Monday, September 13, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 1 ::


SYAWAL 1
WAN seperti tahun-tahun lepas hanya beraya di Kuala Lumpur .. walaupun di Kuala Lumpur pasti semeriah orang di kampung... hoho..


tema WAN untuk tahun ini ialah PINK! SAYA SUKA PINK.. MERAH JAMBU BUAT SAYA JADI JAMBU... hahaha tibebe jekan...

amacam cantik tak?? jambu tak?? haha

seperti biasa di pagi raya bermaaf-maafan sesama keluarga..

ku pohon restu ayanhanda

ku pohon restu bonda

selepas bermaafan.. kami sekeluarga bergambar.. kebetulan tahun ini semua ada beraya di Kuala Lumpur.. so memang sesuailah gabungkan kami semua..

KELUARGA BESAR EN. AB RAHMAN

seterusnya...

abah, mak dan saya juga PINK!!

WAN, BONDA & AYAHANDA

lepas itu kami "melantak la" nasi impit, kuah lontong, kuah kacang, rendang ayam dan daging menu 1 syawal

tradisi 1 syawal WAN akan berjumpa nenek WAN untuk sesi bermaafan...

haa yang tengah itulah nenek WAN.. nenek u rock!! haha


DARWISY pun tidak ketinggalan berbaju melayu tau... hehe




bersama-sama sepupu ku yang agak "gila"... gila bergambar... hehe

inilah "BIG FAMILY" WAN sebelah mak.. itu tak masuk lagi sorang my pak angah.. kalau tak rasanya lagi besau spacenya.. huhu

untuk 1 syawal yang lepas ceritanya berhenti sampai di sini dulu ye.. kite tengok pulak syawal seterusnya...


bukan setakat baju je raya.. mata pun kena beraya jugak..

:: SALAM FUUUYOOO RAYA ::






20 comments:

AiDa AzRyN said...

Bestnye.. nmpk meriah.. xmacam aida... rayer tahun ni xbpe best kot~ same je mcm thn lps~~ hmm~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Fuyoooooo =)))))


best2. selamat hari raye. pinkkkkk.

FaizalSulaiman said...

fuyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


tetap nak lawan miss lolly.hihihi

merah jambu..jambu tu wan!hehe

AhmadFauzi said...

nice shoot la wan..PINK itu menawan...lalalala

SELAMAT HARI RAYA..

Liquid said...

nampak JAMBU la incek wan ehehehe. eh ramainye cousin... ade yg available x..?? eheh

mr.syazwan said...

Aida

meriah tu subjectif..
ada ibu bapa di sisi pun da katakan meriah jugak kan?? hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miss

yup pink itu wan.. wan itu pink
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

haha
jambu itu wan..
kedondong itu faizal
;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fauzi

menawan ke??
kamu lg menawan kot..
agagagaga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
liquid

semua da sold out
cume aku je available lg
mau?? hahahaha

NICK IRFAN said...

fuyo!!! wan meriah giler la raya ko thn ni! jeles aku! sbb aku xde langsung sedara mara dtg umah... sdih2..

E.d.Y said...

pink siot...huhu

::FAIZ FARISH:: said...

semua Gambar Hebat... Fuyoo....

Amir Rayyan said...

bestnya raya...hehehe...salam eid mubarak....:)

mr.syazwan said...

nick

ish xmeriah mana pun ler..
atok da bobom lam tnh kureng sikit meriah kalau x tiap2 thn pau dia duit raya.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

pink x siot..
kamu yg siot..
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

kamu lg hebat
GENARASI HEBAT..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

best2!! hehe

jejaka anggun said...

walawe.... pinkie winkie...

NICK IRFAN said...

yg dalam gambar ni smua spupu ko ke wan? atau ade awek ko sekali? heehhehehhee

mr.syazwan said...

jejaka

yesss ko mampu?? haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

semua da berpunya nick...
tinggal yg berbaju pink tu je available lg.. mau??
wakakakaka

E.d.Y said...

ala..jambu yg siot...:p

hamzah ian said...

gua nak awek baju putih tu.. jgn ckp byk.. bg je nombor.. ahahhahahahah

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah….

wahhhhhh encem berbaju pink itu.... nampak meriah suasana disana yeeee.... waarrggghhh jelous sekali lahhhh

intanurulfateha said...

tahun ni pun i pakai pink~ :)

Jom Singgah Blog Comel I!
Intanurulfateha's Blog~~

NICK IRFAN said...

yg mne tu wan? boleh gak? hahaha eh! wan ko x buat open house ke?

annfrendly said...

ramai jgk adik beradik wan..
jeles tgk baju pinky wan..
memang meriah raye wan..

adeh.. endingnya pasti kelakor..
hihiii. haish.. mate pun raye gak ek..
isk2... heheheheh

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com