Friday, December 17, 2010

GIVEAWAY: Tahun Pertama Bersama Cik Bebel


hujung-hujung tahun ini banyak sungguh orang buat contestkan?? kenapa ye?? nak lari dari government tax ke?? hahahahaha.. kali ini ku kena tag daripada EN. DANIEL ADIE a.k.a pereka design hehehe.. tajuknya ialah GIVE AWAY: TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL sweet nama tu.. tahun depan ku nak tukar nama EN GEBEK pulak (oh ok lupakan kalau tak faham) hahaha langkah-langkahnya:
  • Header, tajuk entry GIVEAWAY: Tahun Pertama Bersama Cik Bebel
  • Jadi follower CIK BEBEL
  • Buat enrti simple2 je psl 'TAHUN PERTAMA' anda..tidak kisah apa-apa yg pertama..
cerita "TAHUN PERTAMA" ku bermula macam ini... (keluar asap kepul-kepul.....)

"antara impian ku adalah ingin menjadi MODEL! entah kenapa suka sangat berposing, ada orang ambik gambar ku, dapat pakai baju daripada pereka terkenal dan paling best dapat bergesel dengan model perempuan.. hahaha

tanggal 10 JANUARI 2009 ku berasa amat bertuah sekali kerana MURAI.COM web yang terkenal itu merealisasikan impian ku ini untuk CATWALK di hadapan orang ramai bersama dengan artis.. ku jerit FUUUYOOO! ku ambik tawaran tu.. bertempat di PWTC sempena YOUTH 09 ku dan rakan yang bertuah dapatlah berganding bersama artis untuk CATWALK dengan memakai pakaian pereka terkenal MICHAEL SHU! FUUUYOOOO! siapa tak nakkan.. kalau cakap je kata ku tipukan so ku buktikan dengan beberapa keping gambar KENANGAN TERINDAH yang boleh dikongsikan..."

nak tengok lagi bolahlah klik sini (part 1, part 2, part 3 )

inilah cerita "TAHUN PERTAMA" yang amat-amat BEST, HAPPY, MANTAP & FUUUYOOOO tidak akan lupakanya.. Impianku sudah tercapai!

  • kena tag 2 orang.. ku berikan tanggungjawab ini kepada:
AFIQ
SYAHMI





Comments (23)

On December 18, 2010 at 12:00 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

gileee laaa...manTOP!!!

 
On December 18, 2010 at 1:11 AM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

pergghh... abg model la.. nak signn.. hahahahah

 
On December 18, 2010 at 1:13 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

fauzi

mmg TOP pe.. hahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syahmi

boleh2 kat mana?? kat btg hidung ko ye?? hahaha

 
On December 18, 2010 at 1:14 AM , Qarl said... [Reply to comment]

malassss!

 
On December 18, 2010 at 2:44 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

>.< dafi!

 
On December 18, 2010 at 6:19 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

aku tgk mcm model je ko ni wan

 
On December 18, 2010 at 7:35 AM , cik bebel sentiasa said... [Reply to comment]

waaa...modelll....




bagus3...

thanks join...

 
On December 18, 2010 at 8:33 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

fuuuyyoooo..artis tu

 
On December 18, 2010 at 9:40 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

takde nama gua... ok... hm hehehehe

 
On December 18, 2010 at 12:15 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuuyooo wan..ko memang besh la..

ni yang buat aku semakin jelesh ni..

 
On December 18, 2010 at 12:52 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

qarl

kannn!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mra

minat ye.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

haha tu tgk sekali tgk 2 kali x kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cil bell

wokeh welcome..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

adehh nak ke?? ala buat je..hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pipoq

lerr apa nk jelesnya ko pun boleh jd pe..

 
On December 18, 2010 at 6:11 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuhyoooo
jelez ah
hehe

Layans~
Terlalu Istimewa

 
On December 18, 2010 at 8:28 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

seriusly ko mmg macam model sama taraf je dgn dorg tu.. nape ko x jd pelakon ke? penyanyi ke? rupa ada...

 
On December 19, 2010 at 12:12 AM , kekelip said... [Reply to comment]

wauuu!!..model rupenyee..hehehee~

 
On December 19, 2010 at 1:48 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah….

Model paling hot semalaya.... jelous dan banga beb....

 
On December 19, 2010 at 4:17 AM , mie said... [Reply to comment]

bekas model ke?
minta autograph boel..
heheeeee

 
On December 19, 2010 at 9:54 AM , Pencacai Alim said... [Reply to comment]

hebat ah ko...

 
On December 19, 2010 at 11:50 AM , hysman said... [Reply to comment]

umarghhhhaiii...
ko model ye wan..
bru aku taw.......
hebat la lu..
so dpt la gesel dgn pompuan..
hahaaa..:p

 
On December 19, 2010 at 11:58 PM , amirul said... [Reply to comment]

FuuuuuuuuuuuYooooooooooo,
Bakal Model Mantop! Keep Up!

 
On December 21, 2010 at 10:17 AM , nora said... [Reply to comment]

elllllleh cam aku tak tau

ni gambar super impose kan

huahuahuahua =p

(ko x leh marah aku tau, sebab...em..sebab ko pk lah sendiri sebab apa ko tak leh marah aku)

 
On December 21, 2010 at 1:33 PM , Wan Gerrard said... [Reply to comment]

nak jadi model ke? terbaik2 =P

 
On December 22, 2010 at 11:43 AM , syuwai said... [Reply to comment]

waahh..

mimang kenangan terindah..

cayalah~

 
On December 22, 2010 at 12:10 PM , cik EPAL said... [Reply to comment]

nak cakap fuyohhhhhhhhhhhhh boleh? ahaha