Monday, September 13, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 1 ::


SYAWAL 1
WAN seperti tahun-tahun lepas hanya beraya di Kuala Lumpur .. walaupun di Kuala Lumpur pasti semeriah orang di kampung... hoho..


tema WAN untuk tahun ini ialah PINK! SAYA SUKA PINK.. MERAH JAMBU BUAT SAYA JADI JAMBU... hahaha tibebe jekan...

amacam cantik tak?? jambu tak?? haha

seperti biasa di pagi raya bermaaf-maafan sesama keluarga..

ku pohon restu ayanhanda

ku pohon restu bonda

selepas bermaafan.. kami sekeluarga bergambar.. kebetulan tahun ini semua ada beraya di Kuala Lumpur.. so memang sesuailah gabungkan kami semua..

KELUARGA BESAR EN. AB RAHMAN

seterusnya...

abah, mak dan saya juga PINK!!

WAN, BONDA & AYAHANDA

lepas itu kami "melantak la" nasi impit, kuah lontong, kuah kacang, rendang ayam dan daging menu 1 syawal

tradisi 1 syawal WAN akan berjumpa nenek WAN untuk sesi bermaafan...

haa yang tengah itulah nenek WAN.. nenek u rock!! haha


DARWISY pun tidak ketinggalan berbaju melayu tau... hehe




bersama-sama sepupu ku yang agak "gila"... gila bergambar... hehe

inilah "BIG FAMILY" WAN sebelah mak.. itu tak masuk lagi sorang my pak angah.. kalau tak rasanya lagi besau spacenya.. huhu

untuk 1 syawal yang lepas ceritanya berhenti sampai di sini dulu ye.. kite tengok pulak syawal seterusnya...


bukan setakat baju je raya.. mata pun kena beraya jugak..

:: SALAM FUUUYOOO RAYA ::






Comments (20)

On September 13, 2010 at 11:07 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Bestnye.. nmpk meriah.. xmacam aida... rayer tahun ni xbpe best kot~ same je mcm thn lps~~ hmm~

 
On September 13, 2010 at 11:52 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

Fuyoooooo =)))))


best2. selamat hari raye. pinkkkkk.

 
On September 13, 2010 at 12:06 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

fuyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


tetap nak lawan miss lolly.hihihi

merah jambu..jambu tu wan!hehe

 
On September 13, 2010 at 12:28 PM , AhmadFauzi said... [Reply to comment]

nice shoot la wan..PINK itu menawan...lalalala

SELAMAT HARI RAYA..

 
On September 13, 2010 at 12:29 PM , Liquid said... [Reply to comment]

nampak JAMBU la incek wan ehehehe. eh ramainye cousin... ade yg available x..?? eheh

 
On September 13, 2010 at 5:36 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

Aida

meriah tu subjectif..
ada ibu bapa di sisi pun da katakan meriah jugak kan?? hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miss

yup pink itu wan.. wan itu pink
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

haha
jambu itu wan..
kedondong itu faizal
;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

menawan ke??
kamu lg menawan kot..
agagagaga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
liquid

semua da sold out
cume aku je available lg
mau?? hahahaha

 
On September 14, 2010 at 7:09 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

fuyo!!! wan meriah giler la raya ko thn ni! jeles aku! sbb aku xde langsung sedara mara dtg umah... sdih2..

 
On September 14, 2010 at 11:14 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

pink siot...huhu

 
On September 14, 2010 at 2:09 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

semua Gambar Hebat... Fuyoo....

 
On September 15, 2010 at 2:01 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

bestnya raya...hehehe...salam eid mubarak....:)

 
On September 15, 2010 at 11:03 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nick

ish xmeriah mana pun ler..
atok da bobom lam tnh kureng sikit meriah kalau x tiap2 thn pau dia duit raya.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

pink x siot..
kamu yg siot..
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

kamu lg hebat
GENARASI HEBAT..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

best2!! hehe

 
On September 16, 2010 at 4:01 AM , jejaka anggun said... [Reply to comment]

walawe.... pinkie winkie...

 
On September 16, 2010 at 9:15 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

yg dalam gambar ni smua spupu ko ke wan? atau ade awek ko sekali? heehhehehhee

 
On September 16, 2010 at 12:35 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

jejaka

yesss ko mampu?? haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

semua da berpunya nick...
tinggal yg berbaju pink tu je available lg.. mau??
wakakakaka

 
On September 16, 2010 at 1:03 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

ala..jambu yg siot...:p

 
On September 16, 2010 at 5:27 PM , hamzah ian said... [Reply to comment]

gua nak awek baju putih tu.. jgn ckp byk.. bg je nombor.. ahahhahahahah

 
On September 17, 2010 at 11:25 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah….

wahhhhhh encem berbaju pink itu.... nampak meriah suasana disana yeeee.... waarrggghhh jelous sekali lahhhh

 
On September 17, 2010 at 8:13 PM , intanurulfateha said... [Reply to comment]

tahun ni pun i pakai pink~ :)

Jom Singgah Blog Comel I!
Intanurulfateha's Blog~~

 
On September 18, 2010 at 11:12 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

yg mne tu wan? boleh gak? hahaha eh! wan ko x buat open house ke?

 
On September 23, 2010 at 4:36 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

ramai jgk adik beradik wan..
jeles tgk baju pinky wan..
memang meriah raye wan..

adeh.. endingnya pasti kelakor..
hihiii. haish.. mate pun raye gak ek..
isk2... heheheheh