Wednesday, June 30, 2010

FUUUYOOO.. 80% MELECUR & KRITIKAL.. YA ALLAH YA TUHANKU..


YA ALLAH... YA ALLAH... YA ALLAH... itulah ungkapan yang keluar daripada mulut WAN apabila melihat kesengsaraan adik MOHAMMAD FAHMI LUQMAN, 9 bulan anak buah WAN sebelah my mum...

Terjadi bermula apabila Luqman tu duduk dalam walker, lepas tu terlanggar iron board yang ada kettle..kettle tu terjatuh dan air panas dalam tu tertumpah kena dekat baby...sedih tengok keadaan dia menahan sakit..muka dan badan sembap dan bengkak.. sekarang Luqman berada di ICU dalam keadaan kritikal kerana melecur 80%...

esok Luqman kena operate, sebab daging dekat kaki dan leher dia sudah warna putih..daging tu sudah masak dan tidak boleh gunakan lagi..

YA ALLAH.. Kenapa engkau mengujinya dengan begitu cepat sekali.. ku tidak sanggup melihatnya.. oleh itu WAN memohon jasa baik rakan-rakan blog.. MENDOAKAN LUQMAN CEPAT SEMBUH, KUAT SEMANGAT DAN KEMBALI CERIA SEPERTI DAHULU..

DARWISY & LUQMAN.. sama baya sama comel...


~MUHAMMAD FAHMI LUQMAN~

21 comments:

Amir Rayyan said...

ya ALLAH,sembuhkanlah luqman...ringankanlah deritanya...Ya ALLAH permudahkan segala urusan..Ya ALLAH mohon dgn sungguh ya ALLAH.....ameen ya rabbal a'lamin...

Wan;sampaikan salam buat family luqman ya...insyaALLAH berkat doa semua luqman kembali seperti biasa insyaALLAH.....

Amir Rayyan said...
This comment has been removed by the author.
annfrendly said...

Ya allah.. sedihnya...tengok gambar2 Luqman ann rasa cam nak nangis.. kesiannya.. sedihlah tengok gambar dia.. ann doakan semoga dia sembuh dengan cepat seperti sediakala. Amin..
Seyes.. Ann tak sanggup tengok bayi sekecil ni menanggung kesakitan..
sedih sangat(T________T)

cik syazni said...

Semoga dia sembuh.. T_T

Qarl said...

dugaanNYA kan

ujian kesabaran wan..

comel nye Luqman..

aina said...

subhanallah.kesian nye dia. semoga dia okay after operate nanti, insyaAllah . :(

iyllienaz said...

semoga tabah keluarga luqman..

izyani_azahari said...

ya Allah. semoga luqman selamat hendaknya. baby sekecil tu. tak tau apa apa lagi. tersentuh hati baca.

NICK IRFAN said...

wo!! sampai mcm tu sekali! sadis aku tgk... ape2pun aku doakan smoga anak buah ko ni cepat sembuh amin...

Faizan said...

teringat kat anak kat umah.. bear in mind.. tanak masak air merata2. kengkawan pls.. masak air kat dapur je dan jadikan ia kawasan larangan baby.. tanak dengar lagi berita camnih..

Kau Bunga Cintaku...!!! said...

get well soon..
kesiannya...

mohdikram said...

ya ampun.kesiannyew dak comel ni. hurmm...sama2 kte berdoa agar luqman cpt sembuh. amin!~

Fathiah Farid said...

yaAllah..sedihnya tgk..kecil2 lagi dah terpaksa tanggung sakit ni..kite org dewasa pun tak tertanggung..doakan adik luqman selamat ye..

NICK IRFAN said...

skrg yg terkini la anak buah ko ni mcm mne?

mr.syazwan said...

TERIMA KASIH SEMUA ATAS DOA KALIAN

ALHAMDULILAH PEMBEDAHAN LUQMAN SELAMAT.. CUMA DIA MASIH MERENGEK2 MENAGIS MENANGUNG KESAKITAN LA TUH..

SAMA2 BERDOA SPY LUQMAN CPT SEMBUH EK

ferdaus said...

ya allah...semoga cepat sembuh..amiinn...

sorensen said...

astaghfirullahalazim.. harap cepat sembuh. kesian dia...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hurmmmm..


kecik lagi tu . haihh. cepatlah sembuhhh.

NICK IRFAN said...

dh buat pembedahan dh ke? alhamdulilah... tp ape2pun lps ni kena waspada ye...

AkU said...

Astagfirullah..sian nye..
moga2 adik Luqman cpt2 sembuh..

[z@ck] said...

Ya Allah..
sakitnya..moga Tuhan sembuhkan Luqman cepat..tak sanggup aku tgok budak2 kecik melecur ni..huhuhu

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com