Tuesday, November 30, 2010

FUUUYOOO... SANTAI SELAMBA BLOOGGERS 2010..

ahad lepas berlangsungnya SANTAI SELAMBA BLOGGERS 2010 (kali ke 2) di MID VALLEY..

ini keknya sebagai tanda simbolik thanks to Qarl dan Abang Amir...

lebih kurang dalam 11 orang yang hadir antaranya:

Qarl
Amir Rayyan
Hizami
Naem
Mira
Ijat
Hazzy
Cuna
Nana


KAMI

perjumpaan kami bermula di Spaghetti Farm.. isi perut dulu katanya..


tema dia senang.. datang bawak hadiah dan tukar sesama sendiri..tak kisahlah mahal ke murah ke cantik ke tak ke janji hadiah...mudahkan??

WAN dapat NAEM punya.. punya hadiah lerr.. haish!.

dan ini dia dalam Naem punya.. panjang, besar, coklat ermm like.. caWAN.. huhu

lepas gelak sampai terkencing-kencing kat restaurant sambung lagi di bowling pulak.. 2 group berlaksi menunjukkan skill masing-masing! hahaha..

Abang Amir & Mira jadi juri sebab meka sangat "handal dan power" dalam beraksi.. so meka disarankan tidak boleh bertanding.. hahaha (ayat sopan tu)

tengok je lah gambar-gambar ini KEGEMBIRAAN, KETAWAKAN, KEGELETEKAN kami tak berhenti-henti.. sampaikan ada yang masuk tandas berkali-kali..huhu.. walaupun tak sampai 1 hari kenal satu sama lain tapi tetap FEELING habis gua cakap lu...

kesimpulannya SANTAI SELAMBA BLOGGER 2010 (KALI KE-2) memang BEST, MANTAP, KETAT, PADAT, SENDAT, AMPUH & FUUUYOOOO...

yang tak pergi tu TAHUN DEPAN patut pergi ok?? tak rugi..


(gambar-gambar ini ehsan daripada NAEM.. thanks ye..)







Monday, November 29, 2010

FUUUYOOO.. HENSEMNYA MACAM KARTUN!

ini masa program FINISHING SCHOOL di fakulti anjurkan kepada pelajar-pelajar sem akhir..

finishing school ini macam persediaan sebelum bekerja laa katanya.. apa yang WAN nak kongsikan.. waktu ice-breaking.. lecturer suruh kami lukis muka gambar sendiri.. sah-sah laa WAN tak reti lukiskan..

lepas itu gambar itu diberi kepada makhluk manusia yang tak kenal supaya kita atau pun dia dapat cari muka kita sendiri disertakan komennya.. hohoho.. so jadilah gamaknya macam ini....


hasil lukisan ku..huhu


yang penting HENSEMNYE...

m
acam KARTUN!...
GIGI tu yang mahal...
MUKA KARTUN! BAIK kot.. hahaha..

walaupun lukisan ini tak elok, tak cantik tetapi adinda ini cakap HENSEM.. (mau loncat-loncat rasanya)
ini dia sekitar program FINISHING SCHOOL.. kini tinggal kenangan.. huhu

ps:// background baru katanya.. ok ke tak.. tak tahu lerr main buat sendiri thanks to Faizal Sulaiman hasil tunjuk ajarnya.. hehe

Saturday, November 27, 2010

FUUUYOOO.. JOM.. JOM.. JOM.. FUUUYOOO DIRI ANDA ESOK!

JOM.. JOM.. JOM.. JOM FUUUYOOO DIRI..

JOM.. JOM.. JOM.. JOM FUUUYOOO DIRI...
(bukan baca tapi nyanyi ok.. haha)

hambo nak kecek ini..

DATE: 27 NOVEMBER 2010 (AHAD) ESOK LERRR!!!


TIME : 11 a.m -1 p.m (TENGOK TU KEJAP JE CURI MASA KORANG)

VENUE: ISHHHH JENG3...
TEMPAT BUAT MASA INI DI RAHSIAKAN SEBAB ALA-ALA EKSKLUSIF KATANYA...(jangan risau hanya di K.L sajo..)

IF KAMU, KORANG, ANDA, KALIAN MAHU BEBENAR BERJUMPA
WAN FUUUYOOO (FEMES KE??) DAN LAIN-LAIN JOM LERR
KUMPUL RAMAI-RAMAI.. KITA GELAK SAMA-SAMA, GESEL SAMA, TEPUK TAMPO SAMA-SAMA & TUKAR HADIAH SAMA-SAMA (TAK KE BEST TU KAN??)

KEPADA YANG SUDI TU.. JUST HANTARKAN EMAIL KEPADA QARL: karl_zz@yahoo.com sebelum 6 a.m 28th NOVEMBER 2010 (ESOK LERR)

JOMMM LERR... MOH LERR....
JUMPA ESOK YE.. EMAIL pok cik tu k..

PASTI FUUUYOOO punya esok.. hohoho


Thursday, November 25, 2010

FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN



sebelum madah menyusur kata..
WAN mahu ucapkan jutaan TERIMA KASIH
atas ucapan dan kata-kata perangsang anda

WAN
jadi teransang bila dengarnya.. hahaha..

FUUUYOOO lah!..

sejak dua menjak ini mood untuk berblog agak kurang tidak tahu kenapa... idea untuk post pun kurang... tapi semasa memandu hendak beli goreng pisang and beli 100 plus.. tup tup tercetus 1 idea..


sempena
2 TAHUN berblog..insyALLAH bermula bulan ini FUUUYOOO...MR.WAN akan mengadakan FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN.. iaitu akan menemui anda setiap akhir bulan..

FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN
ini adalah tidak meniru mana-mana punya carta.. ini adalah mengikut selera WAN sendiri ler.. maksudnya pada bulan itu lagu apa yang sering WAN dengar dan nyanyikan itu je... tidak kira lagu lama atau baru.. english atau melayu.. yang penting FUUUYOOOO.. haha...

objektif kedua WAN adakan FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN ialah ingin berkongsi dengan rakan taulan itu je.. kalau tak suka tak pe.. ini blog WAN bukan blog korangkan.. opsss tibebe je meroyan.. hehehe


sebanyak 10 lagu di ketengahkan.. 10 je da cukup kot... WAN akan selitkan dengan klik videonya sekali (jika ada)
ok untuk bulan NOVEMBER ini FUUUYOOO CARTA LAGU MR.WAN adalah:

1) DI MANA KAN KU CARI GANTI-AIZAT, JAC, DAYANG, NING, ATILIA, VINCE, KRU, SHAHIR, BUNKFACE, ELLA, STACY & AZLAN




lagu ini diberi nafas baru.. memang BEST!


2) KALAU BERPACARAN- SUHAIMI MIOR HASSAN, ANA RAFFALI & ALTIMATE




mula-mula WAN dengar di radio ingatkan penyanyinya M.NASIR dan DINA.. rupa-rupanya SUHAIMI MIOR HASSAN (penyanyi lama) dan ANNA RAFFALI.. lagu ni catchy BEST!


3) AKU BUKAN PILIHAN MU- ISMA AF8




mula-mula WAN tak berapa tahu sangat lagu ini tapi lepas dengar kat radio time tu tengah malam ISMA jadi artis untuk memutarkan lagu-lagu pilihannya itu so dia pasang lagu ini.. dengar sekali sudah meruntun-runtun jiwa WAN ini.. ceewah! haha.. lagu tangkap lentok katanya..

4) BILLIONAIRE- TRAVIE McCOY feat BRUNO MARS




lagu ini didengar masa final exam.. member dok pasang lagu ini tiap-tiap hari menjadikan WAN hampir hafal da lagu ini.. memang BEST!


5) YANG SEMPURKAN KU- 6TH SENSE




rentak dan muzik dia ala-ala indon kan?? tapi kalau da BEST apa boleh buat.. tahniah 6TH SENSE.. lagu ini bikin gua tambah minat sama band lu.. tapi sampai sekarang susah bebeno nak dapatkan lagu dia yang betul-betul kebanyakkannya semua ada bunyi hanjeng! adehh..


6) AFTER MIDNIGHT-YUNA




tak tahu lagu ini da lama ke tak tapi da hampir 2 bulan WAN dengar lagu ini.. first dengar daripada blog member sorang ni terus jadi minat.. BEST!

7) KEKANDA ADINDA-ATILIA & MONOLOG




lagu ini sesuai untuk pasangan yang sudah berkahwin.. tapi ada aku kesah! sebab lagu ini menggunakan bahasa KEKANDA ADINDA membuatkan diriku teruja mendengarkannya sebab apa?? ahaa ada ler.. hek3..


8) MAAF-RADJA




BAND RADJA memang antara band indon yang WAN minat.. dari dulu sampai la ni lagu-lagu mereka memang menjadi puhjaan hati ku.. BEST! kalau pergi karok bawak lagu ini konpem MENAGIS orang bilik sebelah.. haha


9) WHATAYA WANT FROM ME-ADAM LAMBERT




lagu ini selalu pasang time drive.. konpem akan pasang kuat-kuat.. haha..BEST!


10) KAU BISU-ALYAH




video klip dia memaksakan WAN suka lagu ini.. sebab video clip dia BEST! walaupun ada tiru gaya-gaya barat kan..

jom nyanyi jom! (^_^)

Wednesday, November 10, 2010

FUUUYOOO... SUDAH 2 TAHUN!







EH! EH! EH! EH!

HARI INI 10 NOVEMBER 2010 KAN KAN KAN??

YEAH.. YEAH.. SUDAH 2 TAHUN!!

SELAMAT ULANG TAHUN BLOG FUUUYOOO...

MR.WAN!!
TERIMA KASIH YANG MENYOKONG!



WALAUPUN JARANG-JARANG, KADANG-KADANG JE POST ENTRI

ANDA TETAP MENYOKONG KAN???haha

SUDAH JANGAN BANYAK CERITA JOM SAMA-SAMA KITA NYANYI JOM
...




ps: hari ini juga hari terakhir exam paper WAN.. alhamdulilah... (^_^)



Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com