Tuesday, October 19, 2010

FUUUYOOO... SAKAN bersama RED rose & BLACK night...



MAJLIS : MALAM PRA GRADUAN SENI BINA PERANCANGAN DAN UKUR (FSPU)
UiTM
SHAH ALAM

TEMPAT : PKPS, SHAH ALAM
( PAK UNGKU )

TARIKH : 14 OKT. 2010

TEMA : RED ROSE & BLACK NIGHT


so inilah hasilnya... hoho

penat tu wat S belakang tu.. huhu.. S for SYAZWAN.. SUPERMAN pun boleh..
haha..

amacam ikut tema kan kan kan..

bersama DINDA-DINDA ku.. hek3..

bersama KANDA-KANDA ku.. hoho

Puan Rabiatul KETUA PROGRAM kami..




rakan dan taulan

muka - muka yang TERSASAR dari TEMA.. adoiiyai

aksi-aksi MANJA, ROMANTIC & POYOS daripada WAN FUUUYOOO haha

mahu berhenti sampai di sini dahulu... MOOD TENGAH SESAK NAFAS MENYIAPKAN THESIS.. huhu.. YA ALLAH PERMUDAHKANLAH KERJA KU.. AMIN...


Wednesday, October 13, 2010

FUUUYOOO... PRINCE OF ROCK n ROLL



biasalah da nak dekat penghujung semester ini jabatan WAN akan menganjurkan DINNER antara para pensyarah, junior dan senior.. majlis di HOTEL BLUE WAVE, SHAH ALAM.. tema ROCK n ROLL ahaaa! susah kot.. fening pikir nak pakai baju apa..last-last sebat pakai baju ni....

layan pic ini...

yang penting gua menang PRINCE of ROCK n ROLL.. jangan tak caya pulak erk...haha

this is my PRINCES of ROCK n ROLL


this is my lecturer.. menang KING of ROCK n ROLL
(yang Quen also my lecturer tapi tak kesempatan ambil gambar sama beliau.. ramai serbunya)

da menang.. so kenalah interview.. uhu

PRINCE bersama peminat WANITA..

PRINCE bersama peminat LELAKI pula.. hoho

rakan-rakn part 6!


inilah dia PRINCE of ROCK n ROLL.. haha PRINCE la sangat!


yang penting RAMBUT!! M.E.R.A.H mujur bonda tahu gua kaler rambut merah lepas habis event.. kalau tak batang penyapu di kepala gua..huhu



ps:// kepada sesiapa yang tinggal atau bekerja di kawasan AMPANG or SELANGOR, sila berikan email anda.. saya inginkan bantuan anda.. please bantu saya..



Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com