Sunday, December 26, 2010

CONTEST AKU DAN KACA MATA

adehhh mengedik join lagi contest ni.. haha malas la kan kalau orang nak bagi hadiah tak mahu kebaskan.. sesuka suki je masuk.. bak kata orang tuah ayam nampak di taji tuah manusia siapa yang tahukan.. contest dari EN SYAFIQ ROSLI

Syarat-syaratnya adalah:

  • jadi follower beliau
  • memerlukan gambar yang memakai kaca mata hitam
  • tag 2 orang

semua yang ku tengok masuk contest ini semua posing BAEKK PUNYA.. semua pose hensem, menawan, cantik-cantik belaka.. itu mereka tak kisahlah.. untuk menampakkan kelainan ku bagi gambar ini.. mampu naik gelongsor pakai kaca mata hitam?? hahaha.. masa ini di DESA WATER PARK!.. hope bertuahlah ye kalau menang da kira bersyukur dan hadiah dari EN SYAFIQ sempena besday ku 20 JAN. nanti (perlu ke bagi tahu??) ahh peduli apa..

mahu tag 2 sahabat ku iaitu:

  • Syahmi Fikri ~ sahabat carut ku ^_^
  • Biela Sapine ~ sahabat cun ku ^_^



19 comments:

FarhanaDr said...

Hahahahahahahaha.. Kanda POYO laaaaaaa.. :p

Syafiq Rosli said...

toing2..tuah tnh da tgk..all da best ya

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lalala...gudluck!!!!

mr.syazwan said...

farahana

ok FINE

@_@

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syafiq

wokeh!
^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

thanks
=_=

AfiQ said...

wawawa... main air pon pkai glases? hahaha

mr.syazwan said...

of course jaga mata xmau sun burn

*tibebe

hahaha

=_=

Afzainizam said...

★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★.
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

wooooo sun glases cap ayam boleh joint tak....

aku selalu beli sun glases kat pasar malam brand baik punya tapi RM 10 aje pasar malam tuuuu

Afzainizam said...

★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★.

hadoiiiii boleh plak main air pakai sun lases mmg class gitewwwww

mr.syazwan said...

afzainizam

boleh sajo... xde pun syarat2 kata kaca mata hitam mahal kan??
hehe

tu ler dlm air pun jd.. haha

Mr.IX said...

main air pn ttp berstyle..hehe

pape pn dh follow u back...

Ad Rifza said...

Fuuyyoo...hehe..

FaizalSulaiman said...

goodluck wan!! memang fuyooooooooooooo arr!!

Mra Mastura said...

wahwah ade can nak menang!~ :P

ijat_asni said...

haha
x bleh blah~

NICK IRFAN said...

nampak macam james bond da....

Liquid said...

fuisyooo nak toray lah nanti eheh

ADfeez said...

wah!!!! cool giler~ heheh z:D

WAHIDA ALIAS said...

vote 1!!!hehee

Biela Sapine said...

haha.. saya di tag, woo woo kene pkai kaca mata.. ok nantikan pic saya ok

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com