Di pagi hening Jumaat yang penuh berkat ini, ku di kejutkan oleh mesej dari kawan ku kata ko menang contest AJL25 tu ke??? ku pun pelik.. ku terus on9 memang betul-betul... tv3 tulis kat statusnya ku antara yg top 3.. ini ayatnya:


" Contest " Gambar Finalis Paling Menarik" telah berakhir. Kami telah memilih 3 orang pemenang iaitu (1) Snower Rewons-575 Like (2) Anizah Sahrin - 504 Like & (3) SYAZWAN RAHMAN 466 Like. Tahniah kepada mereka bertiga dan kepada semua yang bertanding! Peraduan begini akan diadakan lagi dari masa ke semasa. Saksikan AJL25 secara langsung dari Stadium Putra Bukit Jalil, Kuala Lumput pada hari Ahad ini jam 9 malam. Hanya di tv3!"


Alhamdulilah ku menang Contest "Gambar Finalis Paling Menarik" telah mendapat Like antara terbanyak iaitu sebanyak 566 Like (tv3 salah tulis di atas tu) secara keseluran mendapat top 3.. Terima kasih kepada rakan-rakan blog yang sudi membantu seperti:


Gambar Membawa Tuah.. maybe sebab ada FUUUYOOO tu kot kan? hahaha


dan lain-lain maaf jika nama anda tidak dapat di sebut..ramai sangat sebanyak 566 orang Like.. apa- apa pun terima kasih kepada semua.. InsyAllah ku akan membuat laporan AJL 25 yang ter FUUUYOOO nanti insyAllah... apa yang dapat??? ala bukan duit pun.. hanya tiket v.i.p dan pergi post party sahaja.. untuk suka-suka je...


sebenarnya sepanjang berkempan Like banyak karenah ku jumpa.. hanya nada bersabar dan senyum menjadi keutamaan ku.. ceewah.. tapi ramai yang memberi respon yang terbaik lah.. semua itu ku jadikan itu satu kenangan terindah Terbaik Dari Ladang..


Kerana Anda Saya Menang Terima kasih, thank you, xie-xie, arigato ogazaimasu, wuman nanderan syukran jazilan pada awak, awak, awak semua.. (wah macam menang apa je kan)


:: hanya ini saja.. alhamdulilah.. ::

SALAM FUUUYOOOO~





Comments (27)

On January 7, 2011 at 1:01 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow.
tahniah!!!
XD

 
On January 7, 2011 at 1:08 PM , :N:A:Z:R:U:L:aziz: said... [Reply to comment]

nama saya?
hahaha

pe2 pown
congrate
brhasil gak usaha keras kamu selama ini


=zap=

 
On January 7, 2011 at 1:10 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

woww...

tahniahh..

nampak nya kali nie aku tak der sumbangan.. hahhaa..

sebb??
takder fb kann.. lalala

 
On January 7, 2011 at 1:15 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

wawawawaw.. tahniah wan!!!! fuyooooooohh!!!!! hahaha..

 
On January 7, 2011 at 1:23 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

congratz!!

T.T nak ikuttt T.T

 
On January 7, 2011 at 1:27 PM , cOnfuSeME said... [Reply to comment]

wow..congrat bro..;D

 
On January 7, 2011 at 1:35 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Sama-sama.. Ekeke.. ;)

Have fun ye..

 
On January 7, 2011 at 1:54 PM , syuwai said... [Reply to comment]

tahniah.. menang gak yew ^^

x penat N sia2x la syuwai t0l0ng like..haha

 
On January 7, 2011 at 3:01 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

tahniah wan!

 
On January 7, 2011 at 3:07 PM , misz molecule said... [Reply to comment]

der...







congrate!!








mcm nk jeles..





tp tak jadilah......hehehee











thyyunxthiya.blogspot.com

 
On January 7, 2011 at 3:12 PM , eazy n atief said... [Reply to comment]

:) kekekeke
fuyooo la kan?
dah la dapat masuk tb hari tu pakai baju putih.


kem salam kat faizal tahir!

 
On January 7, 2011 at 3:30 PM , efa said... [Reply to comment]

wow...tahniah yerp :)

 
On January 7, 2011 at 3:32 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

alhamdulillah..congrats...

 
On January 7, 2011 at 3:35 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

takde nama gua.. Hm

 
On January 7, 2011 at 3:42 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

congrats!! saya juga penyumbang..

 
On January 7, 2011 at 4:15 PM , Fie said... [Reply to comment]

fuyooOOOOO!!!~
tahniah!!!~
wah bestnya dapat tgk live!!~

 
On January 7, 2011 at 5:08 PM , kekelip said... [Reply to comment]

nnt kem salam kat yuna tawww~

 
On January 7, 2011 at 5:17 PM , niesz said... [Reply to comment]

syok nyer!

 
On January 7, 2011 at 5:45 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

congrats wan!!! hehehe :clapclap: :D

 
On January 7, 2011 at 6:03 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuuyooo..cayalah wan..suksess

 
On January 7, 2011 at 6:20 PM , iskandarzulkarn9 said... [Reply to comment]

terbaik lahhh
cgrate bro!

 
On January 7, 2011 at 8:01 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

tahniah weyh! BD

 
On January 7, 2011 at 8:43 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

Aiyoooo kamu sgt gigih
1st gigih join mende2 nih
2nd gigih menyenaraikan segala mala nama yg like kamu...
Kamu gigih deknon!!
Huhu, apa2 pun enjoy yaa..
Pojie xjoin kena balik kg :(

PojiePooh; Hanya Satu...

 
On January 7, 2011 at 11:15 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

poji sbg penghormatan kpd rakan2

blog poji apa slhnya

mereka gigih klik LIKE

x kan kita x gigih ltk link mereka

ngeeeeeeeeeeeeeeee

x dpt join?? alooo

=_=

 
On January 8, 2011 at 1:32 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniahhhh
Tahniahhhhh
Tahniahhhh
Tahniahhhh
Tahniahhhhh
tahniahhhhh

wehhhh banyak nyerrr aku ucap tahniah ni kat ko ..... mmg pun ko yang terbaik .....

mmg ko gigih betul lahhh... gigil aku tengok

 
On January 9, 2011 at 1:55 PM , :N:A:Z:R:U:L:aziz: said... [Reply to comment]

fuuyooooooo
tiru tradmark tuan blog

nama sy ade kt senarai
huhu
tp pe bez list wane biru n merah [blur]

pe2 powm
mlm ni selamat brpesta d ajl 25




post trkini : http://nazrulaziz88.blogspot.com/2011/01/anugerah-juara-lagu-25-ajl-25.html

 
On January 11, 2011 at 2:16 PM , AYIE said... [Reply to comment]

HAHAHA..
KANDA!!!
BANYAKNYE KOLEKSI DINDA DIE..
HAMBOI3..
UR WELCOME..
RJIN BTOL BUDAK KANDE NI MSUK CONTEST2 CAMNI.. HU3