Monday, December 13, 2010

FUUUYOOO.. AKU BUKAN BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU


jap jap jap.. ku nak jerit... FUUUYOOO..... dapat award daripada teman terulung (terulung ke??) haha.. tu dia HIZAMI RAHIM yang tip top kat blog tu.. katanya BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU.. entah bila dia nak masuk pintu tu tak tahulah.. hahahaha.. agak lama sudah tidak dapat award al maklumlah ku baru je bergiat balik berblog setelah lama suam-suam kuku kan.. so ini antara tahun 2010 yang pertama ku dapat award (kesian giler) haha


pembaziran air itu tidak baik.. Jangan Tiru EN HIZAMI ye.. haha

apa-apa pun TERIMA KASIH DAUN KELADI pada KANDA HIZAMI RAHIM ye.. ku akan rajin mengomoh eh salah mengomel bila orang tu datang ke page ku dan tinggalkan komen.. bak kata orang ORANG BERBUDI KITA BERBAHASA or GIVE AND TAKE... ceeewahh.. bukan apa bila ada orang tinggalkan komen so kita tahulah orang tu keep in touch dengan kitakan.. kalau nak silent ermm lantak p lah ku tak kisah.. takkan nak hentak pala korang pulakkan.. agak kurang hajar tu.. haha

kebetulan si HIZAMI ini sudi berikan award ini kat gua.. so gua nak cerita sedikit pasal beliau
  • gua kenal dengan dia dalam dunia blog sudah lama tapi betul-betul time gathering hari itu
  • dia SMART! so cewek-cewek silah teruskan mengesel dengan dianya.. haha (habislah ko lepas ni zami) haha
  • dia ramai peminat! (boleh tak cakap lengcai?? haha gurau2)
  • Fofular
  • Siapa cakap dia sombong habaq mai?? biaq ku lesing dia.. dia peramah lerr.. tak sombong cume dia agak pemalu kot.. (haktuih pemalu la sangat.. hahaha)

ok la tu je lah ku nak puji dia kang lebih-lebih dia tak boleh tidur pulak kang.. hahaha.. Last but not least nak ucapkan THANK YOU, SYUKRAN DAN TERIMA KASIH EN HIZAMI.. and GUD LUCK untuk dia di FestKum nanti.. kalau ku time FestKum dulu boleh bawak balik banyak medal macam ini..


tak kan LELAKI SEBELAH PINTU tak boleh kot.. hek3.. cabaran tu Zami.. hehehehe..






23 comments:

iskandarzulkarn9 said...

amboihh..byknye...
bagi laa 1..??
haha

Mra Mastura said...

wahh..banyak medal tuuuhh!
medal ape tuhh?

keh3..ada cabaran ahh~
tercabar tak si penyanyi itu.. lols~

Qarl said...

kelassss dgn award sebegitu byk!

tmbh dgn award rajin mengomen

nanges kak g dgn pencapaian wan fuuyoo tahun ni!

::FAIZ FARISH:: said...

fuyoooo. tahniah

::FAIZ FARISH:: said...

fuyoooo. tahniah

AfiQ said...

hayoh!! pas ni fiq kasi award gak la kat fuyoooh wan! dpt review camni.. hahahaah.. any way, tahniah!! =)

FarhanaDr said...

Hahahahahahahahahaha.. Jangan bazirkan air??? Apekahh??? Tak bek tau.. :p

Errr.. Dua dua lelaki hot dalam satu entry.. Pening mana satu nak pilih.. Lalala..

ijat_asni said...

haha
tahniah~~

hysman said...

umarghhhaiii..
byk giler medal ko..
bak kasi 1 der..
hahaaa..
tahniah la yer...
jgn lupe rajin2 mengomen blog teman2 blogger yg lain termasuk den ni haa.. huhu

AiDa AzRyN said...

syabas! ^^

..hizamirahim.. said...

haha.
my pleasure.
nanti zami bagi lagi award ye.
XB

Eazy Izzuddin said...

dpat award tuu...
nk gak..
hehe
xD

Azmer Lias said...

congratz!!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

aku dulu rajin lahhhh jengok blog hizami rahim tu.... tapi aku terputus hubungan plak

amboiiii koooo medal emas tiruan tu banyaknyerrr ko jumpa.... ni baru balik sukan asia kat guanzho tu kerrrr....

mie said...

banyak award tu...
hadiah wang tunai xde ke??
hehee

pipoq said...

fuuyooo..dapat medal emas..tak payah masuk sukan SEA pun leh dapat medal..syiok ahh..

annfrendly said...

hahaha.. ketawa sakan bace entri ni..
wan ni memang kelakar...pandai wat lawak..

wow.. banyaknye medal..
nak ragut bang 2,3... bole? hehehehe

eh sekarang wan aktif berblog ek.. dulu jarang sangat update...
sekarang selalu..
gud2...

Hazzy Ishak said...

segak budaknya. hmm nak pasang lagi satu kanda, boleh tak?


HA HA HA

SyahmiFikri said...

wahhhh.. seronok betol yer dpat award.. hebat!!

nora said...

ko x yah nk tipu ar... medal tu org lain punye kan, ko wakil kan diorng tuk tangkap gambar je kan huahuahaua =p

NICK IRFAN said...

jeles aku ko dapat award! aku jgn kata award dari lelaki sebelah pintu pmpuan sebelah tingkap pun xdpt lagi....

mizz sue said...

MIZZ SUE ADA HANTAR EMAIL PADA KAMU..WACAAAAAA

DanieL AdiE said...

TAHNIAH!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-menang.html

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com