Like & (3) SYAZWAN RAHMAN 466 Like. Tahniah kepada mereka bertiga dan kepada semua yang bertanding! Peraduan begini akan diadakan lagi dari masa ke semasa. Saksikan AJL25 secara langsung dari Stadium Putra Bukit Jalil, Kuala Lumput pada hari Ahad ini jam 9 malam. Hanya di tv3!"


Alhamdulilah ku menang Contest "Gambar Finalis Paling Menarik" telah mendapat Like antara terbanyak iaitu sebanyak 566 Like (tv3 salah tulis di atas tu) secara keseluran mendapat top 3.. Terima kasih kepada rakan-rakan blog yang sudi membantu seperti:


Gambar Membawa Tuah.. maybe sebab ada FUUUYOOO tu kot kan? hahaha


dan lain-lain maaf jika nama anda tidak dapat di sebut..ramai sangat sebanyak 566 orang Like.. apa- apa pun terima kasih kepada semua.. InsyAllah ku akan membuat laporan AJL 25 yang ter FUUUYOOO nanti insyAllah... apa yang dapat??? ala bukan duit pun.. hanya tiket v.i.p dan pergi post party sahaja.. untuk suka-suka je...


sebenarnya sepanjang berkempan Like banyak karenah ku jumpa.. hanya nada bersabar dan senyum menjadi keutamaan ku.. ceewah.. tapi ramai yang memberi respon yang terbaik lah.. semua itu ku jadikan itu satu kenangan terindah Terbaik Dari Ladang..


Kerana Anda Saya Menang Terima kasih, thank you, xie-xie, arigato ogazaimasu, wuman nanderan syukran jazilan pada awak, awak, awak semua.. (wah macam menang apa je kan)


:: hanya ini saja.. alhamdulilah.. ::

SALAM FUUUYOOOO~





27 comments:

..hizamirahim.. said...

wow.
tahniah!!!
XD

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

nama saya?
hahaha

pe2 pown
congrate
brhasil gak usaha keras kamu selama ini


=zap=

SyahmiFikri said...

woww...

tahniahh..

nampak nya kali nie aku tak der sumbangan.. hahhaa..

sebb??
takder fb kann.. lalala

AfiQ said...

wawawawaw.. tahniah wan!!!! fuyooooooohh!!!!! hahaha..

Mra Mastura said...

congratz!!

T.T nak ikuttt T.T

cOnfuSeME said...

wow..congrat bro..;D

FarhanaDr said...

Sama-sama.. Ekeke.. ;)

Have fun ye..

syuwai said...

tahniah.. menang gak yew ^^

x penat N sia2x la syuwai t0l0ng like..haha

NICK IRFAN said...

tahniah wan!

misz molecule said...

der...







congrate!!








mcm nk jeles..





tp tak jadilah......hehehee











thyyunxthiya.blogspot.com

eazy n atief said...

:) kekekeke
fuyooo la kan?
dah la dapat masuk tb hari tu pakai baju putih.


kem salam kat faizal tahir!

efa said...

wow...tahniah yerp :)

Amir Rayyan said...

alhamdulillah..congrats...

::FAIZ FARISH:: said...

takde nama gua.. Hm

iyllienaz said...

congrats!! saya juga penyumbang..

Fie said...

fuyooOOOOO!!!~
tahniah!!!~
wah bestnya dapat tgk live!!~

kekelip said...

nnt kem salam kat yuna tawww~

niesz said...

syok nyer!

ADfeez said...

congrats wan!!! hehehe :clapclap: :D

pipoq said...

fuuuyooo..cayalah wan..suksess

iskandarzulkarn9 said...

terbaik lahhh
cgrate bro!

AiDa AzRyN said...

tahniah weyh! BD

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyoooo kamu sgt gigih
1st gigih join mende2 nih
2nd gigih menyenaraikan segala mala nama yg like kamu...
Kamu gigih deknon!!
Huhu, apa2 pun enjoy yaa..
Pojie xjoin kena balik kg :(

PojiePooh; Hanya Satu...

mr.syazwan said...

poji sbg penghormatan kpd rakan2

blog poji apa slhnya

mereka gigih klik LIKE

x kan kita x gigih ltk link mereka

ngeeeeeeeeeeeeeeee

x dpt join?? alooo

=_=

Afzainizam said...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniahhhh
Tahniahhhhh
Tahniahhhh
Tahniahhhh
Tahniahhhhh
tahniahhhhh

wehhhh banyak nyerrr aku ucap tahniah ni kat ko ..... mmg pun ko yang terbaik .....

mmg ko gigih betul lahhh... gigil aku tengok

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

fuuyooooooo
tiru tradmark tuan blog

nama sy ade kt senarai
huhu
tp pe bez list wane biru n merah [blur]

pe2 powm
mlm ni selamat brpesta d ajl 25




post trkini : http://nazrulaziz88.blogspot.com/2011/01/anugerah-juara-lagu-25-ajl-25.html

AYIE said...

HAHAHA..
KANDA!!!
BANYAKNYE KOLEKSI DINDA DIE..
HAMBOI3..
UR WELCOME..
RJIN BTOL BUDAK KANDE NI MSUK CONTEST2 CAMNI.. HU3

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com