Tuesday, November 30, 2010

FUUUYOOO... SANTAI SELAMBA BLOOGGERS 2010..

ahad lepas berlangsungnya SANTAI SELAMBA BLOGGERS 2010 (kali ke 2) di MID VALLEY..

ini keknya sebagai tanda simbolik thanks to Qarl dan Abang Amir...

lebih kurang dalam 11 orang yang hadir antaranya:

Qarl
Amir Rayyan
Hizami
Naem
Mira
Ijat
Hazzy
Cuna
Nana


KAMI

perjumpaan kami bermula di Spaghetti Farm.. isi perut dulu katanya..


tema dia senang.. datang bawak hadiah dan tukar sesama sendiri..tak kisahlah mahal ke murah ke cantik ke tak ke janji hadiah...mudahkan??

WAN dapat NAEM punya.. punya hadiah lerr.. haish!.

dan ini dia dalam Naem punya.. panjang, besar, coklat ermm like.. caWAN.. huhu

lepas gelak sampai terkencing-kencing kat restaurant sambung lagi di bowling pulak.. 2 group berlaksi menunjukkan skill masing-masing! hahaha..

Abang Amir & Mira jadi juri sebab meka sangat "handal dan power" dalam beraksi.. so meka disarankan tidak boleh bertanding.. hahaha (ayat sopan tu)

tengok je lah gambar-gambar ini KEGEMBIRAAN, KETAWAKAN, KEGELETEKAN kami tak berhenti-henti.. sampaikan ada yang masuk tandas berkali-kali..huhu.. walaupun tak sampai 1 hari kenal satu sama lain tapi tetap FEELING habis gua cakap lu...

kesimpulannya SANTAI SELAMBA BLOGGER 2010 (KALI KE-2) memang BEST, MANTAP, KETAT, PADAT, SENDAT, AMPUH & FUUUYOOOO...

yang tak pergi tu TAHUN DEPAN patut pergi ok?? tak rugi..


(gambar-gambar ini ehsan daripada NAEM.. thanks ye..)







37 comments:

joegrimjow said...

xajakkkkkkkkk

AiDa AzRyN said...

rugi tak p.. T-T

mRa amira said...

ni mRa bgn tdo nii..
wah wah wah..
juri handal, bese aaa..
kang mra men kang... hohoho

:P

mRa amira said...
This comment has been removed by the author.
mr.syazwan said...

joe

huhuhuhu TAHUN DEPAN ok.. lg pun ni buat last minit...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

tu lerr da ajak da kannn...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mra

hohoho mra main geget jari la kite org.. mmg kita org ketinggalan "jauh" hek3

..hizamirahim.. said...

haha.
tahu takpe.
gelak tak habis2.
XD

ijat_asni said...

sah-sah la ko yang gelak sampai terkencing tu kan.
haha~

Cikbelog said...

seronokkan dari alam maya bertemu di alam nyata -.-

Hazzy Ishak said...

cepatnya kanda upload, tak aci!!

mizz sue said...

auwwwwwww...best2

ALYN_C3N1 said...

best nyer wan...huhu...

Qarl said...

hahaha

sokong ijat!

wan fuuyoo gelak satu mid bergegar

pastu terkencing la bagai

Qarl said...

link blog cuna

cunakuna.blogspot.com

::FAIZ FARISH:: said...

Wan paling tip top bergaya sakan... kan?

Eazy Izzuddin said...

fuhhh
memang santai...
xD

Layans~
3 MOVIES

Amir Rayyan said...

carot dalam diam...hahahaha

pa pon best dpt jmpa semua....

insyaALLAH nnti jmpa lg....

rAy jR...@...Aliff said...

xajak dowh...hak3...

happening dowh...~~

♥AQMAL♥ said...

weyy besh nye!!!!nak ikowt!!!

mr.syazwan said...

hizami

haha..gelakan leh jd awet muda.. kih3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ijat

bkn ku sorang ko pun kan??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cikbelog

iye mmg sonok lorh.. thn dpn ye kita jumpa
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

sbb naem suruh! haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miz

mesti ler.. hehe

mr.syazwan said...

alyn

OPKOS! heheh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

cis! lu pun sama!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

tak..wan paling ting tong..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

memang santai habis...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

carot sinis je haha
insyALLAH thn depan ye..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ray

memang dowh.. hak3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aqmal

da tamat da thn depan ye
haha

NICK IRFAN said...

wah! meriahnyer jeles plak aku tgk...

Liquid said...

warghh tak ajak..!! midveli tu sblah umah aku jek !

nora said...

apsal aku takde dalam ini gambar ha

kay said...

epineng nyer..

NICK IRFAN said...

ada di tag!

mr.syazwan said...

nick

ye sila jeles.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
liquid

fuuuyoo iye.. hebat haha (sambil jeling)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nora

sbb kamu x join.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kay

yeah!!
^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

ok2

E.d.Y said...

bestnya..rugi tak join

Naim Husni said...

dah tentu² ko yang gelak sampai terkencing wan oi!

hadiah bese² je tuh. papepun, the gath memang best! FUUYOOOO lah!!!

tahun depan wat lagi. januari kan? *mengharap~~~

mr.syazwan said...

edy

tu lerrr... tahun depan je la kalau gitu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naim

eh mana ada! naem tipu! huhu

hadiah tu mmg best pjg. coklat. besau mcm naem.. mmg FUUUYOOO
ahhahahah

insyALLAH apa2 roger2 k..

mie said...

best tu....
enjoy sakan la..

nazirulhazwan~ said...

wei wei,
kenape ade hebahan pon.wuu

hysman said...

ayat ko power weihh..
hohoho....
weih,thn dpn wat kat jb..
:))))

hamzah ian said...

tak ajak gua,.. gua benci lu.. grr..

Zuewairy said...

wowowowow!! rugi giler tak join hrtu...

mr.syazwan said...

mie

mmg enjoy mmg FUUUYOO hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naz

mmg ada hebahan pun lerr haha
(slh taip lan ni kan)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hysam

haha tak sepower ayat ko
hihihi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hamzah

tahun depan ye... ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zue

tu lerrr ugi woooo..

NICK IRFAN said...

anda di tag lagi! haha

annfrendly said...

comelnya cawan tedi..
best ar...
rugi tak join..

wargh..wargghhhh..
meroyan jap...

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com