Buat pertama kalinya WAN di undang untuk menjadi PENGAPIT di KELANTAN.. bukan si Sepit ke atau Kepit ok.. adehhh buat je la tugas ini sebab atas kawan.. so inilah gambarnya...

time nikah..


ku pulak rasa berdebar-debar.. huhu..



berarak.. macam gitulah..



bersanding..tetap kipas dan terus mengipas..huhu

TIME MAKAN!!! SI PENGAPIT KEBULURAN... hahahaha

itu sahaja... cuma 1 je nak tanya WAN kompius sikit ada orang cakap JADI PENGAPIT CEPAT KAHWIN ada pulak orang cakap JADI PENGAPIT LAMBAT KAHWIN.. MANA 1 BETUL NI????

WAN DA RISAU NI.. NAK KAHWINNNNNN CEPAT!! NAK DAPAT ISTERI.. NAK DAPAT ANAK... BARULAH FUUUYOOOO...
Tapiiiii calon tidak ada lagi... huhu....


Comments (15)

On August 2, 2010 at 2:22 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

dah bau nasi minyak dah ni..huhu

 
On August 2, 2010 at 4:26 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

wan ko bila plak nk kwin? hehehhehe

 
On August 2, 2010 at 4:34 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

kanda ke orang lain kawin? jangan berselindung...

 
On August 2, 2010 at 7:26 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

haha..ada jodoh tak kemana..

 
On August 2, 2010 at 9:48 PM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Waaa jadi pengapit..hehe..org ckp mmg cepat kawin...takpe takde aweka lagikan..blaja dulu..final year dh bleh usha2 mana berkenan kalau ada kat u laa..hehe..kalo dah grad masa keje cari..kalo tak jumpa gak suruh mak cari..heee...

 
On August 2, 2010 at 11:22 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Hehe~ yang aida dgr,sape jadi pengampit,cpt smp jodoh.. hehehe~ jgn riso,smp la jodoh wan 6t.. amin~ :)

 
On August 3, 2010 at 1:36 PM , Kau Bunga Cintaku...!!! said... [Reply to comment]

xyah percaya la..

 
On August 3, 2010 at 3:19 PM , mier@merr said... [Reply to comment]

tak lama lg ada la calon tu....hee~~

 
On August 3, 2010 at 5:27 PM , devoted lily♥ said... [Reply to comment]

ingat kan wan y tawen..
hahaha=)

 
On August 7, 2010 at 10:10 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

oi sape kawen ni ?

banyaknya POSE pengapit. HAHAHAAHAHAH!!!

 
On August 8, 2010 at 3:39 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

wah.. kawan wan dah.. wan bile lagi..

hehehe.. seyes.. dalam gambar tu, mcam wan pula yang berdebar2 nak nikah..hihiikk...

ann rasa kalau sape jadik pengapit akan lambat kawinla wan.. sebabnya dulu ann pun pernah jadik pengapit.. pastu sampai laa ni duk membujang...
aiyoooo... sadis...

hihiik.. acah aje..
sebenarnya semua tu terletak pada sendiri..
wan dah ada calon ke?
~~~~jangan tunggu lama2 nanti lama2 dia dikebas orang~~~~
kalau dah ada.. cepat kawin taw.. jangan lupa jemput ann yer..

 
On August 12, 2010 at 9:44 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

aku teringin nk rasai pengalaman jd pengapit ni tp xde rezeki lagi? tp best x wan jd pengapit? hehe

 
On August 17, 2010 at 5:05 AM , ♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

2-2 teori tu salah..bagi aku kalau ada jodoh cepat ke lambat ke kau akan kawen jugak nnt..jodoh tu kan aturan Allah..

aku dah 4-5 kali jadi pengapit...sampai skang tak kawen2 pun..bukan takde calon cume aku belum bersedia lgi..hohoho..

 
On August 29, 2010 at 1:28 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

adoiiii sape yang nak nikahhh ni dia ke atau ko niiii

 
On September 2, 2010 at 8:59 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

Knp pengapit lebih menyerlah dengan kaler kuning?? Huhuhu!

Love,
PojiePooh Abdullah