Friday, December 17, 2010

GIVEAWAY: Tahun Pertama Bersama Cik Bebel


hujung-hujung tahun ini banyak sungguh orang buat contestkan?? kenapa ye?? nak lari dari government tax ke?? hahahahaha.. kali ini ku kena tag daripada EN. DANIEL ADIE a.k.a pereka design hehehe.. tajuknya ialah GIVE AWAY: TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL sweet nama tu.. tahun depan ku nak tukar nama EN GEBEK pulak (oh ok lupakan kalau tak faham) hahaha langkah-langkahnya:
  • Header, tajuk entry GIVEAWAY: Tahun Pertama Bersama Cik Bebel
  • Jadi follower CIK BEBEL
  • Buat enrti simple2 je psl 'TAHUN PERTAMA' anda..tidak kisah apa-apa yg pertama..
cerita "TAHUN PERTAMA" ku bermula macam ini... (keluar asap kepul-kepul.....)

"antara impian ku adalah ingin menjadi MODEL! entah kenapa suka sangat berposing, ada orang ambik gambar ku, dapat pakai baju daripada pereka terkenal dan paling best dapat bergesel dengan model perempuan.. hahaha

tanggal 10 JANUARI 2009 ku berasa amat bertuah sekali kerana MURAI.COM web yang terkenal itu merealisasikan impian ku ini untuk CATWALK di hadapan orang ramai bersama dengan artis.. ku jerit FUUUYOOO! ku ambik tawaran tu.. bertempat di PWTC sempena YOUTH 09 ku dan rakan yang bertuah dapatlah berganding bersama artis untuk CATWALK dengan memakai pakaian pereka terkenal MICHAEL SHU! FUUUYOOOO! siapa tak nakkan.. kalau cakap je kata ku tipukan so ku buktikan dengan beberapa keping gambar KENANGAN TERINDAH yang boleh dikongsikan..."

nak tengok lagi bolahlah klik sini (part 1, part 2, part 3 )

inilah cerita "TAHUN PERTAMA" yang amat-amat BEST, HAPPY, MANTAP & FUUUYOOOO tidak akan lupakanya.. Impianku sudah tercapai!

  • kena tag 2 orang.. ku berikan tanggungjawab ini kepada:
AFIQ
SYAHMI





23 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gileee laaa...manTOP!!!

SyahmiFikri said...

pergghh... abg model la.. nak signn.. hahahahah

mr.syazwan said...

fauzi

mmg TOP pe.. hahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syahmi

boleh2 kat mana?? kat btg hidung ko ye?? hahaha

Qarl said...

malassss!

Mra Mastura said...

>.< dafi!

NICK IRFAN said...

aku tgk mcm model je ko ni wan

cik bebel sentiasa said...

waaa...modelll....




bagus3...

thanks join...

E.d.Y said...

fuuuyyoooo..artis tu

::FAIZ FARISH:: said...

takde nama gua... ok... hm hehehehe

pipoq said...

fuuuyooo wan..ko memang besh la..

ni yang buat aku semakin jelesh ni..

mr.syazwan said...

qarl

kannn!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mra

minat ye.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

haha tu tgk sekali tgk 2 kali x kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cil bell

wokeh welcome..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

adehh nak ke?? ala buat je..hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pipoq

lerr apa nk jelesnya ko pun boleh jd pe..

Eazy Izzuddin said...

fuhyoooo
jelez ah
hehe

Layans~
Terlalu Istimewa

NICK IRFAN said...

seriusly ko mmg macam model sama taraf je dgn dorg tu.. nape ko x jd pelakon ke? penyanyi ke? rupa ada...

kekelip said...

wauuu!!..model rupenyee..hehehee~

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah….

Model paling hot semalaya.... jelous dan banga beb....

mie said...

bekas model ke?
minta autograph boel..
heheeeee

Pencacai Alim said...

hebat ah ko...

hysman said...

umarghhhhaiii...
ko model ye wan..
bru aku taw.......
hebat la lu..
so dpt la gesel dgn pompuan..
hahaaa..:p

amirul said...

FuuuuuuuuuuuYooooooooooo,
Bakal Model Mantop! Keep Up!

nora said...

elllllleh cam aku tak tau

ni gambar super impose kan

huahuahuahua =p

(ko x leh marah aku tau, sebab...em..sebab ko pk lah sendiri sebab apa ko tak leh marah aku)

Wan Gerrard said...

nak jadi model ke? terbaik2 =P

syuwai said...

waahh..

mimang kenangan terindah..

cayalah~

cik EPAL said...

nak cakap fuyohhhhhhhhhhhhh boleh? ahaha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com