Thursday, January 27, 2011

FUUUYOOO... CHUMIE CHOCO!

Ini ku nak promote sikit ni.. Ku ada kenal dengan seorang member hambo ini nama dia Amy, umur sama dengan hambo 23 tahun... Kami berkawan lebih 3 tahun da kot.. Kali ini, dia ada buat perusahaan secara kecil-kecilan.. so ku sebagai teman tapi mesranya ku nak tolonglah promote sikit.. kita kan 1 Bangsa, 1 Kaum dan 1 Malaysia tolong menolongkan amalan murni tak begitu? haha.. Nama perusahaan dia adalah Chumie Choco!


Ini adalah pembuatan terus dari Home Made Choc.. Kawan ku ini berasal dari Klang.. Dia menerima segala jenis permintaan yang anda kehendaki termasuklah tunang, kahwin, birthday party, gift, anniversary ataupun untuk makan sendiri-sendiri tapi jangan pulak suruh buat choc selamat bercerai atau selamat meninggal dunia sudah nanti pitam dia jap lagi kang.. hahaha... Ini antara secebis design-design yang pernah dia hasilkan tengoklah kot-kot berkenan di hati ke kan.. hehe

bukan itu sahaja dia pun buat ala-ala design gula macam lolly pop tu.. tengok ini..


ini pulak antara cara pembungkusannya..




Amacam ada berkenan? ada nafsu tak untuk membelinya?? hehe.. Untuk pengetahuan anda semua, untuk design, harga, filling dan bermacam-macam lagi anda boleh la lawati laman blognya iaitu http://chumiechikie.wordpress.com/ atau anda boleh terus sahaja menghubungi beliau di talian 012-2439050..

Apa kata, sekali sekala ubah selera kita pi kena choc ini pulak kan.. Apa-apa pun tepuk dada tanya selera.. Ceewah.. Nak tempah dan nak murah cakap sahaja anda kawan Mr.Wan FUUUYOOO insyAllah dapat special price punya... hehe


bisik buzz: hanya menolong member promote tidak dapat apa-apa faedah atau bayaran pun dari dia..

SALAM FUUUYOOO~





Comments (32)

On January 27, 2011 at 1:31 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

menarik!!! hehehehe...

 
On January 27, 2011 at 1:35 PM , nelly said... [Reply to comment]

wow ..
mesti sedap !!

 
On January 27, 2011 at 1:41 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

ok set...nk gtau la kte ni mmber WAN FUYOOOOO..kompom murah..hehehe..

 
On January 27, 2011 at 1:45 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Psssttt adik Wan.. Takmo hadiah ke kat kakak sini??? Hari bahagia nak menjelang dah tak lama lagi.. :p

 
On January 27, 2011 at 1:47 PM , bighagenjo said... [Reply to comment]

eh, boleh tahan sedap jugak eh.

 
On January 27, 2011 at 2:00 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

kalau nak berdiet, mesti banyak halangan... ish... make me nak makan je bnda tu.... huhu

 
On January 27, 2011 at 2:22 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

bila kanda nak hadiahkan kat dinda?

 
On January 27, 2011 at 2:52 PM , MIZZ SUE said... [Reply to comment]

alohh..comeinye..sayang nak makan

 
On January 27, 2011 at 3:10 PM , niesz said... [Reply to comment]

menarik nye!comel giler..ley la order tuk hantaran nnti..ehehehe..

updated entry : orang parit order pizza

 
On January 27, 2011 at 3:11 PM , Notacomei :_) said... [Reply to comment]

Suka coklat jenis macam ini sebab dia ada macam-macam bentuk menarik pula tu :_)

 
On January 27, 2011 at 3:18 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

seriously..bernafsu!

 
On January 27, 2011 at 3:41 PM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

Yeahh 1 Malaysia. Ehh ehh buat sendiri ? F u y o o. Haha
Guna tretmark wan kejap

 
On January 27, 2011 at 4:05 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

kretif la kwn ko ni wan! perghh! mmg menarik la...

 
On January 27, 2011 at 5:08 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

alahai comellnya yg ada muka bear ngan monyet tu.. hehehe :P

 
On January 27, 2011 at 5:35 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

umm nyam nyam

yang kotak tu bleh gigit sekali ke? nampak macam coklat jugak je kotak tu

haha

 
On January 27, 2011 at 6:25 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

mak aii.. sedap nya..

pass sini satu laa..

hee ..

 
On January 27, 2011 at 6:45 PM , puteri ain said... [Reply to comment]

menarik ! nampak sedap semua nyerr

 
On January 27, 2011 at 9:11 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

sedapnyeeeeee!!!baeknye mr.wan tolong promote kan mber..gud2

 
On January 27, 2011 at 9:37 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kalau dapat sayang nak makan pasl cantikkkkk

 
On January 27, 2011 at 11:01 PM , DAUD said... [Reply to comment]

sgt lawa...
nnt beli tamau mkan,
mau tgk je. haha

 
On January 28, 2011 at 7:51 AM , mie said... [Reply to comment]

wow!!
ada diskaun x untuk pembaca blog ni...
hehehee

p/s: anda telah ditag...

 
On January 28, 2011 at 8:17 AM , FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

kreatip lh!
xsggp nk mkn, beli simpan jer tgk. haha! xD

 
On January 28, 2011 at 8:41 AM , nora said... [Reply to comment]

ko nak bg belikan tuk aku satu kan kan kan


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

 
On January 28, 2011 at 11:54 AM , Azmi said... [Reply to comment]

wow mabeles aku tengok..rasa nak ngap2 je skrin laptop aku...
kau belikan utk aku ok???

 
On January 28, 2011 at 12:20 PM , lea said... [Reply to comment]

kalo lah ade org bagi hadiah coklat ni kan besh!

 
On January 28, 2011 at 12:24 PM , pipoq said... [Reply to comment]

delivery sampai Ipoh tak ?

macam menarik je aku tengok coklat2 tu semua..

 
On January 28, 2011 at 1:59 PM , Azza Firza said... [Reply to comment]

menarik tuu =p

 
On January 28, 2011 at 11:16 PM , MataHati @ MH said... [Reply to comment]

sedap gila pada pandangan mata..
bila nak belanja ku mkn coklat tu? haha

 
On January 28, 2011 at 11:23 PM , hysman said... [Reply to comment]

perghhh...
cantek giler....
smart ar die bikin...
bukak biz boleh jln nih...

 
On January 28, 2011 at 11:33 PM , SHaRKFiQ SSM said... [Reply to comment]

sedapp ni~
bagos2, majulah bisnes utk org Melayu~

 
On January 29, 2011 at 12:22 PM , Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

wah cantiknya...nak order la..hehe

p/s be ur follower....nice blog..:)

 
On January 29, 2011 at 8:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

aiyooo..
rasa mahu ngap saja
eheh
xD