Thursday, January 27, 2011

FUUUYOOO... CHUMIE CHOCO!

Ini ku nak promote sikit ni.. Ku ada kenal dengan seorang member hambo ini nama dia Amy, umur sama dengan hambo 23 tahun... Kami berkawan lebih 3 tahun da kot.. Kali ini, dia ada buat perusahaan secara kecil-kecilan.. so ku sebagai teman tapi mesranya ku nak tolonglah promote sikit.. kita kan 1 Bangsa, 1 Kaum dan 1 Malaysia tolong menolongkan amalan murni tak begitu? haha.. Nama perusahaan dia adalah Chumie Choco!


Ini adalah pembuatan terus dari Home Made Choc.. Kawan ku ini berasal dari Klang.. Dia menerima segala jenis permintaan yang anda kehendaki termasuklah tunang, kahwin, birthday party, gift, anniversary ataupun untuk makan sendiri-sendiri tapi jangan pulak suruh buat choc selamat bercerai atau selamat meninggal dunia sudah nanti pitam dia jap lagi kang.. hahaha... Ini antara secebis design-design yang pernah dia hasilkan tengoklah kot-kot berkenan di hati ke kan.. hehe

bukan itu sahaja dia pun buat ala-ala design gula macam lolly pop tu.. tengok ini..


ini pulak antara cara pembungkusannya..




Amacam ada berkenan? ada nafsu tak untuk membelinya?? hehe.. Untuk pengetahuan anda semua, untuk design, harga, filling dan bermacam-macam lagi anda boleh la lawati laman blognya iaitu http://chumiechikie.wordpress.com/ atau anda boleh terus sahaja menghubungi beliau di talian 012-2439050..

Apa kata, sekali sekala ubah selera kita pi kena choc ini pulak kan.. Apa-apa pun tepuk dada tanya selera.. Ceewah.. Nak tempah dan nak murah cakap sahaja anda kawan Mr.Wan FUUUYOOO insyAllah dapat special price punya... hehe


bisik buzz: hanya menolong member promote tidak dapat apa-apa faedah atau bayaran pun dari dia..

SALAM FUUUYOOO~





32 comments:

Amir Rayyan said...

menarik!!! hehehehe...

nelly said...

wow ..
mesti sedap !!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ok set...nk gtau la kte ni mmber WAN FUYOOOOO..kompom murah..hehehe..

FarhanaDr said...

Psssttt adik Wan.. Takmo hadiah ke kat kakak sini??? Hari bahagia nak menjelang dah tak lama lagi.. :p

bighagenjo said...

eh, boleh tahan sedap jugak eh.

::FAIZ FARISH:: said...

kalau nak berdiet, mesti banyak halangan... ish... make me nak makan je bnda tu.... huhu

Hazzy Ishak said...

bila kanda nak hadiahkan kat dinda?

MIZZ SUE said...

alohh..comeinye..sayang nak makan

niesz said...

menarik nye!comel giler..ley la order tuk hantaran nnti..ehehehe..

updated entry : orang parit order pizza

Notacomei :_) said...

Suka coklat jenis macam ini sebab dia ada macam-macam bentuk menarik pula tu :_)

FaizalSulaiman said...

seriously..bernafsu!

Biela Sapine said...

Yeahh 1 Malaysia. Ehh ehh buat sendiri ? F u y o o. Haha
Guna tretmark wan kejap

NICK IRFAN said...

kretif la kwn ko ni wan! perghh! mmg menarik la...

ADfeez said...

alahai comellnya yg ada muka bear ngan monyet tu.. hehehe :P

EIPUL said...

umm nyam nyam

yang kotak tu bleh gigit sekali ke? nampak macam coklat jugak je kotak tu

haha

SyahmiFikri said...

mak aii.. sedap nya..

pass sini satu laa..

hee ..

puteri ain said...

menarik ! nampak sedap semua nyerr

WAHIDA ALIAS said...

sedapnyeeeeee!!!baeknye mr.wan tolong promote kan mber..gud2

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kalau dapat sayang nak makan pasl cantikkkkk

DAUD said...

sgt lawa...
nnt beli tamau mkan,
mau tgk je. haha

mie said...

wow!!
ada diskaun x untuk pembaca blog ni...
hehehee

p/s: anda telah ditag...

FariehanIbrahim [LBC] said...

kreatip lh!
xsggp nk mkn, beli simpan jer tgk. haha! xD

nora said...

ko nak bg belikan tuk aku satu kan kan kan


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

Azmi said...

wow mabeles aku tengok..rasa nak ngap2 je skrin laptop aku...
kau belikan utk aku ok???

lea said...

kalo lah ade org bagi hadiah coklat ni kan besh!

pipoq said...

delivery sampai Ipoh tak ?

macam menarik je aku tengok coklat2 tu semua..

Azza Firza said...

menarik tuu =p

MataHati @ MH said...

sedap gila pada pandangan mata..
bila nak belanja ku mkn coklat tu? haha

hysman said...

perghhh...
cantek giler....
smart ar die bikin...
bukak biz boleh jln nih...

SHaRKFiQ SSM said...

sedapp ni~
bagos2, majulah bisnes utk org Melayu~

Yuni Aisyah said...

wah cantiknya...nak order la..hehe

p/s be ur follower....nice blog..:)

Eazy Izzuddin said...

aiyooo..
rasa mahu ngap saja
eheh
xD

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com