Wednesday, September 22, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 3 ::

RAYA RAYA RAYA WAN bersambung dengan aktiviti rayanya...

kali ini beraya sama-sama dengan sepupu sepapat semua...


apabila ibu bapa, saudara-mara mula bekerja tidak dapat cuti... so anak-anak ini bersatu hati BERAYA DI RED BOX... apa yang kite orang buat ialah melalak. memekak. meronggeng di pusat karaoke RED BOX, SOGO..


ini antara ragam-ragam di bilik gelap itu...

LONTARKAN!! (teringat cikgu siti hajar cakap tu yang gabak basau bukak mulut) haha




so kepada sesiapa yang kaki karaoke tu moh ler kita pergi sama-sama pasti korang "TERPESONA" dengan kelunakkan suara WAN.. wakakakaka





cousin-cousin WAN.. yang mana berkenan di hati??? haa apa?? yang sweeter BIRU?? ok sila tinggalkan pesannan ada.. hahaha

setelah penat.. kami bergegas ke destinasi seterusnya iaitu... WANGSA WALK.. haha

pose-pose "gedix" kami..

MR.WAN
dan

patung terbaru kini di pasaran!!. haha

itulah antara aktiviti di hari raya WAN.. walaupun tak nampak macam raya.. tapi mood still hari raya kan.. kata sebulan.. hehe..


26 comments:

FaizalSulaiman said...

penuh feeling ya dia menyanyi.hehe

lagu apa wan?

AiDa AzRyN said...

hohoho~ karaoke ye... nyanyi lagu pe je?:D

mr.syazwan said...

faizal and aida

kebahagian perpisahan, hanya kau mampu, dan sep2 tom3.. hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan said...

selonok nye melalak dia..uiksss..rmai nye kazen dia...nk 1 bole?????

::FAIZ FARISH:: said...

Menangis Shahir tgk gambar wan pegang mike... hehehe

Ahmad Fauzi Aryaan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

oooooo

♥AQMAL♥ said...

arkk haru biru dibuat nye bile kau nyanyi wan!!!hahahahaha

Mohd Azraie Md Yusof said...

wan, kau nyanyi lagu m.daud kilau ke?

Hazzy Ishak said...

kanda tetap tak dapat kalahkan dinda tau

mr.syazwan said...

ahmad fauzi

nak yg mana???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

kalau dengar suara ku konpem Shahir
berhenti jd artis.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aqmal

kuang ajaq! haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aie

cek mek molek!! lerrr haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

oh iye ke cis! jum BALDU BIRU..

nurkaloi said...

owwww

best..best..best...

karoke memang best...!!!!!

nyanyi lagu pe smpai bukak mlut besau benau...ngehehe

E.d.Y said...

amboi..karok sakan

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

wwooooo ko raya kat Redbox gilerrr lahhhh karok sakan lah ko....

ade tak tauke redbox tu kasi angpow raya kat ko tuuuu....

lagu raya lahhh tuuuuu... karokkk karookkkkk

Liquid said...

perghh... raye situ dpt duet raye x..??

mr.syazwan said...

nurkaloi

best! lagu pe?? sep2 thom2..

haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

memang sakan.. jum!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
afzaini

tauke x bg duit raya
tpi ku yg bagi duit raya kat dia..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
liquid

bosh red box yg dpt duit raya
aku yg bagi!
haha

nurkaloi said...

sep thom2 jerkk
nyanyi la lagu pok amai2 sekali
ngan buai laju2 smpai pokok sena
ape dlm baju
sekntum...opsss tak leyh sambung

erkekekekek...

NICK IRFAN said...

pergghh!! ramai giler gak cousin ko wan semua lepak sama2 plak? best2... bkn mcm aku ni cousin byk gak tp sorg pun x rpat sgt....

p/s=wah! lawa2 cousin pmpuan ko ni? psst.... kim slm kt dorg ye wan! hahahhahahha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Vontottttttttttt tu penting XD

annfrendly said...

sepupu sepapat wan lebih kurang same aje rupa gan wan...

best betul gi karok reramai kan..
hihiikk... lagu ape yang wan nyanyi tu sampai gabak basau mulot???

hahhaa.. pic last tu... wan nie memang kelakar ar...

||| PöJìé PööH ||| said...

Beraya kat RedBox yer.. Clusttt! Dan yang penting mesti nyanyi lagu tokti nih kann sebab dah pakai hoodies rupa tokti..
**larekkk

Love,
PojiePooh Abdullah

E.d.Y said...

xmo..nnt anuar zain xleh cari makan

mr.syazwan said...

nukaloi

ler smbg ler.. apa dlm baju tu??
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

ko dr dulu gile minat ngan dorang
ish3...
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miss

sanggap la tu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

hehe.. muka sama perangai belum tentu sama.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

haha
manyak laaa xde maknya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

hahaha.. hak tuih!

nurkaloi said...

ngeh3....nati kene fire laa lau smbung...

Zuewairy said...

ni sesi karok dan makan neh

E.d.Y said...

amboi..kasar nampak

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com