YA ALLAH... YA ALLAH... YA ALLAH... itulah ungkapan yang keluar daripada mulut WAN apabila melihat kesengsaraan adik MOHAMMAD FAHMI LUQMAN, 9 bulan anak buah WAN sebelah my mum...

Terjadi bermula apabila Luqman tu duduk dalam walker, lepas tu terlanggar iron board yang ada kettle..kettle tu terjatuh dan air panas dalam tu tertumpah kena dekat baby...sedih tengok keadaan dia menahan sakit..muka dan badan sembap dan bengkak.. sekarang Luqman berada di ICU dalam keadaan kritikal kerana melecur 80%...

esok Luqman kena operate, sebab daging dekat kaki dan leher dia sudah warna putih..daging tu sudah masak dan tidak boleh gunakan lagi..

YA ALLAH.. Kenapa engkau mengujinya dengan begitu cepat sekali.. ku tidak sanggup melihatnya.. oleh itu WAN memohon jasa baik rakan-rakan blog.. MENDOAKAN LUQMAN CEPAT SEMBUH, KUAT SEMANGAT DAN KEMBALI CERIA SEPERTI DAHULU..

DARWISY & LUQMAN.. sama baya sama comel...


~MUHAMMAD FAHMI LUQMAN~

Comments (21)

On June 30, 2010 at 10:18 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

ya ALLAH,sembuhkanlah luqman...ringankanlah deritanya...Ya ALLAH permudahkan segala urusan..Ya ALLAH mohon dgn sungguh ya ALLAH.....ameen ya rabbal a'lamin...

Wan;sampaikan salam buat family luqman ya...insyaALLAH berkat doa semua luqman kembali seperti biasa insyaALLAH.....

 
On June 30, 2010 at 10:19 PM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On June 30, 2010 at 10:27 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

Ya allah.. sedihnya...tengok gambar2 Luqman ann rasa cam nak nangis.. kesiannya.. sedihlah tengok gambar dia.. ann doakan semoga dia sembuh dengan cepat seperti sediakala. Amin..
Seyes.. Ann tak sanggup tengok bayi sekecil ni menanggung kesakitan..
sedih sangat(T________T)

 
On June 30, 2010 at 10:37 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

Semoga dia sembuh.. T_T

 
On June 30, 2010 at 11:39 PM , Qarl said... [Reply to comment]

dugaanNYA kan

ujian kesabaran wan..

comel nye Luqman..

 
On June 30, 2010 at 11:39 PM , aina said... [Reply to comment]

subhanallah.kesian nye dia. semoga dia okay after operate nanti, insyaAllah . :(

 
On June 30, 2010 at 11:44 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

semoga tabah keluarga luqman..

 
On July 1, 2010 at 1:49 AM , izyani_azahari said... [Reply to comment]

ya Allah. semoga luqman selamat hendaknya. baby sekecil tu. tak tau apa apa lagi. tersentuh hati baca.

 
On July 1, 2010 at 3:50 AM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

wo!! sampai mcm tu sekali! sadis aku tgk... ape2pun aku doakan smoga anak buah ko ni cepat sembuh amin...

 
On July 1, 2010 at 9:09 AM , Faizan said... [Reply to comment]

teringat kat anak kat umah.. bear in mind.. tanak masak air merata2. kengkawan pls.. masak air kat dapur je dan jadikan ia kawasan larangan baby.. tanak dengar lagi berita camnih..

 
On July 1, 2010 at 9:24 AM , Kau Bunga Cintaku...!!! said... [Reply to comment]

get well soon..
kesiannya...

 
On July 1, 2010 at 10:07 AM , mohdikram said... [Reply to comment]

ya ampun.kesiannyew dak comel ni. hurmm...sama2 kte berdoa agar luqman cpt sembuh. amin!~

 
On July 1, 2010 at 2:58 PM , Fathiah Farid said... [Reply to comment]

yaAllah..sedihnya tgk..kecil2 lagi dah terpaksa tanggung sakit ni..kite org dewasa pun tak tertanggung..doakan adik luqman selamat ye..

 
On July 1, 2010 at 10:50 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

skrg yg terkini la anak buah ko ni mcm mne?

 
On July 2, 2010 at 1:40 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

TERIMA KASIH SEMUA ATAS DOA KALIAN

ALHAMDULILAH PEMBEDAHAN LUQMAN SELAMAT.. CUMA DIA MASIH MERENGEK2 MENAGIS MENANGUNG KESAKITAN LA TUH..

SAMA2 BERDOA SPY LUQMAN CPT SEMBUH EK

 
On July 2, 2010 at 2:41 PM , ferdaus said... [Reply to comment]

ya allah...semoga cepat sembuh..amiinn...

 
On July 2, 2010 at 11:02 PM , sorensen said... [Reply to comment]

astaghfirullahalazim.. harap cepat sembuh. kesian dia...

 
On July 3, 2010 at 1:11 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

hurmmmm..


kecik lagi tu . haihh. cepatlah sembuhhh.

 
On July 3, 2010 at 1:24 PM , NICK IRFAN said... [Reply to comment]

dh buat pembedahan dh ke? alhamdulilah... tp ape2pun lps ni kena waspada ye...

 
On July 4, 2010 at 12:08 AM , AkU said... [Reply to comment]

Astagfirullah..sian nye..
moga2 adik Luqman cpt2 sembuh..

 
On July 7, 2010 at 1:58 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

Ya Allah..
sakitnya..moga Tuhan sembuhkan Luqman cepat..tak sanggup aku tgok budak2 kecik melecur ni..huhuhu