Sunday, December 26, 2010

CONTEST AKU DAN KACA MATA

adehhh mengedik join lagi contest ni.. haha malas la kan kalau orang nak bagi hadiah tak mahu kebaskan.. sesuka suki je masuk.. bak kata orang tuah ayam nampak di taji tuah manusia siapa yang tahukan.. contest dari EN SYAFIQ ROSLI

Syarat-syaratnya adalah:

  • jadi follower beliau
  • memerlukan gambar yang memakai kaca mata hitam
  • tag 2 orang

semua yang ku tengok masuk contest ini semua posing BAEKK PUNYA.. semua pose hensem, menawan, cantik-cantik belaka.. itu mereka tak kisahlah.. untuk menampakkan kelainan ku bagi gambar ini.. mampu naik gelongsor pakai kaca mata hitam?? hahaha.. masa ini di DESA WATER PARK!.. hope bertuahlah ye kalau menang da kira bersyukur dan hadiah dari EN SYAFIQ sempena besday ku 20 JAN. nanti (perlu ke bagi tahu??) ahh peduli apa..

mahu tag 2 sahabat ku iaitu:

  • Syahmi Fikri ~ sahabat carut ku ^_^
  • Biela Sapine ~ sahabat cun ku ^_^



Comments (19)

On December 26, 2010 at 1:07 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Hahahahahahahaha.. Kanda POYO laaaaaaa.. :p

 
On December 26, 2010 at 1:09 AM , Syafiq Rosli said... [Reply to comment]

toing2..tuah tnh da tgk..all da best ya

 
On December 26, 2010 at 1:18 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

lalala...gudluck!!!!

 
On December 26, 2010 at 2:02 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

farahana

ok FINE

@_@

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syafiq

wokeh!
^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

thanks
=_=

 
On December 26, 2010 at 2:04 AM , AfiQ said... [Reply to comment]

wawawa... main air pon pkai glases? hahaha

 
On December 26, 2010 at 2:09 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

of course jaga mata xmau sun burn

*tibebe

hahaha

=_=

 
On December 26, 2010 at 2:35 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★.
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

wooooo sun glases cap ayam boleh joint tak....

aku selalu beli sun glases kat pasar malam brand baik punya tapi RM 10 aje pasar malam tuuuu

 
On December 26, 2010 at 2:37 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★.

hadoiiiii boleh plak main air pakai sun lases mmg class gitewwwww

 
On December 26, 2010 at 2:41 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

afzainizam

boleh sajo... xde pun syarat2 kata kaca mata hitam mahal kan??
hehe

tu ler dlm air pun jd.. haha

 
On December 26, 2010 at 3:53 AM , Mr.IX said... [Reply to comment]

main air pn ttp berstyle..hehe

pape pn dh follow u back...

 
On December 26, 2010 at 5:39 AM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Fuuyyoo...hehe..

 
On December 26, 2010 at 8:19 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

goodluck wan!! memang fuyooooooooooooo arr!!

 
On December 26, 2010 at 9:59 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

wahwah ade can nak menang!~ :P

 
On December 26, 2010 at 10:15 AM , ijat_asni said... [Reply to comment]

haha
x bleh blah~

 
On December 26, 2010 at 5:47 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

nampak macam james bond da....

 
On December 26, 2010 at 7:08 PM , Liquid said... [Reply to comment]

fuisyooo nak toray lah nanti eheh

 
On December 26, 2010 at 8:20 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

wah!!!! cool giler~ heheh z:D

 
On December 26, 2010 at 10:07 PM , WAHIDA ALIAS said... [Reply to comment]

vote 1!!!hehee

 
On December 27, 2010 at 11:34 AM , Biela Sapine said... [Reply to comment]

haha.. saya di tag, woo woo kene pkai kaca mata.. ok nantikan pic saya ok