Sunday, December 26, 2010

FUUUYOOO... ANAK PAK ZAIN DI ANUGERAH SKRIN 2010

mula-mula nak lontarkan kebanggakan dan tahniah kepada pemain Malaysia apabila mendapat kemenangan besar MALAYSIA (3) - INDONESIA (0) kan .. best-best.. tutup cerita pasal itu pasti ramai blogger bercerita pasal itukan.. so Malaysia ada lagi 1 perlawanan so kita tunggu je nanti.. doakan yang terbaik untuk pasukan Malaysia ok..

Jumaat lepas ku mendapat kesempatan untuk sama-sama memeriahkan Anugerah Skrin 2010..
ini ku nak kongsikanlah serba sedikit gambarnya.. permulaan ku mahu tunjuk penyanyi pujaan hati ku siapa lagi kalau lain tak bukak KAK G a.k.a ZIANA ZAIN! yes!

HIDUP ZIANA ZAIN! HIDUP ZF! BARU FUUUYOOOO.. ^_^

ada yang cakap sound di tv tak berapa dengar sangat erk ibarat hanjeng erk?? tapi di PWTC perh gamat je.. dengar clear kot.. so moralnya kena pergi tengok live la kan! haha

sebagai penghormatan bagi entri Anugerah Skrin 2010 kali ini (kelas tak statement?) ku mahu tunjukkan memek muka, aksi, gaya ZIANA ZAIN dan ANUAR ZAIN dulu barulah nanti ku tunjukkan artis lain ok.. jommm besaukan biji mata anda sekarang!

kelaskan pak cik nuar kita ni.. hek hek


mik ko! menanah tak mata tengok pic anak pak zain?? haha peduli apa.. janji ku puass menatapnya! yes! yang penting tanpa penari hanya berpropskan asap sahaja.. kelaskan? cantik kot kalau tengok kepul-kepul asap tak payah guna penari buang duit je! teringat masa AJL lagu Dingin kan? alahai sweet2..

apa yang penting ini semua gambar sendirian berhad tidak ada copy mana-mana website! (penekanan disitu)..
amacam sama tak gaya ku ngan anak pak zain tu?? mulut basau da sama da tu.. haha lupakan! akhir kata nantikan ZIANA ZAIN sekali lagi di Anugerah Juara Lagu 25! jangan lupa berikan 1 tanda anda pada ZIANA ZAIN untuk ABP ye satu je tak banyak pun.. hehe





19 comments:

Amir Rayyan said...

bagus....jadi diri sendiri...(tak perlu sambung disini bukan..hehehe)

Undi ZZ untuk ABP....

Qarl said...

like ZIANA ZAIN!

AJL! tunggu dua lagu medley ZIANA ZAIn!

aqish basir said...

awk peminat dorang ke ?


haha mulut awk da cukup besar...sore ok tak?hehe

FarhanaDr said...

Hahahahahahahaha. Kanda mulut besaunyerrrrrrr.. :p

Suka pakcik nuar.. :)

Aflina Affandi said...

kelas kak ziana . haha

iyllienaz said...

huh..ko g ke anugerah skrin??

aie said...

wan zain?

DanieL AdiE said...

sgt2 suke lagu baru anuar zain nie..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/penat-tppuas.html

NICK IRFAN said...

tahniah buat malaysia!

ijat_asni said...

vote untuk anuar zain !

mie said...

tu dia!!!
ternganga2...
hahhaaaa

Mra Mastura said...

pergi tak ajak! hehe
suka anuar zain!hehe

EIPUL said...

wow!!
bestnye pegi sana, asal tak ajak?

ko tak record ke diorang nyanyi, nak dengar suara anuar zain, da lama kot tak tgk dia live... huhu

::FAIZ FARISH:: said...

Tak Tgk la.... terlupa....

hysman said...

tak tengok..

tp pesal asap kepul2 tu terlebeh dos tenggelam mokcik ziana..
huhu..

chantek lg bdn zz yer..
slim world gempaq siuut...
hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

di0rang tak besh. sungguh =P

iskandarzulkarn9 said...

wah3..!!anak pak zain..hahaha

dyna syamsuri said...

ziana nak service kuda nyanyi.
kelas gitu.

nora said...

oh anuar zain.....

apsal aku clash ngan ko dulu ha
menyesal2

huhuhuhu

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com