Monday, August 02, 2010

FUUUYOOO.. SI PENGAPIT YANG TIDAK SEPIT DAN KEPIT...


Buat pertama kalinya WAN di undang untuk menjadi PENGAPIT di KELANTAN.. bukan si Sepit ke atau Kepit ok.. adehhh buat je la tugas ini sebab atas kawan.. so inilah gambarnya...

time nikah..


ku pulak rasa berdebar-debar.. huhu..



berarak.. macam gitulah..



bersanding..tetap kipas dan terus mengipas..huhu

TIME MAKAN!!! SI PENGAPIT KEBULURAN... hahahaha

itu sahaja... cuma 1 je nak tanya WAN kompius sikit ada orang cakap JADI PENGAPIT CEPAT KAHWIN ada pulak orang cakap JADI PENGAPIT LAMBAT KAHWIN.. MANA 1 BETUL NI????

WAN DA RISAU NI.. NAK KAHWINNNNNN CEPAT!! NAK DAPAT ISTERI.. NAK DAPAT ANAK... BARULAH FUUUYOOOO...
Tapiiiii calon tidak ada lagi... huhu....


15 comments:

E.d.Y said...

dah bau nasi minyak dah ni..huhu

NICK IRFAN said...

wan ko bila plak nk kwin? hehehhehe

Hazzy Ishak said...

kanda ke orang lain kawin? jangan berselindung...

iyllienaz said...

haha..ada jodoh tak kemana..

Ad Rifza said...

Waaa jadi pengapit..hehe..org ckp mmg cepat kawin...takpe takde aweka lagikan..blaja dulu..final year dh bleh usha2 mana berkenan kalau ada kat u laa..hehe..kalo dah grad masa keje cari..kalo tak jumpa gak suruh mak cari..heee...

AiDa AzRyN said...

Hehe~ yang aida dgr,sape jadi pengampit,cpt smp jodoh.. hehehe~ jgn riso,smp la jodoh wan 6t.. amin~ :)

Kau Bunga Cintaku...!!! said...

xyah percaya la..

mier@merr said...

tak lama lg ada la calon tu....hee~~

devoted lily♥ said...

ingat kan wan y tawen..
hahaha=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oi sape kawen ni ?

banyaknya POSE pengapit. HAHAHAAHAHAH!!!

annfrendly said...

wah.. kawan wan dah.. wan bile lagi..

hehehe.. seyes.. dalam gambar tu, mcam wan pula yang berdebar2 nak nikah..hihiikk...

ann rasa kalau sape jadik pengapit akan lambat kawinla wan.. sebabnya dulu ann pun pernah jadik pengapit.. pastu sampai laa ni duk membujang...
aiyoooo... sadis...

hihiik.. acah aje..
sebenarnya semua tu terletak pada sendiri..
wan dah ada calon ke?
~~~~jangan tunggu lama2 nanti lama2 dia dikebas orang~~~~
kalau dah ada.. cepat kawin taw.. jangan lupa jemput ann yer..

NICK IRFAN said...

aku teringin nk rasai pengalaman jd pengapit ni tp xde rezeki lagi? tp best x wan jd pengapit? hehe

♥CIK SHA♥ said...

2-2 teori tu salah..bagi aku kalau ada jodoh cepat ke lambat ke kau akan kawen jugak nnt..jodoh tu kan aturan Allah..

aku dah 4-5 kali jadi pengapit...sampai skang tak kawen2 pun..bukan takde calon cume aku belum bersedia lgi..hohoho..

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

adoiiii sape yang nak nikahhh ni dia ke atau ko niiii

||| PöJìé PööH ||| said...

Knp pengapit lebih menyerlah dengan kaler kuning?? Huhuhu!

Love,
PojiePooh Abdullah

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com