Wednesday, October 13, 2010

FUUUYOOO... PRINCE OF ROCK n ROLL



biasalah da nak dekat penghujung semester ini jabatan WAN akan menganjurkan DINNER antara para pensyarah, junior dan senior.. majlis di HOTEL BLUE WAVE, SHAH ALAM.. tema ROCK n ROLL ahaaa! susah kot.. fening pikir nak pakai baju apa..last-last sebat pakai baju ni....

layan pic ini...

yang penting gua menang PRINCE of ROCK n ROLL.. jangan tak caya pulak erk...haha

this is my PRINCES of ROCK n ROLL


this is my lecturer.. menang KING of ROCK n ROLL
(yang Quen also my lecturer tapi tak kesempatan ambil gambar sama beliau.. ramai serbunya)

da menang.. so kenalah interview.. uhu

PRINCE bersama peminat WANITA..

PRINCE bersama peminat LELAKI pula.. hoho

rakan-rakn part 6!


inilah dia PRINCE of ROCK n ROLL.. haha PRINCE la sangat!


yang penting RAMBUT!! M.E.R.A.H mujur bonda tahu gua kaler rambut merah lepas habis event.. kalau tak batang penyapu di kepala gua..huhu



ps:// kepada sesiapa yang tinggal atau bekerja di kawasan AMPANG or SELANGOR, sila berikan email anda.. saya inginkan bantuan anda.. please bantu saya..



14 comments:

annfrendly said...

waaaa..ramai betul peminat prince..
semua perempuan berkerumun nak amik gambar same..lepas ni boleh bukak prince fanclub..

sportingnye lecturer.BEST tauu.

tapi seriuz memang vouge abeslah prince kite malam tu..perrgghh

FaizalSulaiman said...

FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Prince of the night tuuu

buat katne ni, wan?

::FAIZ FARISH:: said...

meletup rambut....

E.d.Y said...

rambut tu lepas tak nak amek wuduk??


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Zuewairy said...

tahniah..

NICK IRFAN said...

dah mcm penyanti btol plak aku tgk ko ni wan! hehe tahniah sbb menang!

P/s=eh! bila nak raka album? hehe

mr.syazwan said...

ann

mmg berduyun pompuan dtg mik bergmbr tpi 1 pun x lekat.. huhu

apa2 pun tq.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

otel shah alam..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

teringin ke?? ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

halal ok..
just spray je kena air ilang laa
nk cube la tu
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zue

mekaseh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

rakam album??
ada sponsor x??
haha

Liquid said...

perghh... awak nampak merah lah, nak sainnnn.... ehe =P

AiDa AzRyN said...

cisss~
gua jelez! wawawawa~

Tak dapat pun email dri wan! sengal! knakan orang! T-T

mr.syazwan said...

liquid

boleh2.. nak sain kat mana?? haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

apa lg jum kaler warna merah gak cpt
haha

eh x dpt ke?? jap2 wan anta balik

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

woooo merahnya jambul mak ngahhh... beb ko nampak amat stylo beb memang rock lah.... tahniah kerana menang MR U.... malam itu mmg ko glamour habisss

E.d.Y said...

xmo la..xsuka warna2 rambut ni...

"alharamu bain..alhalalul bain..wabainahuma mutasyabihat..."

benda2 subahah ni kene elakkan...

nurkaloi said...

waaa~~~merah sudah itu rambut
miahaha...prince??? wth..hehehe
aiyoo rock abes arr tu...

annfrendly said...

i pon tak lekat???
nape tak buh gam gajah.. kasi lekat sikit...heheheheh

bile nak update ni??
wan pindah duduk AMPANG KE??

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com