Wednesday, September 29, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 4 ::

RAYA. RAYA. RAYA. kali ini bersama dengan rakan-rakan sekolah menengah yang lama sudah tidak ketemu..

al maklumla hampir sudah hampir 5 tahun tidak berjumpa.. so di kesempatan raya ini kami mengambil kesempatan untuk berjumpa..

saksikan telatah dan "PERKEMBANGAN" masing-masing..

rakan-rakan kelas akaun.. nama kelas kami time itu 5 ibnu-khaldun..hehe



daku di apit oleh dayang-dayang senandung.. haha

sebelum berjalan-jalan kami pergi serbu uma en joe untuk mencekik.. mekasih save sikit duit hari itu... lalala

setelah itu berjalan-jalan cuci mata di Wangsa Walk

ini adalah penolong kelas saya! nama dia ezaty..sekarang teman tapi mesra saya! jangan coba-coba usik dia.. hoho tibebe je..

makan
dan

makan..

haha itulah aktiviti kami.. itu sebab semua "MEMBUNCIT" kecuali WAN ok.. WAN tetap maintain.. huhuhu ;p

apa-apa pun perjumpa kami semasa raya ini memang menjadi seribu satu kemanisan..

TERBAIK!


p/s: menyiapkan THESIS yang berbaki beberapa minggu kena submit.. TUHAN PERMUDAHKANLAH URUSAN HAMBA MU INI..






14 comments:

FaizalSulaiman said...

sakan sangat wan beraya neh.hehehehe

apa2 pun goodluck k.exam pun tak lama lagi kan:)

devoted lily♥ said...

wah wah wah..
teman tapi mesra ye wannnn..
hahah

Hazzy Ishak said...

nasib baik kawan2 sekolah dinda dulu senang je nak cari
hehe

E.d.Y said...

dah lama tak jumpa member2 sekolah

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sob sob..dh kne pinggir ni...lalalala

AiDa AzRyN said...

jelez ni.. haha~ *tetibe :P

mr.syazwan said...

faizal

thanks faizal ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
devoted

hahahaha
;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

oh sng erk mst dekat2 kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

apa lagi time raya2 ni masanya!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

kena pinggir ke??
kalau kena pinggir lain laaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

mst jeles ngan penonlong i kan kan
hahah

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer aku tgk ko wan yg aku ni kwn skola smua lost contact! sdih2..

::FAIZ FARISH:: said...

Baru prasan nmpk muka kau kat Lebaran Diva datuk Siti... kan kan kan.. hehehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Fuyooo.. Pic 2nd n 3rd macam artis bgambar dgn peminat la...

Love,
PojiePooh Abdullah

Liquid said...

dayang2 senandung..?? warghh ni yg jeles neh hahaha

annfrendly said...

waa.. bestnya.. meriah...
mesti banyak citer nak share bile dah jumpe tu...

E.d.Y said...

tak raya pum boleh apa..hehe

nurkaloi said...

wan turut mengembang gak ker??? kui kui kui

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com