mula-mula nak lontarkan kebanggakan dan tahniah kepada pemain Malaysia apabila mendapat kemenangan besar MALAYSIA (3) - INDONESIA (0) kan .. best-best.. tutup cerita pasal itu pasti ramai blogger bercerita pasal itukan.. so Malaysia ada lagi 1 perlawanan so kita tunggu je nanti.. doakan yang terbaik untuk pasukan Malaysia ok..

Jumaat lepas ku mendapat kesempatan untuk sama-sama memeriahkan Anugerah Skrin 2010..
ini ku nak kongsikanlah serba sedikit gambarnya.. permulaan ku mahu tunjuk penyanyi pujaan hati ku siapa lagi kalau lain tak bukak KAK G a.k.a ZIANA ZAIN! yes!

HIDUP ZIANA ZAIN! HIDUP ZF! BARU FUUUYOOOO.. ^_^

ada yang cakap sound di tv tak berapa dengar sangat erk ibarat hanjeng erk?? tapi di PWTC perh gamat je.. dengar clear kot.. so moralnya kena pergi tengok live la kan! haha

sebagai penghormatan bagi entri Anugerah Skrin 2010 kali ini (kelas tak statement?) ku mahu tunjukkan memek muka, aksi, gaya ZIANA ZAIN dan ANUAR ZAIN dulu barulah nanti ku tunjukkan artis lain ok.. jommm besaukan biji mata anda sekarang!

kelaskan pak cik nuar kita ni.. hek hek


mik ko! menanah tak mata tengok pic anak pak zain?? haha peduli apa.. janji ku puass menatapnya! yes! yang penting tanpa penari hanya berpropskan asap sahaja.. kelaskan? cantik kot kalau tengok kepul-kepul asap tak payah guna penari buang duit je! teringat masa AJL lagu Dingin kan? alahai sweet2..

apa yang penting ini semua gambar sendirian berhad tidak ada copy mana-mana website! (penekanan disitu)..
amacam sama tak gaya ku ngan anak pak zain tu?? mulut basau da sama da tu.. haha lupakan! akhir kata nantikan ZIANA ZAIN sekali lagi di Anugerah Juara Lagu 25! jangan lupa berikan 1 tanda anda pada ZIANA ZAIN untuk ABP ye satu je tak banyak pun.. hehe





Comments (19)

On December 26, 2010 at 11:52 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

bagus....jadi diri sendiri...(tak perlu sambung disini bukan..hehehe)

Undi ZZ untuk ABP....

 
On December 26, 2010 at 11:53 PM , Qarl said... [Reply to comment]

like ZIANA ZAIN!

AJL! tunggu dua lagu medley ZIANA ZAIn!

 
On December 27, 2010 at 12:13 AM , aqish basir said... [Reply to comment]

awk peminat dorang ke ?


haha mulut awk da cukup besar...sore ok tak?hehe

 
On December 27, 2010 at 12:46 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Hahahahahahahaha. Kanda mulut besaunyerrrrrrr.. :p

Suka pakcik nuar.. :)

 
On December 27, 2010 at 12:50 AM , Aflina Affandi said... [Reply to comment]

kelas kak ziana . haha

 
On December 27, 2010 at 1:14 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

huh..ko g ke anugerah skrin??

 
On December 27, 2010 at 1:16 AM , aie said... [Reply to comment]

wan zain?

 
On December 27, 2010 at 1:23 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

sgt2 suke lagu baru anuar zain nie..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/penat-tppuas.html

 
On December 27, 2010 at 1:25 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

tahniah buat malaysia!

 
On December 27, 2010 at 1:51 AM , ijat_asni said... [Reply to comment]

vote untuk anuar zain !

 
On December 27, 2010 at 5:28 AM , mie said... [Reply to comment]

tu dia!!!
ternganga2...
hahhaaaa

 
On December 27, 2010 at 7:45 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

pergi tak ajak! hehe
suka anuar zain!hehe

 
On December 27, 2010 at 9:23 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

wow!!
bestnye pegi sana, asal tak ajak?

ko tak record ke diorang nyanyi, nak dengar suara anuar zain, da lama kot tak tgk dia live... huhu

 
On December 27, 2010 at 10:37 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Tak Tgk la.... terlupa....

 
On December 27, 2010 at 12:27 PM , hysman said... [Reply to comment]

tak tengok..

tp pesal asap kepul2 tu terlebeh dos tenggelam mokcik ziana..
huhu..

chantek lg bdn zz yer..
slim world gempaq siuut...
hehe

 
On December 27, 2010 at 12:30 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

di0rang tak besh. sungguh =P

 
On December 27, 2010 at 12:34 PM , iskandarzulkarn9 said... [Reply to comment]

wah3..!!anak pak zain..hahaha

 
On December 27, 2010 at 7:01 PM , dyna syamsuri said... [Reply to comment]

ziana nak service kuda nyanyi.
kelas gitu.

 
On December 28, 2010 at 10:18 AM , nora said... [Reply to comment]

oh anuar zain.....

apsal aku clash ngan ko dulu ha
menyesal2

huhuhuhu