Thursday, September 02, 2010

FUUUYOOO... TAHJUD CINTA RAMADHAN


PERTAMA KALI ENTRY DI BULAN RAMADHAN
.. hehe SELAMAT BERPUASA SEMUA.. lately busy dengan THESIS.. tu yang lambat update blog..


sempena bulan baik yang penuh keberkatan ini WAN nak kongsikan gambar-gambar ala-ala TAHJUD CINTA sempena fotoshoot bersama LAKI LAKI DOT TK..

SEKALI TENGOK MACAM POKOK KURMA.. DUA KALI TENGOK POKOK KELAPA DA.. hehe

BUKAN DI MADINAH.. BUKAN DI MASJIDIL HARAM TAPI DI MASJID WILAYAH SAHAJA.

AMACAM CANTIK TAK?? itulah hasil model FUUYOOO dan photographer FUUYOOO haha

SYAZWAN RAHMAN

BONDA KU


PRIA PUHJAAN.. =_=

thanks pada HAIKAL dan abang AMIR kerana sudi layan karenah sepanjang fotoshoot.. hehe.. korang memang FUUUYOOO

25 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Cantik gila Masjid tu

Hazzy Ishak said...

kedua2 kanda dinda ada disana...
segak bergaya

Qarl said...

kann dinda

hehe

berjaya gak photoshoot itu haha

FaizalSulaiman said...

cantik dan sangat la FUYOOOOOOOOOO

mr.syazwan said...

fariz
masjid tu mmg cantik.. tpi model dlm tu pun boleh tahan gak kan kan
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

dinda kami perlu berlatih utk bermadu dinda tu sbb selalu bersama
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
haiqal

kann akhirnya.. ;D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

FUUUYOOOOOOO hehehe

AiDa AzRyN said...

wah.. nice shoot meyh! bila nak wat photoshoot utk aida n my mum lak?erk..*tibe2.. :P

NICK IRFAN said...

eh! entry ni bkn ko pnh letak ke dulu???

E.d.Y said...

wah2...jadi model tu...

xpanas ke bertutup2 bagai time panas2 tu??

mr.syazwan said...

aida

kenalah tnaya tuan photographer.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nick

yup dulu pernah ltk tpi yg tu hanya sedikit.. ini byk.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

mana panas.. ish apa la.. kalau xnak pns bogel je.. haha

[z@ck] said...

noohhh..kena kekwat terus dgn ko..hahahaa..
baiklah aku komen..

fuyyoooooooooooo...macam pak ustaz arab mari.tak cukup misai dan jambang ja.kalau tak, full set.

E.d.Y said...

brani ke berbogel??haha

annfrendly said...

bestnya tengok gambar wan gan ummi...
ann tak pernah pun ada gambar camni gan mak ann..
jelez i..
dua2 memang sporting abes berposing :)

NICK IRFAN said...

ape2pun mmg best! mcm kt mekah klu ko x bgthu lokasi tmpat ni.. cantik2...

mr.syazwan said...

zack

haha baru tkt... janggut n jambang??
erm x semestinya ada benda tu baur leh jd ustaz kan kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

haha no komen.. ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

mmg sporting sbb da warning mak suruh bertahan time fotoshoot..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

amin moga2 nanti ambik gmbr di mekah pulak...
;)

diriku said...

ha2..nice pict

Amir Rayyan said...

alhamdulillah.........seleai semuanya...:)

E.d.Y said...

haha..tau takut

Azmi said...

sporting giler bonda dia....

NICK IRFAN said...

amin... smoga kita semua dpt ke sana 1 ari nnt...

NICK IRFAN said...

lupa nk kasi thu selamat hari raya!!!

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
HA..BACA PANTUN NI DENGAN NADA DAN INTONASI YANG BETUL....

kelantan...
Make ikke cicoh budu
Jange lupo tamboh satar
kelik rayo taksir laju
Nanti rayo dale sepita

Terengganu...
Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicah cuke
Bulang pose mung bengong
Bulang raye mung gile

Pahang...
Sepadan Pahang singgah berbuko
Nasi dagang ikan patin
Jange mu masam muko
Raya makan rendang sadin

Johor...
Cegitu cegini awak suke
Awak suke kite cerie
Esok luse hari raye
Sama-sama bersuke rie

Melaka...
Hawau kau berak merate
Kaki bengkak ulau patok
Kalu balik naik kerete
Jangan pandu kalau ngantok

N. Sembilan...
Masak lomak cili api
Campo dongan daun turi
Hari rayo kolumpo sopi
Tinggal penyamun dongan pencuri
org kolumpo jgn kocik ati!!)

Selangor/K.Lumpur...
Wa cakap lu wa tak tau
Tapi wa tipu sama lu
Raya jangan buat tak tau
Angpau ada bagi gua dulu

Perak...
Gulei tempoyak ikan mayong
Deroyan busok tebok tupei
Pandu hemat ingat kampong
Ase(Asal) teman selamat sampei

Kedah...
Aloq Staq terketaq-ketaq
Lapaq perut makan pau
Macam mana tak ketaq
Kena paksa bagi angpau

Penang...
Nasi kandaq kedai mamak
Anak mami juai pesemboq
Lepaih raya jgn dok triak
Kalu ceti mai kot dapoq

Perlis...
Padangbesaq kecik aja
Tempat siamlalu lalang
Hari raya kita berbelanja
Jangan sampai menambah utang

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

Joommmm balik kampung kita berhari raya... Pesanan kami berhati-hati ketika dalam perjalanan pulang kekampung halaman... ingat orang yang tersayang yang menanti kepulangan anda...

wooooo bonda aku nak pulang... rinduuu rasanya

thyYunx said...

beshnye jadi model..ngeee..
msti mud nk rye llbih thn ni..

Liquid said...

fuisyoo... lawa itu photoshoot... tak sangka lawa jugak itu masjid wilayah, nak p sane lah lenkali hee =)

~udalolli~ said...

sport-ing sungguh buda kamu ye. kem salam selamat hari raya kat bunda kamu yg terchenta

mr.syazwan said...

diriku
thanks..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

alhamdulilah syukran2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ady

x takut tpi gentar haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azmi

da warning sbb tu sporting.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

insyALLAH.. AMIN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nizam

SELAMAT HARI RAYA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yun

mmg tiap2 tahun lebih nye
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
liquid

haaa mai2 rumah Allah mestilah cantik..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uda

ok insyALLAH... mekaseh ye

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com