Thursday, November 25, 2010

FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN



sebelum madah menyusur kata..
WAN mahu ucapkan jutaan TERIMA KASIH
atas ucapan dan kata-kata perangsang anda

WAN
jadi teransang bila dengarnya.. hahaha..

FUUUYOOO lah!..

sejak dua menjak ini mood untuk berblog agak kurang tidak tahu kenapa... idea untuk post pun kurang... tapi semasa memandu hendak beli goreng pisang and beli 100 plus.. tup tup tercetus 1 idea..


sempena
2 TAHUN berblog..insyALLAH bermula bulan ini FUUUYOOO...MR.WAN akan mengadakan FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN.. iaitu akan menemui anda setiap akhir bulan..

FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN
ini adalah tidak meniru mana-mana punya carta.. ini adalah mengikut selera WAN sendiri ler.. maksudnya pada bulan itu lagu apa yang sering WAN dengar dan nyanyikan itu je... tidak kira lagu lama atau baru.. english atau melayu.. yang penting FUUUYOOOO.. haha...

objektif kedua WAN adakan FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN ialah ingin berkongsi dengan rakan taulan itu je.. kalau tak suka tak pe.. ini blog WAN bukan blog korangkan.. opsss tibebe je meroyan.. hehehe


sebanyak 10 lagu di ketengahkan.. 10 je da cukup kot... WAN akan selitkan dengan klik videonya sekali (jika ada)
ok untuk bulan NOVEMBER ini FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN adalah:

1) DI MANA KAN KU CARI GANTI-AIZAT, JAC, DAYANG, NING, ATILIA, VINCE, KRU, SHAHIR, BUNKFACE, ELLA, STACY & AZLAN




lagu ini diberi nafas baru.. memang BEST!


2) KALAU BERPACARAN- SUHAIMI MIOR HASSAN, ANA RAFFALI & ALTIMATE




mula-mula WAN dengar di radio ingatkan penyanyinya M.NASIR dan DINA.. rupa-rupanya SUHAIMI MIOR HASSAN (penyanyi lama) dan ANNA RAFFALI.. lagu ni catchy BEST!


3) AKU BUKAN PILIHAN MU- ISMA AF8




mula-mula WAN tak berapa tahu sangat lagu ini tapi lepas dengar kat radio time tu tengah malam ISMA jadi artis untuk memutarkan lagu-lagu pilihannya itu so dia pasang lagu ini.. dengar sekali sudah meruntun-runtun jiwa WAN ini.. ceewah! haha.. lagu tangkap lentok katanya..

4) BILLIONAIRE- TRAVIE McCOY feat BRUNO MARS




lagu ini didengar masa final exam.. member dok pasang lagu ini tiap-tiap hari menjadikan WAN hampir hafal da lagu ini.. memang BEST!


5) YANG SEMPURKAN KU- 6TH SENSE




rentak dan muzik dia ala-ala indon kan?? tapi kalau da BEST apa boleh buat.. tahniah 6TH SENSE.. lagu ini bikin gua tambah minat sama band lu.. tapi sampai sekarang susah bebeno nak dapatkan lagu dia yang betul-betul kebanyakkannya semua ada bunyi hanjeng! adehh..


6) AFTER MIDNIGHT-YUNA




tak tahu lagu ini da lama ke tak tapi da hampir 2 bulan WAN dengar lagu ini.. first dengar daripada blog member sorang ni terus jadi minat.. BEST!

7) KEKANDA ADINDA-ATILIA & MONOLOG




lagu ini sesuai untuk pasangan yang sudah berkahwin.. tapi ada aku kesah! sebab lagu ini menggunakan bahasa KEKANDA ADINDA membuatkan diriku teruja mendengarkannya sebab apa?? ahaa ada ler.. hek3..


8) MAAF-RADJA




BAND RADJA memang antara band indon yang WAN minat.. dari dulu sampai la ni lagu-lagu mereka memang menjadi puhjaan hati ku.. BEST! kalau pergi karok bawak lagu ini konpem MENAGIS orang bilik sebelah.. haha


9) WHATAYA WANT FROM ME-ADAM LAMBERT




lagu ini selalu pasang time drive.. konpem akan pasang kuat-kuat.. haha..BEST!


10) KAU BISU-ALYAH




video klip dia memaksakan WAN suka lagu ini.. sebab video clip dia BEST! walaupun ada tiru gaya-gaya barat kan..

jom nyanyi jom! (^_^)

Comments (22)

On November 25, 2010 at 5:19 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nak dgr nyanyi skit blh?

 
On November 25, 2010 at 5:29 PM , Jey Yusuff said... [Reply to comment]

nyanyi la ckit....

 
On November 25, 2010 at 5:29 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

boleh! tapi kena bawak WAN p karok la

haha ;p

 
On November 25, 2010 at 5:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

jey

adehh... mike rosak ni.. ;p

 
On November 25, 2010 at 5:48 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

jom nyanyi jom!!!!! :)

 
On November 25, 2010 at 5:56 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

jommmmmmmmm!

nyanyi agu hepi besday to you ye??

ehehehe

 
On November 25, 2010 at 8:03 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

nak dengar wan nyanyi boleh?;D

 
On November 25, 2010 at 8:04 PM , hysman said... [Reply to comment]

yeahhhh......
after midnight by yune my almost fav bro...
since last year...
huhuhu

 
On November 25, 2010 at 8:58 PM , Liquid said... [Reply to comment]

nak joinn..... karaoyeeee

 
On November 25, 2010 at 10:29 PM , Qarl said... [Reply to comment]

suka lagu WAN yg baru:

FUUYOO!

 
On November 25, 2010 at 11:17 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

saya suka carta anda...
hehe
:P

 
On November 25, 2010 at 11:17 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aida

boleh! belanja karok hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hysman

lerr iye ke?? huhuhu
den ketinggalan la ni gamaknya..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
luquid

jum!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

haha.. tu lagu album akan datang ler lum release lg.. ;p

 
On November 25, 2010 at 11:21 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy

saya suka ayat awk!
hak3

 
On November 26, 2010 at 1:40 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

aku sokong mmg lagu2 ko letak ni ada jgk fav aku... lagu2 dorg mmg best!

 
On November 26, 2010 at 2:35 AM , devoted lily♥ said... [Reply to comment]

wannn... nak sainnnnnn...
wink wink... haha...

 
On November 26, 2010 at 6:34 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

hehehe..ini wan kena buat compilation la.baru FUYOOOOOOOOOOOOO

 
On November 26, 2010 at 9:17 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

suka lagu 1st tu

 
On November 26, 2010 at 2:51 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nick

yeahh!!! ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
devoted

meh pen n kertas.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

FUUUYOOOO katanya ye.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

sama! hek3

 
On November 26, 2010 at 5:30 PM , Mr. Shari said... [Reply to comment]

bro..bila nk buat lagu?? haha

 
On November 26, 2010 at 5:30 PM , Mr. Shari said... [Reply to comment]

bro..bila nk buat lagu?? haha

 
On November 27, 2010 at 10:04 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

 
On November 28, 2010 at 12:38 AM , annfrendly said... [Reply to comment]

banyaknye lagu..sume ann tak penah dengar.. ketinggalan
err terase macam dah berabad duduk dalam gua.. hahaha