sebelum cerita pasal KONSERT MELODI CINTA ROSSA.. WAN nak panjat kesyukuran kerana BONDA WAN SUDAH SELAMAT SAMPAI KE TANAH AIR.. ALHAMDULILAH..

Sabtu lepas WAN berkesempatan menyaksikan KONSERT MELODI CINTA ROSSA di Stadium Bukit Jalil.. FUUUYOOOOOOOO ROSSA memang cantik dan konsert dia pun layan cuma terkilan sikit sebab lagu hits terbarunya HATI YANG KAU SAKITI tidak kedengaran di stadium.. arhhh frust sekejap time tu.. huhu


apa-apa pun lepas konsert habis, masuk kereta WAN terus pasang lagu tu untuk menyedapkan hati.. haha..

ni WAN nak tunjuk baju-baju yang di pakai oleh Pn. Rossa kita tu...


baju warna putih di sarungnya pada akhir konsert..

coklat emas

merah

hitam

part koir ini AMAT-AMAT BEST menyanyikan lagi PUDAR..
lepas ini mesti artis-artis Malaysia ambil dorang tuk
persembahan AJL kot la kan.. agaga

artis undangan yang membuat persembahan konsert Rossa..

Aizat

ST12

Pasha Ungu


ok sebelum WAN tutup pintu blog FUUUYOOO... MR.WAN.. WAN berikan paparan rakaman yang kureng memberangsangkan drpd WAN untuk lagU penutup ROSSA.. HEY LADIES.. SAKSIKAN..

video


mau beredar esok kerja.. kerja.. oh kerja...
SALAM FUUUYOOO..
:: HARI INI.. HARI SUSU SEDUNIA.. SO MARI KITA NYONYOT EH SALAH-SALAH MINUM SUSU RAMAI-RAMAI ^_^ ::

Comments (16)

On May 30, 2010 at 11:59 PM , AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

bestnye dpt tgk konsert rossa.. ;) jeleznyee.. ;P

 
On May 31, 2010 at 12:21 AM , Aby Umy said... [Reply to comment]

mantab lah rosa tu
best sangat

 
On May 31, 2010 at 1:14 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

suka sangat ngan dia..aizat ada di mana-mana..haha

 
On May 31, 2010 at 1:41 AM , Qarl said... [Reply to comment]

x jumpe kak ziana ke?

 
On May 31, 2010 at 8:25 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aida

jgn jeles... x baik.. ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aby

mmg MANTAP & FUUYOOO
hek2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyllienaz

WAN pun ada di mana2 jua..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Qarl

jumpe2.. haha tpi x dr atas da nampak k g.. hehe

 
On May 31, 2010 at 10:22 AM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

wah....cayalah....

 
On May 31, 2010 at 6:14 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

BESHHNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 
On May 31, 2010 at 10:09 PM , E.d.Y said... [Reply to comment]

wah..bestnye..jeles...

 
On May 31, 2010 at 11:21 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

rossa!
hehe
xD
best

 
On June 1, 2010 at 4:17 AM , annfrendly said... [Reply to comment]

syukur bonda wan dah kembali dengan selamat.. bonda belikan oleh2 tak?

wawawaaaaaaaaaa..
ann frust sebab tak dapat tengok konsert Rossa...
suke sangat Rossa..
wan suke lagu "hati yag kau sakiti" ke? ann pun suke lagu tu.. besttt.. nape Rossa tak nyanyi ek.. tak cukup masa kot..

perh.. cantik2 bajunya.. comel aje..

 
On June 1, 2010 at 11:37 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

alyn

yEAH...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

yabedabedu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
edy

lerr jgn lerr jeles...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

mmg best.. hoho

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

beli tpi beli sikit2 je..
hehe

aah suka2.. haha
nnt wan nyanyi tuk ann erk..
haha

 
On June 1, 2010 at 2:52 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

hahahaa.. wan nak nyanyi ke lagu tu.. nanti silap2 haribulan rossa takleh carik makan pulak...

harini bau berpeluang tengok video yg wan letak tu.. memang mantap..

(T____T) sedihnye sebab tak dapat gi..

 
On June 4, 2010 at 9:50 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

bukan main kanda cuci mata ya

 
On June 15, 2010 at 10:19 PM , Fatin Sherrina Al-Baghtar said... [Reply to comment]

perlu la dane duet dgn rossa? hahaha ;p

 
On June 18, 2010 at 4:17 PM , ~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

mesti happening...syoknya klu dapat pergi sana gak...

 
On June 23, 2010 at 3:37 PM , Kau Bunga Cintaku...!!! said... [Reply to comment]

saya xla jeles sgt coz xla minat rossa tu tapi kalau ada org bagi free tiket, pegi je la kan.. alo..!!! mana entry p rakaman raya Diva Dato CT tu??