kalau isnin lepas WAN cerita pasal staff PNB.. kali ini WAN mahu lakarkan mengenai rakan-rakan practikal sama dengan WAN sepanjang 2 bulan berada di PNB...


pasti kebanyakkannya sudah kenal mereka ini sebab sebelum ini WAN da post da muka-muka tak berapa cantik dorang tu.. hahah kali ini kami bergambar lagi dengan menggunakan camera canggih CIK LEEANNA kita tu so terhasilnya...

gambar di bilik Utama TUN

TUN sedang sign

pintu depan department WAN bersama rakan practikal 1 department.

lukisan di bilik Tan Sri sempat lagi tu. ish3






saat-saat pentang hendak meninggalkan KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN

tak tau la aksi apakah ku ini..huhu

kemesraan kami tidak berhenti di situ.. kami gegehkan diri jalan kaki ke KLCC untuk fotoshoot katanya walaupun da nak dekat maghrib..







tengok tu semua aksi kami pancarkan secara rakaman kepada anda..
ada yang BERBARING, TERTONGGEK, BERSIMPUH, TERLENTANG, BERKEPAK
mujur takde yang BERBOGEL.. teeettt....wakakaka



selepas penat BER.. dan TER.. semua kelaparan.. so bapak hayam kami AZIZ belanja makan piza.. tq2.. tapi WAN tak makan banyak DIET KATANYA... huhu

inilah cenderahati yang WAN berikan kepada Staff PNB.. murah-murah je janji IKHLAS ..hoho

bak kate orang putih.. give and take.. so bila WAN bagi mereka itu.. meraka bagilah barang-barang PNB dan antaranya JAM.. tenkiu..

akan ku ingat SEMUA STAFF PNB YANG BAIK-BAIK TU, LEEANNA, AIDA, HAZWAN, HANA, AMANI, AZIZ, HABIB, YUN, KHATY, HAFIZI, MURNI, NELLY DAN AP..
I MISS U.. I MISS U MORE... INGAT TEMA KITA EK.. ^_^

SALAM FUUUYOOO...

Comments (13)

On July 9, 2010 at 1:17 AM , annfrendly said... [Reply to comment]

wah... siap baring2 lagik.. begitu daring posing.. bestnya.. ann mase praktikal sekeping gambar pun tade.. dahlah praktikal tu jadi pengalaman yang mengerikan coz bos ann garang gile.. siap hempas fail berat 5 kati kat depan ann.. selalu ann nangis... bile ingat balik lawak pun ade...

lawa la cenderahati yg wan bagi kat staff PNB tu.. baiknya wan.. suke mug tu.. Vintage.. english flowers :)

 
On July 9, 2010 at 1:24 AM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Eh2,ade nama aida gak??Miss u too.. ahaks... opppss.. :D

 
On July 9, 2010 at 8:08 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

amboi amboi kanda, nasib baik tak buat aksi meniarap kat rumput tu. over tau.hehe

 
On July 9, 2010 at 2:56 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

sian ko wan kenangan terindah tu... tetiba rindu plak kt kwn2 aku bila tgk gmbr ko letak ni?

 
On July 10, 2010 at 2:41 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

ape2pun nmpk mcm best je keje mcm ko ni wan? hehe nnt nk try apply la... hehe

 
On July 10, 2010 at 9:49 AM , E.d.Y said... [Reply to comment]

2bulan je??skjpnye...

 
On July 10, 2010 at 8:26 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

eh! xde entry bru ke bro? nk thu jgk ape perkembangan terbaru ko... hehe

 
On July 11, 2010 at 11:44 AM , suhaisweet said... [Reply to comment]

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

 
On July 11, 2010 at 2:08 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

abang wan makin gumuk :P

 
On July 11, 2010 at 2:21 PM , bUdAk kEnTaNg said... [Reply to comment]

yeah!! betul tu..
ko makin gemok la wan..
kena pam per..
hahaha...

2bln sekejap betul la bro..awat tak 6bln..bru best derr..
hahaa

 
On July 11, 2010 at 5:47 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

eh! wan ko semakin berisi sikit ye? ops! sory... ape2pun xpe la berisi tu tanda sihat... hehe

 
On July 13, 2010 at 12:15 AM , leeanna said... [Reply to comment]

hye kanda wan.. huhu typo la bkn tan sri.. tun la de 2... aish 2 bln pon xtau sape boss..
uwaaa i miss u guys!

 
On March 8, 2011 at 3:44 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.