Wednesday, September 29, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 4 ::

RAYA. RAYA. RAYA. kali ini bersama dengan rakan-rakan sekolah menengah yang lama sudah tidak ketemu..

al maklumla hampir sudah hampir 5 tahun tidak berjumpa.. so di kesempatan raya ini kami mengambil kesempatan untuk berjumpa..

saksikan telatah dan "PERKEMBANGAN" masing-masing..

rakan-rakan kelas akaun.. nama kelas kami time itu 5 ibnu-khaldun..hehe



daku di apit oleh dayang-dayang senandung.. haha

sebelum berjalan-jalan kami pergi serbu uma en joe untuk mencekik.. mekasih save sikit duit hari itu... lalala

setelah itu berjalan-jalan cuci mata di Wangsa Walk

ini adalah penolong kelas saya! nama dia ezaty..sekarang teman tapi mesra saya! jangan coba-coba usik dia.. hoho tibebe je..

makan
dan

makan..

haha itulah aktiviti kami.. itu sebab semua "MEMBUNCIT" kecuali WAN ok.. WAN tetap maintain.. huhuhu ;p

apa-apa pun perjumpa kami semasa raya ini memang menjadi seribu satu kemanisan..

TERBAIK!


p/s: menyiapkan THESIS yang berbaki beberapa minggu kena submit.. TUHAN PERMUDAHKANLAH URUSAN HAMBA MU INI..






Comments (14)

On September 29, 2010 at 7:14 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

sakan sangat wan beraya neh.hehehehe

apa2 pun goodluck k.exam pun tak lama lagi kan:)

 
On September 29, 2010 at 7:33 AM , devoted lily♥ said... [Reply to comment]

wah wah wah..
teman tapi mesra ye wannnn..
hahah

 
On September 29, 2010 at 8:07 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

nasib baik kawan2 sekolah dinda dulu senang je nak cari
hehe

 
On September 29, 2010 at 8:29 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

dah lama tak jumpa member2 sekolah

 
On September 29, 2010 at 9:45 AM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

sob sob..dh kne pinggir ni...lalalala

 
On September 29, 2010 at 10:01 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

jelez ni.. haha~ *tetibe :P

 
On September 29, 2010 at 10:41 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

faizal

thanks faizal ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
devoted

hahahaha
;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

oh sng erk mst dekat2 kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

apa lagi time raya2 ni masanya!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

kena pinggir ke??
kalau kena pinggir lain laaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aida

mst jeles ngan penonlong i kan kan
hahah

 
On September 29, 2010 at 12:28 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

wah! bestnyer aku tgk ko wan yg aku ni kwn skola smua lost contact! sdih2..

 
On September 29, 2010 at 4:12 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Baru prasan nmpk muka kau kat Lebaran Diva datuk Siti... kan kan kan.. hehehe

 
On September 29, 2010 at 7:23 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

Fuyooo.. Pic 2nd n 3rd macam artis bgambar dgn peminat la...

Love,
PojiePooh Abdullah

 
On September 29, 2010 at 10:57 PM , Liquid said... [Reply to comment]

dayang2 senandung..?? warghh ni yg jeles neh hahaha

 
On September 30, 2010 at 4:16 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

waa.. bestnya.. meriah...
mesti banyak citer nak share bile dah jumpe tu...

 
On September 30, 2010 at 7:59 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

tak raya pum boleh apa..hehe

 
On October 1, 2010 at 4:57 PM , nurkaloi said... [Reply to comment]

wan turut mengembang gak ker??? kui kui kui