Wednesday, September 29, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 4 ::

RAYA. RAYA. RAYA. kali ini bersama dengan rakan-rakan sekolah menengah yang lama sudah tidak ketemu..

al maklumla hampir sudah hampir 5 tahun tidak berjumpa.. so di kesempatan raya ini kami mengambil kesempatan untuk berjumpa..

saksikan telatah dan "PERKEMBANGAN" masing-masing..

rakan-rakan kelas akaun.. nama kelas kami time itu 5 ibnu-khaldun..hehe



daku di apit oleh dayang-dayang senandung.. haha

sebelum berjalan-jalan kami pergi serbu uma en joe untuk mencekik.. mekasih save sikit duit hari itu... lalala

setelah itu berjalan-jalan cuci mata di Wangsa Walk

ini adalah penolong kelas saya! nama dia ezaty..sekarang teman tapi mesra saya! jangan coba-coba usik dia.. hoho tibebe je..

makan
dan

makan..

haha itulah aktiviti kami.. itu sebab semua "MEMBUNCIT" kecuali WAN ok.. WAN tetap maintain.. huhuhu ;p

apa-apa pun perjumpa kami semasa raya ini memang menjadi seribu satu kemanisan..

TERBAIK!


p/s: menyiapkan THESIS yang berbaki beberapa minggu kena submit.. TUHAN PERMUDAHKANLAH URUSAN HAMBA MU INI..






Wednesday, September 22, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 3 ::

RAYA RAYA RAYA WAN bersambung dengan aktiviti rayanya...

kali ini beraya sama-sama dengan sepupu sepapat semua...


apabila ibu bapa, saudara-mara mula bekerja tidak dapat cuti... so anak-anak ini bersatu hati BERAYA DI RED BOX... apa yang kite orang buat ialah melalak. memekak. meronggeng di pusat karaoke RED BOX, SOGO..


ini antara ragam-ragam di bilik gelap itu...

LONTARKAN!! (teringat cikgu siti hajar cakap tu yang gabak basau bukak mulut) haha




so kepada sesiapa yang kaki karaoke tu moh ler kita pergi sama-sama pasti korang "TERPESONA" dengan kelunakkan suara WAN.. wakakakaka





cousin-cousin WAN.. yang mana berkenan di hati??? haa apa?? yang sweeter BIRU?? ok sila tinggalkan pesannan ada.. hahaha

setelah penat.. kami bergegas ke destinasi seterusnya iaitu... WANGSA WALK.. haha

pose-pose "gedix" kami..

MR.WAN
dan

patung terbaru kini di pasaran!!. haha

itulah antara aktiviti di hari raya WAN.. walaupun tak nampak macam raya.. tapi mood still hari raya kan.. kata sebulan.. hehe..


Sunday, September 19, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 2 ::

raya kedua kami bertandang di rumah PAK ANGAH di DAMANSARA..

walaupun sudah mencecah 22 tahun tetap dapat DUIT RAYA.. tu yang best bila bergelar pelajar lagi kan kan kan..

KAMI

bila ramai-ramai sudah berkumpul.. semua membuka pekung masing-masing.. haha

tetap nak on line with mobile phone haha

seperti biasa MAKAN perkara wajib! makan sampai megah dan mendak.. hoho

sekejap nagis...

sekejap senyum..

itulah dia DARWISY SILMI..





Monday, September 13, 2010

FUUUYOOO.. RAYA RAYA RAYA WAN :: BABAK 1 ::


SYAWAL 1
WAN seperti tahun-tahun lepas hanya beraya di Kuala Lumpur .. walaupun di Kuala Lumpur pasti semeriah orang di kampung... hoho..


tema WAN untuk tahun ini ialah PINK! SAYA SUKA PINK.. MERAH JAMBU BUAT SAYA JADI JAMBU... hahaha tibebe jekan...

amacam cantik tak?? jambu tak?? haha

seperti biasa di pagi raya bermaaf-maafan sesama keluarga..

ku pohon restu ayanhanda

ku pohon restu bonda

selepas bermaafan.. kami sekeluarga bergambar.. kebetulan tahun ini semua ada beraya di Kuala Lumpur.. so memang sesuailah gabungkan kami semua..

KELUARGA BESAR EN. AB RAHMAN

seterusnya...

abah, mak dan saya juga PINK!!

WAN, BONDA & AYAHANDA

lepas itu kami "melantak la" nasi impit, kuah lontong, kuah kacang, rendang ayam dan daging menu 1 syawal

tradisi 1 syawal WAN akan berjumpa nenek WAN untuk sesi bermaafan...

haa yang tengah itulah nenek WAN.. nenek u rock!! haha


DARWISY pun tidak ketinggalan berbaju melayu tau... hehe




bersama-sama sepupu ku yang agak "gila"... gila bergambar... hehe

inilah "BIG FAMILY" WAN sebelah mak.. itu tak masuk lagi sorang my pak angah.. kalau tak rasanya lagi besau spacenya.. huhu

untuk 1 syawal yang lepas ceritanya berhenti sampai di sini dulu ye.. kite tengok pulak syawal seterusnya...


bukan setakat baju je raya.. mata pun kena beraya jugak..

:: SALAM FUUUYOOO RAYA ::






Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com