Tuesday, July 06, 2010

FUUUYOOO... DUNIA PRACTIKAL KU


hari jumaat lepas berakhirnya sesi practikal WAN di PNB, JALAN TUN RAZAK.. sedih rasa nak meninggalkan PNB terutama Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM) Unit sebab MEREKA SEMUA BEST..
sepanjang 2 bulan WAN berada dia PNB.. banyak kerja dibuatnya antaranya

mock games untuk Kuiz Pelaburan 2010.. ala kami jadi bahan uji kaji laa gamaknya ni..

sesi bungkus membungkus pun sudah menjadi kelaziman selamat 2 bulan di situ..

menghadiri meeting juga.. buat-buat faham je tu.. haha

makan jugak antara salah satu aktiviti di PNB jugak.. tu sebab wa da gemuk!! huhu

sekarang WAN nak memperkenalkan sebahagian staff PNB yang HOT. MELATOP. COOL. SPORTING & FUUUYOOO...hehehe

Bos department ini.. EN. WAN.. wan jugakkk ok.. hehe

abg RIZAL.. yang sempoi

kak mahani yang saya sayangi dan paling penting body lentik.. hoho

kak laily..

kak posh

ustaz norizam

uncle sapari yang kelakar.. hahaha

kak rukiah yang cantik manis..


kenangan terindah bersama mereka..


Antara salah 1 faktor kenapa WAN gemuk.. adalah disebabkan KAK MAHANI sebab tiap-tiap hari dia buat lawak dan WAN gelak.. itu adalah fakta.. tapi tak pe janji WA HAPPY.. hehe

time Kuiz Pelaburan peringkat suku akhir kategori sek men peringkat wilayah persekutuan yang dibuat di Sek. Men .Keb. Setiwangsa..

FUUUYOOO tibebe kumpul sekali banyak... tengok-tarengok banyak la sudah cenderahati yang di beri staff PNB kepada WAN sepanjang berada di PNB... dapat jam, buku, beg,kain pelekat, key chain, frame gambar dan yang lebih penting dapat Elaun... hohoho

setiap kali cuaca cantik apa lagi dari tingkat 38 department WAN akan snap pic laaa.. ahhh tenang sungguh melihat dari atas panorama Kuala Lumpur kan..

AKU SANGAT GEMBIRA. TERHIBUR. SENANG HATI. SELESA. apabila berada di PNB..

tapi apakan daya hanya 2 bulan sahaja... hati ku amat rawan meninggalkan PNB.. last day touch out pada 2 JULAI 2010.. huhuhu =(


13 comments:

AiDa AzRyN said...

2 bulan je praktikal?aida kena 6 bulan praktikal.. huhu~ eh2,wan cte pasal bab makan tu yg aida skeee.. hehe~ :D

ferdaus said...

ooo..
yang lentik2 sume nmpk kan..
haha...

FarhanaDr said...

Wah.. Sure pengalaman best kan.. Takpe.. Nanti mintak keje kat sane.. Heehee.. =)

Hazzy Ishak said...

uncle sapari tu macam garang je.haha. kanda, dulu waktu dinda praktikal kalau tak makan free kat opis memang tak sah.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sengih tu tatap menten :)

Eazy Izzuddin said...

uish
da pratikal..
besh nye..
camne la suasana praktikal nih...
x tempuh lagi hehe

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer mcm2 aktiviti ko wan..

[z@ck] said...

selamat berpraktikum
=)

E.d.Y said...

best ke practical..dulu practical asyik duduk dalam lab buat testing tuk company...sngt bosan

NICK IRFAN said...

eh! kjab! ko keje ape ek?

annfrendly said...

bestnya praktikal kat sane...
begitu mesra wan gan staff2 lain.. bestlah :)

nanti dah abes study leh laa keje kat PNB..

mr.syazwan said...

Aida

depends pd faculty aida..
faculty wan 2 bulan je...
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ferdaus

biasa la lentik2 tu best kot
wakakka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

cube la kalau dpt..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

uncle tu baek maa..
tau xpe mkn free WAJIB di dunia practikal
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

yesss utk kamu..
;)

mr.syazwan said...

eazy

ahaa nantikan dunia practikal anda pulak ye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

yes best2.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zack

da hbs da pun la mak cik oit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

itu dulu.. sekarang da maju
kihkih

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nick

ku study laaa time practikal keje bhg MSAM unit
knp?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

insyALLAH
kalau ada rezeki ngan PNB apaslhnya
;D

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com