Sunday, May 30, 2010

FUUUYOOO... KONSERT MELODI CINTA ROSSA..



sebelum cerita pasal KONSERT MELODI CINTA ROSSA.. WAN nak panjat kesyukuran kerana BONDA WAN SUDAH SELAMAT SAMPAI KE TANAH AIR.. ALHAMDULILAH..

Sabtu lepas WAN berkesempatan menyaksikan KONSERT MELODI CINTA ROSSA di Stadium Bukit Jalil.. FUUUYOOOOOOOO ROSSA memang cantik dan konsert dia pun layan cuma terkilan sikit sebab lagu hits terbarunya HATI YANG KAU SAKITI tidak kedengaran di stadium.. arhhh frust sekejap time tu.. huhu


apa-apa pun lepas konsert habis, masuk kereta WAN terus pasang lagu tu untuk menyedapkan hati.. haha..

ni WAN nak tunjuk baju-baju yang di pakai oleh Pn. Rossa kita tu...


baju warna putih di sarungnya pada akhir konsert..

coklat emas

merah

hitam

part koir ini AMAT-AMAT BEST menyanyikan lagi PUDAR..
lepas ini mesti artis-artis Malaysia ambil dorang tuk
persembahan AJL kot la kan.. agaga

artis undangan yang membuat persembahan konsert Rossa..

Aizat

ST12

Pasha Ungu


ok sebelum WAN tutup pintu blog FUUUYOOO... MR.WAN.. WAN berikan paparan rakaman yang kureng memberangsangkan drpd WAN untuk lagU penutup ROSSA.. HEY LADIES.. SAKSIKAN..

video


mau beredar esok kerja.. kerja.. oh kerja...
SALAM FUUUYOOO..
:: HARI INI.. HARI SUSU SEDUNIA.. SO MARI KITA NYONYOT EH SALAH-SALAH MINUM SUSU RAMAI-RAMAI ^_^ ::

16 comments:

AiDa AzRyN said...

bestnye dpt tgk konsert rossa.. ;) jeleznyee.. ;P

Aby Umy said...

mantab lah rosa tu
best sangat

iyllienaz said...

suka sangat ngan dia..aizat ada di mana-mana..haha

Qarl said...

x jumpe kak ziana ke?

mr.syazwan said...

aida

jgn jeles... x baik.. ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aby

mmg MANTAP & FUUYOOO
hek2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyllienaz

WAN pun ada di mana2 jua..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Qarl

jumpe2.. haha tpi x dr atas da nampak k g.. hehe

ALYN_C3N1 said...

wah....cayalah....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

BESHHNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

E.d.Y said...

wah..bestnye..jeles...

Eazy Izzuddin said...

rossa!
hehe
xD
best

annfrendly said...

syukur bonda wan dah kembali dengan selamat.. bonda belikan oleh2 tak?

wawawaaaaaaaaaa..
ann frust sebab tak dapat tengok konsert Rossa...
suke sangat Rossa..
wan suke lagu "hati yag kau sakiti" ke? ann pun suke lagu tu.. besttt.. nape Rossa tak nyanyi ek.. tak cukup masa kot..

perh.. cantik2 bajunya.. comel aje..

mr.syazwan said...

alyn

yEAH...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

yabedabedu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

lerr jgn lerr jeles...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

mmg best.. hoho

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

beli tpi beli sikit2 je..
hehe

aah suka2.. haha
nnt wan nyanyi tuk ann erk..
haha

annfrendly said...

hahahaa.. wan nak nyanyi ke lagu tu.. nanti silap2 haribulan rossa takleh carik makan pulak...

harini bau berpeluang tengok video yg wan letak tu.. memang mantap..

(T____T) sedihnye sebab tak dapat gi..

Hazzy Ishak said...

bukan main kanda cuci mata ya

Fatin Sherrina Al-Baghtar said...

perlu la dane duet dgn rossa? hahaha ;p

~♥ iella ♥~ said...

mesti happening...syoknya klu dapat pergi sana gak...

Kau Bunga Cintaku...!!! said...

saya xla jeles sgt coz xla minat rossa tu tapi kalau ada org bagi free tiket, pegi je la kan.. alo..!!! mana entry p rakaman raya Diva Dato CT tu??

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com