Thursday, May 13, 2010

FUUUYOOO... BONDA KU KE TANAH SUCI


berat sungguh tangan untuk menaip entri kali ini.. bukan apa cuma rasa sedih dan rindu masih terpahat di dalam hati ini...


selasa 12/05/2010
tiba masanya untuk bonda WAN melangkah kaki ke Tanah Suci untuk mengerjakan Umrah..
antara detik-detik di KLIA..


adik-beradik dan saudara bonda WAN yang turut sertai mengerjakan Umrah..

mereka pergi dalam agen IRNA YAKIN TRAVEL & TOURS SDN. BHD dibawah kelolaan Dato Ustazah Bahiyah..



bersama-sama dengan cucu termasuk anak dan menantunya..


walaupun ceria.. dalam hati ini menyelubungi rasa kesedihan..huhu

Darwisy jugak turut merasaikannya..
sebab selama ini bonda WAN yang menjaganya..

bag sudah tersusun untuk di periksa.. hatiku mula pilu...

ramai rombongan umrah pada hari itu


suasana hening menyelubungi KLIA ketika ini.. huhu


Makkkkkkkk!!! huhu

akhirkata...

:: IRINGI DOA BUAT IBUKU SEMOGA MENGERJAKAN UMRAH DENGAN PENUH KEIMANAN SERTA SELAMAT SAMPAI DAN PULANG.. AMIN.. ::


Comments (14)

On May 13, 2010 at 10:23 PM , AiDa said... [Reply to comment]

moga ibu wan selamat sampai dan pulang..amin... jangan risau ye.. ;)

 
On May 13, 2010 at 10:45 PM , izyani_azahari said... [Reply to comment]

insyaAllah. sayu je hati kan. xpe. u'll get use to it. 2 minggu je kn? hee. semoga ibu kamoo sihat di sana dan selamat kembali ke msia! ((:

 
On May 13, 2010 at 10:45 PM , shazika said... [Reply to comment]

knp kamu x ikot skali gi mekah?

 
On May 13, 2010 at 11:04 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aida

amin... amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
izyani

yup 2 minggu.. tpi rasa mcm 2 bln..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shazika

im doing my practical laa..

 
On May 13, 2010 at 11:47 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

slamat berangkat dan pulang dengan haji mabrur
;)

 
On May 14, 2010 at 1:36 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

semoga selamat perjalanan pergi dan balik..Amin..

 
On May 14, 2010 at 1:45 AM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

semoga bonda mu selamat pergi dan selamat pulang..
wan bila pula??

http://pojiepooh.blogspot.com/

 
On May 14, 2010 at 5:55 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

alo..lo..lo.. ciannya dia..
sedih la akhir entry tue..

wan.. sorry sbb lambat komen..
terlepas pandang wan dah update..

semoga bonda wan menunaikan umrah dengan mudah dan kembali semula ke malaysia dengan selamat...

err.. wan dah makan ke ni?
duduk umah sape masak makan?
ke makan kedai..
siannya dia...

 
On May 15, 2010 at 1:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

joe

amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

amin..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

amin...
duduk ngan ayahanda wan lerr
napa nak teman ke??
haha

 
On May 15, 2010 at 6:58 PM , AkU said... [Reply to comment]

Semoga aunty n uncle selamat sampai dan selamat pulang..Insyaalah~

 
On May 16, 2010 at 7:03 PM , Aby Umy said... [Reply to comment]

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
sekalian nak ijin follow blog ini

kalau ade mase ziarahlah ke blog saye :)

 
On May 17, 2010 at 9:00 PM , jane said... [Reply to comment]

ya....sy doakan ibumu selamat dlm smua urusan
amin=)

 
On May 17, 2010 at 11:45 PM , Aby Umy said... [Reply to comment]

makasih bang udah mau follow blog saye

 
On May 25, 2010 at 10:08 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

moga slamat pegi dan pulang..
teringat parents ku mengerjakan haji thn lepas...
=)