Friday, December 31, 2010

FUUUYOOO.. I LIKE!

hai kawan-kawan... anda sekarang bukak Facebook tak??? nak Minta Tolong sikit boleh?? sambil anda bukak facebook tu tak... boleh tak klik LIKE kat pic contest ku??? 2 Cara Mudah!

cara-caranya:

1) mula-mula anda bukak page TV3MALAYSIA anda kena klik LIKE page ini... sudah???

2) lepas anda sudah LIKE page TV3MALAYSIA.. seterusnya anda klik ini Tahniah Black nanti akan keluar gambar Tahniah Black... ku mahu jasa baik rakan-rakan blogger ku klik LIKE lagi sekali lagi dekat gambar Black ini boleh???

ini gambar yang anda akan LIKE nanti..

tu sahaja 2 cara mudah! sekejap je.. boleh tak hanya LIKE je.. perlu di ingatkan:
  • jika anda sudah LIKE TV3MALAYSIA sebelum ini anda terus langkah ke Step 2
  • ini tidak kena mengena anda minat Black or tak.. jika anda LIKE pic Black tu.. Black tidak akan dapat apa-apa pun kalau Menang.. gambar itu hanya sandaran sahaja.. ku saja je letak gambar Black sebab sudah ramai letak gambar Shahir, Faizal Tahir, Stacy dan Adira
  • ini bukan virus or game di facebook ok.. ini hanya Contest Ajl yang di anjurkan oleh TV3 tu sahaja so jangan risau..
antara rakan blogger yang sudah membantu LIKE pic Black itu ialah

ku tidak memaksa ok..terpulanglah nak Like ke tak.. setiap kerja kena ikhlaskan..ceewah!.. apa-apa pun ku nak ucapkan kerjasama anda saya dahuli dengan Terima Kasih, Thank You, Xie-xie, Wuman nanderan, Arigato Ogazaimasu, Syukran Jazilan... hanya LIKE je... Boleh?? hehe

ps: NANTIKAN ROMBAKKAN BESAR-BESARAN DI BLOG FUUUYOOO... MR.WAN MALAM INI!


SALAM FUUUYOOO~