perh lama tak update blog FUUUYOOO ku ini kan.. ya ampun sori erk kepada yang merindui ku ini.. hahaha (poyo)...rasanya WAN tidak pernah lagi cerita mengenai RAKAN "SEGESEL" WAN di PNB kan..kebetulan minggu ini minggu last WAN dia PNB.. minggu depan sudah masuk balik universiti aduhhhh sedihnya mahu berpisah rakan-rakan "segesel" di PNB ni.. pissst gesel maksud WAN rakan 1 kepala ok jangan pikir lain..

kami semua sudah macam adik beradik kot.. gelak sama-sama, makan sama-sama, kutuk sama-sama, jalan sama-sama, gentel sama-sama tapi mandi je tak sama-sama.. huhuhu lol!


ok-ok WAN tak mahu kecek banyak moh la kita tengok pic-pic kami di MID VALLEY bersama member practikal...

ini hanyalah sebahagian je ni rakan "segesel" ada lagi tapi meka tak join time ni...

ada yang dari UIA, UPM dan MMU ;)

sempat lagi di stesen KTM.. itulah KAMI...

mak cik ini namanya LEEANNA.. single lagi tapi sayang BECOK KALAH NENEK KEBAYAN.. =P

mak cik yang pakai tudung tu AIDA.. dia sangat gila-gila tapi sayang KEDING!! =p

HANA namanya... chantekan tapi sayang dia SUDAH BERPUNYA.. =(

amani.. dulu dia baik orangnya tapi sayang SUDAH JADI TING TONG JUGAK.. ;p

Pak cik ini HAZWAN namanya tapi sayang SUKA "BERASAP".. ;p

adik yun.. muda lagi tapi sayang OTAK KALAH ORANG TUA... ;P
FIZI.. unur nuda lagi tapi sayang KEPALA LICIN BERKILAT... ;P

HABIB nama diberi.. tinggi lampai orangnya tapi sayang PELAT KEDAHNYA PEKAT.. ;P

amacam gaya mesti ada walaupun longkang akhirnya..

macam-macam gaya kami persembahkan dengan harapan P U A S.. hoho

yang pasti setiap kali kami semua berkampung pasti aksi ini akan ku lakukan.. GELAK, GELAK DAN GELAK.. =_=

SALAM FUUUYOOO.. ANDA SEMUA JAGA DIRI OK..

Comments (8)

On June 29, 2010 at 9:42 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

wah! kata kt diorg ek.. ;p bestnye chill dgn kwn U len... tingat plak kwn aida ms aida praktikal dedulu~ hmmm.

 
On June 29, 2010 at 9:51 PM , Qarl said... [Reply to comment]

meriah kan~!

fuuyoo sgt hahahha

 
On June 29, 2010 at 10:22 PM , leeanna said... [Reply to comment]

uwaa knape bt entry ni skrg.. Tgk da jd pre sedey utk jmaat nant.. Im so gonna miss u guys so bad

 
On June 29, 2010 at 10:37 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

adeh.. ketawa sorang2 ann baca entry wan ni... banyak betul sayangnye yer..hehehehee...

best dapat kawan yang sekepala.. barulah happening.. semoga persahabatan yg dibina kekal buat selamanya..

 
On June 29, 2010 at 10:46 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

haha..gelak tu yang penting..=)

 
On June 29, 2010 at 11:17 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aida

sonok wooooo... hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

of course meriah...
mmg FUUYOOO wa ckp lu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
leeanna

tu cite lain pulak laaa.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

haha.. bak org ckp setiap kelebihan pasti ada kekurangannya
x gitu.. hoho

amin2 moga kami akan lebih erat drpd biasa..hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyllienaz

YES!!

 
On June 30, 2010 at 8:16 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

kanda wan makin tembam sekarang ya

 
On June 30, 2010 at 10:31 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

best b3est best....jom gelak..hehehe..