Tuesday, December 28, 2010

FUUUYOOO.. KORANG TAHU TAK??

FUUUYOOOO...masih lagi cerita di Anugerah Skrin 2010.. korang bohsan ke?? kalau bohsan cepat-cepat klik (X) tu k.. haha..cerita di mulakan dengan pelakon si cantik manis dan pelat R iaitu Lisa Surhani.. betul ke ramai minat dia?? cantik ke dia?? erk? ermmm ok!

Korang Tahu Tak ku dapat ambil sudut ini.. susah kot nak dapatkan shot belakang telinga si Lisa ni.. mujur tak berdaki.. haha.. nyam nyam rasa nak jilat je *tibebe..

antara aksi-aksi Lisa yang sempat ku ambil.. puas?? stim tak?? haha mesti tak sestim macam tengok gambar Ziana Zain kan sebab tu lagi banyak kot gambarnya..

persembahan ini best kan! Korang Tahu Tak sepatutnya Hunny Madu turut serta dalam persembahan ini tetapi akibat kecederaan semasa raptai jatuh tangga katanya terus masuk hospital.. cian...

suka kolaborasi mereka bertiga ini... tak tahulah anda di rumah dengar macam mana sound systemnya... tapi di PWTC meremang bulu ari-ari, bulu tangan, bulu mata, bulu dada dan semua bululah!

cantikkan Hajjah Noryn Aziz.. Korang Tahu Tak sebenarnya Noryn Aziz sudah pergi haji? ku pun baru tahu daripada member ku kata dia baru balik haji.. so no wonderlah dia berpakaian begitu.. alhamdulilah tak terdedah dah.. *tibebe suka pulak dia kaedahnyakan! haha

Faizal Tahir macam biasalah bila dipentas harus bertenaga tapi Korang Tahu Tak macam sekejap je dia perform malam itukan? orang ramai baru nak feel dia sudah kata terima kasih semua penonton terpinga-pinga, terkebil-kebil termasuk ku "erk da habis ke?" (macam gitulah dialognya)..

Korang Tahu Tak masa iklan di rumah, di dewan ada selitkan ratu-ratu rambut cantik yang dibawakan oleh Pantene.. masa ini di umumkan 4 pemenang.. dalam tak sedar Shasha Saidin (anggota elit dan sehati berdansa tu) masuk jugak kelaskan.. dia dapat no 2.. dapat bawa pulang rm500 dan sebuah ipad kot lupa.. napa lelaki tak tercalon erk? lelaki pun shampoo gak rambut.. ermm diskriminasi ni.. haha..

Korang Tahu Tak malam itu my ex girl friend Erra Fazira cantik? geram betul tengok dia.. apa kebenggap Yusri ceraikan dia.. huhu

Korang Tahu Tak semasa Nasha Aziz jadi penyampai anugerah malam tu..dia asyik-asyik tendang, sepak, kibas kain belakang dia.. cara dia buat perh very the pro no wonder dia jadi model melatupkan!

ok ler sampai di sini dulu ye.. Korang Tahu Tak walaupun tak berapa sihat tetap gigih ni update.. huhu.. see you.. (berapa banyak Korang Tahu Tak daaaaa...)

SALAM FUUUYOOO~






37 comments:

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

fuyyooo....;-P

AnisZahra said...

KORANG NAK TAHU TAK KITE TGH JELES GILE SBB KORANG DPT LISA SURIHANI TGK LIVE DPN MATA?? haha, capslock habisss

..hizamirahim.. said...

korang tahu tak, aku bagi komen ni?
XD

NICK IRFAN said...

aku x tgk plak psl anugerah ni. ape2pun thnkz kongsi info

Badboy91 said...

best~ love nasha aziz

AfiQ said...

lisa surihani memang gojes!!! cantik sgt! hahaha

kyoO~rEz@ said...

kosa kata sgt scary..hu3
i like nasha :D

DanieL AdiE said...

korang tau x, aku sgt2 suke si pelat R tu..kalo jadi bini aku, peh!! aku ikat die dlm bilik!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/aku-lapar.html

dyna syamsuri said...

kolaborasi kot wan?mcm ingat ms skola la dulu.
fuyoo, best dpt tgk live!!!!!

mr.syazwan said...

thanks dyna

wan da betulkan da.. huhu
=_=

-[miracle]- said...

whoaa :D

Oasis said...

Thank u bro...dpt gak tgk di sebalik tabir. Masa tu saya dlm perjalanan blk kg.

Kumbang Jingga said...

ntah2 ada baju2 tu sandra azwan yg design hehehe

FarhanaDr said...

Haaaaaaaaa.. Kanda wan tembam!! Ari2 tulis entry bawah umur.. Tak leh baca!! Dush dush!!

Qarl said...

like erra & noryn jek!

Eazy Izzuddin said...

lisa2...
xD

Cap Api said...

lisa ttp yg terbaik.. heheh..

mie said...

dah tahu semuanya..
apa tali merah kat belakang lisa surihani tu?
ahhaha

FaizalSulaiman said...

comel si mia tu wan, nak gigit je pipi dia:) comey sungguh

lisa oh lisa..lawa tol! pejam mata je pelat r dia tu:P

E.d.Y said...

fuyooooo..lisa...

cik bebel sentiasa said...

cute lah lisa tu..

cik bebel yg pompuan pun terkedu...ngagagagagagag

Hazzy Ishak said...

amboi puas kanda cuci mata bila dinda tak ada ya...

✿....rossa alina....✿ said...

fuyooo..lisa..

weee...minat sangat ngn lisa..lawa sangat!!

tapi suka jugak ngn faizal tahir!! :)

fyna said...

x sempat nk tgk award nih....



jom singgah n follow belog sy..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

hysman said...

ko taw tak,mlm td aku mimpi lisa surihani?
fuyooo...
hahaa..

nora said...

Korang Tahu Tak, Erra Fazira penah nak amik aku jadi adik angkat dia...

Korang Tahu Tak??

nurkaloi said...

eahhh pe ke bengap ko putus ngan erra......hahah amek kooo

yelah yelah mekasih ngedate k...aku tak tgk pown menatang ni kat tv.... thnx for ur info

jom renang-renang

syuwai said...

wah.. memang fuyoo !

kekelip said...

nasha aziz mmg the boom!. ade style!

SHaRZ said...

ko rajinkn attend majlis2 cmni...

NICK IRFAN said...

lawa sgt ke lisa tu? seriusly aku x terpikat pun.. muktamat! eh! ko pegi ke masa anugerah ni?

athiea said...

kalau berdaki...


malu la weh...


perlu amek gig besi polish tu.hahaha

dyna syamsuri said...

wan,ang demam lagi ke??
aku demam lagi, demam saing tuh.
xbaik lagiiiii

Finaz Jaafar said...

KORANG TAU TAK,kte tak tengok anugerah tu..=( sob..

zaira said...

fuyyyo!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

best crite balik tabir cm ni... hop ade lg pas ni entry cm ni yee..

pipoq said...

fuuuyooo..ko dapat pass belakang pentas ke wan ?

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com