Thursday, December 23, 2010

FUUUYOOO.. KLCC VS PAVILION?

Dalam bulan december ini kebayakkan pusat membeli-belah di Malaysia pasti tidak ketinggalan untuk menghiaskan pentas mereka dengan tema krismisnya kan? lepas itu ramailah yang terkinja-kinja mengambil gambar untuk di jadikan kenangan terindah..

kesempatan ini ku mahu tunjukkan 2 pusat membeli-belah yang terkemuka di Lembah Klang iaitu KLCC dan PAVILION..

kita mulakan dengan KLCC..


tema pilihan purple agak suram je.. tahun ini design dia sendu dalam tangisan je erk?? tak faham ye maksudnya ala kadar je.. tak macam tahun lepas kot yang pokoknya tinggi sampai ke atas bumbung tu.. tu baru FUUUYOOOO kan!

ini di PAVILION.. memang sangat-sangat tidak mengecewakan..meriah kot!

like design curtain yang besau tu perh macam masuk dalam istana kot..

sedut dari depan pentas..

ada rusa kot mujurlah dia berpagar kalau tak da lama ku menunggangnya..

sempat jugak berposing sebab cantik kot! pentas cantik, model yang duduk tu pulak hensem tak ke SERASI BERSAMA.. haha *nak muntah sila keluar dari page ni dulu ye kang susah nak lap.. hehe

curtain itu memang FUUUYOOO di tambah modelnya itu memang secukup rasa.. haha

peace~

ada tak pusat membeli-belah yang lagi FUUUYOOO designnya yang anda rasa-rasa?? Mid Valley not bad kan.. lain?

p/s: thanks to Farah Fauzana sudi bagi sesuatu tadi walaupun jumpa sekejap oklah! u mana ada serabai tadi lorh ish2.. haha dan Emma Sherrina sudi roger2kan.. hehe muah!






Comments (38)

On December 23, 2010 at 4:17 PM , aie said... [Reply to comment]

ye la org kuat kolej meranti!

 
On December 23, 2010 at 4:19 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

yer la..

lawa jer tgok klcc tuh..

eh2 model tuh perlu ker>?? hahahah

 
On December 23, 2010 at 4:21 PM , cik helena said... [Reply to comment]

kat pavi sumpah cantik!

 
On December 23, 2010 at 4:22 PM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
meriah gile design kat pavi tu.
dah mcm ada elemen deepavali sikit.
XB
meriah2.

 
On December 23, 2010 at 4:26 PM , Irma A.Wahid said... [Reply to comment]

KLCC da xblh lawan PAVI dah...meriah sgt tgoknye haaa

 
On December 23, 2010 at 4:30 PM , aRuL aSh.. said... [Reply to comment]

hidup pavi!!!

 
On December 23, 2010 at 4:32 PM , AfiQ said... [Reply to comment]

nk suke yg kat klcc bole? hahaha.. sebab ala2 fairytale gitu tema die.. comey!!!

 
On December 23, 2010 at 4:36 PM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

fuyoo, gempak lerr kat PAVI tuu
siap ada rusa sekali terpampang, nak pergi nak pergi sanaa

 
On December 23, 2010 at 4:40 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aie

haha tibebe je ni ish diam.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syahmi

lawa ke?? ermm ok
model?? OPKOS perlu.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cik helena

kannn! hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hizami

depavali katanya.. haha
meriah2 kan!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
irma

tu la PV menang!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
arul

wahhh duta pv ke?? haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
afiq

mcm tu ye.. tpi kecik kot.. x melatop!

 
On December 23, 2010 at 4:40 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

beila

tau xpe kan silalah pergi sebelum dia robohkan nnt.. haha

 
On December 23, 2010 at 4:46 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Haaaaaa.. Kanda tak mai lagi melaka.. Lagi dahsyat dekorasi meri kerismas tau.. :p

 
On December 23, 2010 at 4:46 PM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

Mid! *tetibe..
mid ade bebear besar gedabak!! >.<
sesuai utk kanak2 comel macam saya.. lalala~

 
On December 23, 2010 at 5:07 PM , nora said... [Reply to comment]

apsal majoriti suka pavi ni

kesian klcc

klcc u jgn sedih ek, biarlah kalau org lain tak suka u, i tetap suka kat u tau

 
On December 23, 2010 at 5:15 PM , Pencacai Alim said... [Reply to comment]

aku suke pg maiden jeh..kehkehkeh

 
On December 23, 2010 at 5:27 PM , Badboy91 said... [Reply to comment]

love pavi~ nice!

 
On December 23, 2010 at 5:51 PM , Ain Atika said... [Reply to comment]

gila lah....menrik 2...meriah betul ehhh

 
On December 23, 2010 at 5:52 PM , Azmer Lias said... [Reply to comment]

suke yg klcc...nice!!!

 
On December 23, 2010 at 7:10 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

farhana

iye ke??? wah!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mra

yes mid not bad gak tpi x byk lampu lip lap lip lap

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nora

suka hati ang la! haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pencacai alam

hahaha terbaek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bad

yeahh! hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ain

tau xpe..hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azmer

erk.. ok.. hehe

 
On December 23, 2010 at 8:45 PM , ijat_asni said... [Reply to comment]

pavi memang tak penah kalah~

 
On December 23, 2010 at 9:01 PM , Wan Gerrard said... [Reply to comment]

pavi antara yang terbaik gak perhiasan krismas diorang..

 
On December 23, 2010 at 9:30 PM , Armiza said... [Reply to comment]

wahh..bley jadi model pokok krimas ni..^__^

 
On December 23, 2010 at 10:39 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Pavi lagi meriah tgk
hehe
bile la dpt hangout ni
aish
xD

 
On December 23, 2010 at 11:40 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

lama tak g klcc...pavi lg la..baru masuk sekali je..not my place la..huhu

 
On December 24, 2010 at 10:09 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On December 24, 2010 at 10:10 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

terbayang2 kalau buat pelamin macam kat pavi tu.perhhh

 
On December 24, 2010 at 10:55 AM , Oasis said... [Reply to comment]

Tak sempat nak g KLCC tahun ni....huhu

 
On December 24, 2010 at 12:02 PM , addyaholix said... [Reply to comment]

aku suka yang di klcc. di pavilion recycle yang tahun lepas ;)

 
On December 24, 2010 at 4:51 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

fuyooo!! cantiknyer.....

 
On December 24, 2010 at 6:01 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

xsempat p pavilion.. sempat lepak kat klcc je.. XD

 
On December 24, 2010 at 6:02 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

klcc mmg sedih dari dulu..
yg pokok tinggi sampai ke bumbung tuh dulu pun cam plain jer.. bosan!
pavi gak letop!
ehh mid xpnh gi lak best x?
klo tahun lepas cam hansel n gretel punya rumah coklat kan!

 
On December 24, 2010 at 6:23 PM , iksharizan said... [Reply to comment]

first2 tengok gambar2 tu best jer...
tibe2, keluar makhluk asing dari pic2 tu..
hahaha.. :D

spoilkan keindahan gambar jer...

ghahahaahha :D

 
On December 24, 2010 at 6:57 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

suke gile yg kat mid vel..

 
On December 24, 2010 at 9:05 PM , zashaman said... [Reply to comment]

24/7 always kat sini..blh di kt kan tiap2 ari laaa kat situ dok lalu pe lalu mai...hehehehe

sampai laa nee dok nak ambik gmbr x di ambik2 pun lagi.. tunggu dismantle nanti baru terhegeh2 kan...
merry x'mas

 
On December 25, 2010 at 5:45 AM , mie said... [Reply to comment]

tu dia!!
sambut kat sana mcm kat oversea la palk..
hheheee

 
On December 25, 2010 at 12:22 PM , cik bebel sentiasa said... [Reply to comment]

sila tinggalkan alamat kat blog cik bebel....

http://jommembebel999.blogspot.com/2010/12/pemenang-ga-tahun-pertama-bersama-cik.html

 
On December 25, 2010 at 6:00 PM , Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

gempak la beb.. :)

 
On December 25, 2010 at 8:55 PM , fatin hanani said... [Reply to comment]

ye2 btol hehe
klcc biasa saja tu hehe
pavlion mmg nmpk meriah :)
mcm cntik ja :)

 
On December 26, 2010 at 8:20 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

KLCC lg lawa!!! :P