Thursday, December 30, 2010

FUUUYOOO.. JANGAN KELIPKAN MATA ANDA!

FUUUYOOOO TAHNIAH BUAT PEMAIN MALAYSIA DAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA KERANA MENDOAKAN KEJAYAAN MALAYSIA! MALAYSIA MEMANG FUUUYOOOO oleh itu ku bagi anda cuti hari Jumaat je ok! haha

untuk entri kali ini arahannya sila Jangan Kelipkan Mata Anda kalau kelip anda rugi sebab mahu tunjuk Vontot FASHA dan JUE...haha *jahat gila ku..

FUUUYOOO Vontot siapa paling Bulat, Montot dan Tembam??? jawab-jawab.. hahaha

perh! melekat, bergetah, padat, sendat, mampat! haha


Korang Tahu Tak ku terliur tengok Fasha Sandha..tak tahu erk?? memang ler sebab korang tak dapat tengok ku.. haha.. Fasha ni bukan ku tak minat dia.. minat.. dia cantik bergetah tu.. tapi dek kerana peragai syaitan (uh bahasa straight forward) dia tu ku agak loya sikit.. haha tapi kalau dapat sudah tentu ku ramas2, peluk, ikat betul-betul.. haha (mata keranjang)



FUUUYOOO si Jue ini memang bikin ku stim bila tengok dia ok! antara ciri-ciri wanita pilihan ku.. bukan perangainya tapi kemontokan badannya dan keputihan kulitnya.. aaaaaaaaaah seiyes ku suka wanita montok-montok ni tak tipu.. sedap mata memandang dan sedap bila peluk dan gomoh.. opss! lupakan


masih lagi proses mencuci mata! haha.. dulu ku suka Scha cara dia yang kasar tu perh antara ciri wanita pilihan ku (banyaknya ciri pilihan ku erk)... tapi lepas peristiwa Sehati Berdansa final ku agak kureng meminatinya.. emo tak bertempat sekali ko buat peminat dan audience macam tu 1000 kali kita orang buat ko! ah malas da sori~ (tapi tetap ambik jugak gambar dia kan?? sebab masih ada cinta dekat dia kot! haha)

Rozie Rashid kenal tak??? tak kenal?? ermm tak pe lah dia pun suam-suam kuku pun.. tapi dia montok kan?? haha

Tiz Zakiah walaupun lighting hampeh time ini.. peduli apa ku tetap nak tunjukkan.. hehe (kulit dia manyak bintik2..eee)

YES! dapat jugak bergambar dengan Norkhiriah.. very sporting walaupun ramai nak bergambar dengan dia.. siap kata "sorry ye sekejap je" kat ku.. haha why to say sorry akak saya da ambik gambar ok la tuh! hehe.. tahniah Norkhiriah.. saya minat anda tau! (macamlah dia baca blog ku ni)















FUUUUYOOOOO fesyen artis terakhir seorang ini simple tapi sesuai dengan dia yang tak buat persembahan dan tak jadi presenter dan tak duduk kerusi vip.. haha.. dia hanya datang atas tiket jemputan je..inilah dia artis paling FUUUYOOO dia meningkat naik perlahan-lahan tanpa mengejar populariti dan yang paling penting artis FUUUYOOO ini jadi diri sendiri katanya! haha ok lupakan pasal bab itu.. ok sekarang Boleh Kelipkan Mata Anda semula.. (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





26 comments:

AfiQ said...

waaaaa.. sronok nye!! huhu.. tp part "ramas2, peluk, ikat betul-betul.." paling tak ley tahan!! haahha

..hizamirahim.. said...

wah.
dasat betol.
semua montok2 ?
adeh.

SyahmiFikri said...

eh2.. montok jugak artis yg last nie..

stylo mylo.. bergetahh..

artis mr syazwan fuyooooo

bawang merah said...

wan gila..
tbe2 tingat time klas landscape pn.che bon. igt x? hahahhaha

dyna syamsuri said...

alhamdulillah.
dapat jugak kelip mata.
dah pedih tuh tahan tak kelip.
nasib baik suruh kelip??
kalau lupa? berdosa ko wan orang mata menangis2 tahan.
hahaha
oh ya, artis yg last skali tuh, baju rekaan sapa yek??
hehe

FaizalSulaiman said...

seksi sungguhh artis Malaysia.hehehe

cik bebel sentiasa said...

cuci mata...cuci mata....

AnisZahra said...

Mantabbb ! :D

::FAIZ FARISH:: said...

ok a you ready 4 my comment?

1st, tak baik ko tnjuk pic dedah2 tu. Becoz, berdosa bila lelaki nmpk aurat derang. Bkn nak tgk sgt, tp tertgk.

2. apsal la derang tu, show byk, duit byk, tp tak cukup duit beli kain...... fesyen katanya....

3. rmbt ju tu apsal? tak cukup duit gak ke nak repair?

4. model last tu. baju sponser dr mana?

hehehe. benanah tak Tlingga? ala2 mulut Azwana Alia kan?

Khairil Adlan said...

x thn ak tgk gmbr jue...perh.......

nurkaloi said...

amboiii
nk montokkk jer eaaa
adehhhh
tak lawo laar fashaa....lengan dye tebal semcam jer pkai bju uh
huhuu tp ttp cun

k daaa renang

Biela Sapine said...

pehhh pehhh pehhh
dasat dasat
siap bergambar dengan artis woo
jeles tauk !
haha :)

syuwai said...

wah..

fuuy00oo0 !

Eazy Izzuddin said...

fuhyoooo
x leh pejam kan mata ni
heheh
xD

NICK IRFAN said...

aku kelip byk kali dh.. sbb pmpuan dalam entry ko ni bkn taste aku.. hahaha

nora said...

yg last sekali tu dia belakon film ape?? apsal aku tak tau ni?? aku old skool sngat ke??? arghhh tidakkkkkk

EIPUL said...

semua feeling nak pakai macam artis hollywood skang, adoi, alahai, tolongla, aku lagi suka pompuan pakai kurung cotton, cantik jek

haha

AiDa AzRyN said...

whoa.. yang monotok sajo mu nak ye?=.=

Cap Api said...

wah sungguh mencuci mata nampaknya.. haha..

Balqees Amanda said...

giler sangap entri ni..hahaha

Wan Gerrard said...

ketat woo..nak terkeluar semua..hahaha
cool giler bro~

zaira said...

fasha tembam gile pahal dow?

E.d.Y said...

rozi sesuai la dgn ko.hahha

mie said...

gue nampak lurah dendam...
hahahaaaa

WAHIDA ALIAS said...

pehhh....untung la die dpt gambar ngan artis.nk jugakkk

Mra Mastura said...

laju laju nak pergi kelipkan mate.. >.<

adoiyaiii..sangatt fuyoooooooooooo

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com