Tuesday, December 28, 2010

FUUUYOOO.. KORANG TAHU TAK??

FUUUYOOOO...masih lagi cerita di Anugerah Skrin 2010.. korang bohsan ke?? kalau bohsan cepat-cepat klik (X) tu k.. haha..cerita di mulakan dengan pelakon si cantik manis dan pelat R iaitu Lisa Surhani.. betul ke ramai minat dia?? cantik ke dia?? erk? ermmm ok!

Korang Tahu Tak ku dapat ambil sudut ini.. susah kot nak dapatkan shot belakang telinga si Lisa ni.. mujur tak berdaki.. haha.. nyam nyam rasa nak jilat je *tibebe..

antara aksi-aksi Lisa yang sempat ku ambil.. puas?? stim tak?? haha mesti tak sestim macam tengok gambar Ziana Zain kan sebab tu lagi banyak kot gambarnya..

persembahan ini best kan! Korang Tahu Tak sepatutnya Hunny Madu turut serta dalam persembahan ini tetapi akibat kecederaan semasa raptai jatuh tangga katanya terus masuk hospital.. cian...

suka kolaborasi mereka bertiga ini... tak tahulah anda di rumah dengar macam mana sound systemnya... tapi di PWTC meremang bulu ari-ari, bulu tangan, bulu mata, bulu dada dan semua bululah!

cantikkan Hajjah Noryn Aziz.. Korang Tahu Tak sebenarnya Noryn Aziz sudah pergi haji? ku pun baru tahu daripada member ku kata dia baru balik haji.. so no wonderlah dia berpakaian begitu.. alhamdulilah tak terdedah dah.. *tibebe suka pulak dia kaedahnyakan! haha

Faizal Tahir macam biasalah bila dipentas harus bertenaga tapi Korang Tahu Tak macam sekejap je dia perform malam itukan? orang ramai baru nak feel dia sudah kata terima kasih semua penonton terpinga-pinga, terkebil-kebil termasuk ku "erk da habis ke?" (macam gitulah dialognya)..

Korang Tahu Tak masa iklan di rumah, di dewan ada selitkan ratu-ratu rambut cantik yang dibawakan oleh Pantene.. masa ini di umumkan 4 pemenang.. dalam tak sedar Shasha Saidin (anggota elit dan sehati berdansa tu) masuk jugak kelaskan.. dia dapat no 2.. dapat bawa pulang rm500 dan sebuah ipad kot lupa.. napa lelaki tak tercalon erk? lelaki pun shampoo gak rambut.. ermm diskriminasi ni.. haha..

Korang Tahu Tak malam itu my ex girl friend Erra Fazira cantik? geram betul tengok dia.. apa kebenggap Yusri ceraikan dia.. huhu

Korang Tahu Tak semasa Nasha Aziz jadi penyampai anugerah malam tu..dia asyik-asyik tendang, sepak, kibas kain belakang dia.. cara dia buat perh very the pro no wonder dia jadi model melatupkan!

ok ler sampai di sini dulu ye.. Korang Tahu Tak walaupun tak berapa sihat tetap gigih ni update.. huhu.. see you.. (berapa banyak Korang Tahu Tak daaaaa...)

SALAM FUUUYOOO~






Comments (37)

On December 28, 2010 at 11:24 PM , SANDRA AZWAN: Fashion Designer said... [Reply to comment]

fuyyooo....;-P

 
On December 28, 2010 at 11:26 PM , AnisZahra said... [Reply to comment]

KORANG NAK TAHU TAK KITE TGH JELES GILE SBB KORANG DPT LISA SURIHANI TGK LIVE DPN MATA?? haha, capslock habisss

 
On December 28, 2010 at 11:29 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

korang tahu tak, aku bagi komen ni?
XD

 
On December 28, 2010 at 11:30 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

aku x tgk plak psl anugerah ni. ape2pun thnkz kongsi info

 
On December 28, 2010 at 11:37 PM , Badboy91 said... [Reply to comment]

best~ love nasha aziz

 
On December 28, 2010 at 11:38 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

lisa surihani memang gojes!!! cantik sgt! hahaha

 
On December 28, 2010 at 11:44 PM , kyoO~rEz@ said... [Reply to comment]

kosa kata sgt scary..hu3
i like nasha :D

 
On December 28, 2010 at 11:51 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

korang tau x, aku sgt2 suke si pelat R tu..kalo jadi bini aku, peh!! aku ikat die dlm bilik!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/aku-lapar.html

 
On December 28, 2010 at 11:54 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

kolaborasi kot wan?mcm ingat ms skola la dulu.
fuyoo, best dpt tgk live!!!!!

 
On December 29, 2010 at 12:07 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

thanks dyna

wan da betulkan da.. huhu
=_=

 
On December 29, 2010 at 12:14 AM , -[miracle]- said... [Reply to comment]

whoaa :D

 
On December 29, 2010 at 12:26 AM , Oasis said... [Reply to comment]

Thank u bro...dpt gak tgk di sebalik tabir. Masa tu saya dlm perjalanan blk kg.

 
On December 29, 2010 at 12:29 AM , Kumbang Jingga said... [Reply to comment]

ntah2 ada baju2 tu sandra azwan yg design hehehe

 
On December 29, 2010 at 12:33 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Haaaaaaaaa.. Kanda wan tembam!! Ari2 tulis entry bawah umur.. Tak leh baca!! Dush dush!!

 
On December 29, 2010 at 12:49 AM , Qarl said... [Reply to comment]

like erra & noryn jek!

 
On December 29, 2010 at 12:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

lisa2...
xD

 
On December 29, 2010 at 2:47 AM , Cap Api said... [Reply to comment]

lisa ttp yg terbaik.. heheh..

 
On December 29, 2010 at 5:32 AM , mie said... [Reply to comment]

dah tahu semuanya..
apa tali merah kat belakang lisa surihani tu?
ahhaha

 
On December 29, 2010 at 6:57 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

comel si mia tu wan, nak gigit je pipi dia:) comey sungguh

lisa oh lisa..lawa tol! pejam mata je pelat r dia tu:P

 
On December 29, 2010 at 7:46 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

fuyooooo..lisa...

 
On December 29, 2010 at 7:46 AM , cik bebel sentiasa said... [Reply to comment]

cute lah lisa tu..

cik bebel yg pompuan pun terkedu...ngagagagagagag

 
On December 29, 2010 at 9:31 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

amboi puas kanda cuci mata bila dinda tak ada ya...

 
On December 29, 2010 at 9:32 AM , ✿....rossa alina....✿ said... [Reply to comment]

fuyooo..lisa..

weee...minat sangat ngn lisa..lawa sangat!!

tapi suka jugak ngn faizal tahir!! :)

 
On December 29, 2010 at 9:52 AM , fyna said... [Reply to comment]

x sempat nk tgk award nih....



jom singgah n follow belog sy..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

 
On December 29, 2010 at 10:04 AM , hysman said... [Reply to comment]

ko taw tak,mlm td aku mimpi lisa surihani?
fuyooo...
hahaa..

 
On December 29, 2010 at 11:19 AM , nora said... [Reply to comment]

Korang Tahu Tak, Erra Fazira penah nak amik aku jadi adik angkat dia...

Korang Tahu Tak??

 
On December 29, 2010 at 11:25 AM , nurkaloi said... [Reply to comment]

eahhh pe ke bengap ko putus ngan erra......hahah amek kooo

yelah yelah mekasih ngedate k...aku tak tgk pown menatang ni kat tv.... thnx for ur info

jom renang-renang

 
On December 29, 2010 at 12:20 PM , syuwai said... [Reply to comment]

wah.. memang fuyoo !

 
On December 29, 2010 at 12:34 PM , kekelip said... [Reply to comment]

nasha aziz mmg the boom!. ade style!

 
On December 29, 2010 at 1:39 PM , SHaRZ said... [Reply to comment]

ko rajinkn attend majlis2 cmni...

 
On December 29, 2010 at 1:46 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

lawa sgt ke lisa tu? seriusly aku x terpikat pun.. muktamat! eh! ko pegi ke masa anugerah ni?

 
On December 29, 2010 at 1:58 PM , athiea said... [Reply to comment]

kalau berdaki...


malu la weh...


perlu amek gig besi polish tu.hahaha

 
On December 29, 2010 at 4:06 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

wan,ang demam lagi ke??
aku demam lagi, demam saing tuh.
xbaik lagiiiii

 
On December 29, 2010 at 4:17 PM , Finaz Jaafar said... [Reply to comment]

KORANG TAU TAK,kte tak tengok anugerah tu..=( sob..

 
On December 29, 2010 at 5:34 PM , zaira said... [Reply to comment]

fuyyyo!

 
On December 29, 2010 at 6:48 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

best crite balik tabir cm ni... hop ade lg pas ni entry cm ni yee..

 
On December 29, 2010 at 9:58 PM , pipoq said... [Reply to comment]

fuuuyooo..ko dapat pass belakang pentas ke wan ?