Thursday, December 23, 2010

FUUUYOOO.. KLCC VS PAVILION?

Dalam bulan december ini kebayakkan pusat membeli-belah di Malaysia pasti tidak ketinggalan untuk menghiaskan pentas mereka dengan tema krismisnya kan? lepas itu ramailah yang terkinja-kinja mengambil gambar untuk di jadikan kenangan terindah..

kesempatan ini ku mahu tunjukkan 2 pusat membeli-belah yang terkemuka di Lembah Klang iaitu KLCC dan PAVILION..

kita mulakan dengan KLCC..


tema pilihan purple agak suram je.. tahun ini design dia sendu dalam tangisan je erk?? tak faham ye maksudnya ala kadar je.. tak macam tahun lepas kot yang pokoknya tinggi sampai ke atas bumbung tu.. tu baru FUUUYOOOO kan!

ini di PAVILION.. memang sangat-sangat tidak mengecewakan..meriah kot!

like design curtain yang besau tu perh macam masuk dalam istana kot..

sedut dari depan pentas..

ada rusa kot mujurlah dia berpagar kalau tak da lama ku menunggangnya..

sempat jugak berposing sebab cantik kot! pentas cantik, model yang duduk tu pulak hensem tak ke SERASI BERSAMA.. haha *nak muntah sila keluar dari page ni dulu ye kang susah nak lap.. hehe

curtain itu memang FUUUYOOO di tambah modelnya itu memang secukup rasa.. haha

peace~

ada tak pusat membeli-belah yang lagi FUUUYOOO designnya yang anda rasa-rasa?? Mid Valley not bad kan.. lain?

p/s: thanks to Farah Fauzana sudi bagi sesuatu tadi walaupun jumpa sekejap oklah! u mana ada serabai tadi lorh ish2.. haha dan Emma Sherrina sudi roger2kan.. hehe muah!






38 comments:

aie said...

ye la org kuat kolej meranti!

SyahmiFikri said...

yer la..

lawa jer tgok klcc tuh..

eh2 model tuh perlu ker>?? hahahah

cik helena said...

kat pavi sumpah cantik!

..hizamirahim.. said...

haha.
meriah gile design kat pavi tu.
dah mcm ada elemen deepavali sikit.
XB
meriah2.

Irma A.Wahid said...

KLCC da xblh lawan PAVI dah...meriah sgt tgoknye haaa

aRuL aSh.. said...

hidup pavi!!!

AfiQ said...

nk suke yg kat klcc bole? hahaha.. sebab ala2 fairytale gitu tema die.. comey!!!

Biela Sapine said...

fuyoo, gempak lerr kat PAVI tuu
siap ada rusa sekali terpampang, nak pergi nak pergi sanaa

mr.syazwan said...

aie

haha tibebe je ni ish diam.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syahmi

lawa ke?? ermm ok
model?? OPKOS perlu.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cik helena

kannn! hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hizami

depavali katanya.. haha
meriah2 kan!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
irma

tu la PV menang!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
arul

wahhh duta pv ke?? haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
afiq

mcm tu ye.. tpi kecik kot.. x melatop!

mr.syazwan said...

beila

tau xpe kan silalah pergi sebelum dia robohkan nnt.. haha

FarhanaDr said...

Haaaaaa.. Kanda tak mai lagi melaka.. Lagi dahsyat dekorasi meri kerismas tau.. :p

Mra Mastura said...

Mid! *tetibe..
mid ade bebear besar gedabak!! >.<
sesuai utk kanak2 comel macam saya.. lalala~

nora said...

apsal majoriti suka pavi ni

kesian klcc

klcc u jgn sedih ek, biarlah kalau org lain tak suka u, i tetap suka kat u tau

Pencacai Alim said...

aku suke pg maiden jeh..kehkehkeh

Badboy91 said...

love pavi~ nice!

Ain Atika said...

gila lah....menrik 2...meriah betul ehhh

Azmer Lias said...

suke yg klcc...nice!!!

mr.syazwan said...

farhana

iye ke??? wah!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mra

yes mid not bad gak tpi x byk lampu lip lap lip lap

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nora

suka hati ang la! haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pencacai alam

hahaha terbaek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bad

yeahh! hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ain

tau xpe..hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azmer

erk.. ok.. hehe

ijat_asni said...

pavi memang tak penah kalah~

Wan Gerrard said...

pavi antara yang terbaik gak perhiasan krismas diorang..

Armiza said...

wahh..bley jadi model pokok krimas ni..^__^

Eazy Izzuddin said...

Pavi lagi meriah tgk
hehe
bile la dpt hangout ni
aish
xD

E.d.Y said...

lama tak g klcc...pavi lg la..baru masuk sekali je..not my place la..huhu

Hazzy Ishak said...
This comment has been removed by the author.
Hazzy Ishak said...

terbayang2 kalau buat pelamin macam kat pavi tu.perhhh

Oasis said...

Tak sempat nak g KLCC tahun ni....huhu

addyaholix said...

aku suka yang di klcc. di pavilion recycle yang tahun lepas ;)

NICK IRFAN said...

fuyooo!! cantiknyer.....

AiDa AzRyN said...

xsempat p pavilion.. sempat lepak kat klcc je.. XD

||| PöJìé PööH ||| said...

klcc mmg sedih dari dulu..
yg pokok tinggi sampai ke bumbung tuh dulu pun cam plain jer.. bosan!
pavi gak letop!
ehh mid xpnh gi lak best x?
klo tahun lepas cam hansel n gretel punya rumah coklat kan!

iksharizan said...

first2 tengok gambar2 tu best jer...
tibe2, keluar makhluk asing dari pic2 tu..
hahaha.. :D

spoilkan keindahan gambar jer...

ghahahaahha :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke gile yg kat mid vel..

zashaman said...

24/7 always kat sini..blh di kt kan tiap2 ari laaa kat situ dok lalu pe lalu mai...hehehehe

sampai laa nee dok nak ambik gmbr x di ambik2 pun lagi.. tunggu dismantle nanti baru terhegeh2 kan...
merry x'mas

mie said...

tu dia!!
sambut kat sana mcm kat oversea la palk..
hheheee

cik bebel sentiasa said...

sila tinggalkan alamat kat blog cik bebel....

http://jommembebel999.blogspot.com/2010/12/pemenang-ga-tahun-pertama-bersama-cik.html

Heidi Shafiq said...

gempak la beb.. :)

fatin hanani said...

ye2 btol hehe
klcc biasa saja tu hehe
pavlion mmg nmpk meriah :)
mcm cntik ja :)

ADfeez said...

KLCC lg lawa!!! :P

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com