Thursday, May 13, 2010

FUUUYOOO... BONDA KU KE TANAH SUCI


berat sungguh tangan untuk menaip entri kali ini.. bukan apa cuma rasa sedih dan rindu masih terpahat di dalam hati ini...


selasa 12/05/2010
tiba masanya untuk bonda WAN melangkah kaki ke Tanah Suci untuk mengerjakan Umrah..
antara detik-detik di KLIA..


adik-beradik dan saudara bonda WAN yang turut sertai mengerjakan Umrah..

mereka pergi dalam agen IRNA YAKIN TRAVEL & TOURS SDN. BHD dibawah kelolaan Dato Ustazah Bahiyah..



bersama-sama dengan cucu termasuk anak dan menantunya..


walaupun ceria.. dalam hati ini menyelubungi rasa kesedihan..huhu

Darwisy jugak turut merasaikannya..
sebab selama ini bonda WAN yang menjaganya..

bag sudah tersusun untuk di periksa.. hatiku mula pilu...

ramai rombongan umrah pada hari itu


suasana hening menyelubungi KLIA ketika ini.. huhu


Makkkkkkkk!!! huhu

akhirkata...

:: IRINGI DOA BUAT IBUKU SEMOGA MENGERJAKAN UMRAH DENGAN PENUH KEIMANAN SERTA SELAMAT SAMPAI DAN PULANG.. AMIN.. ::


14 comments:

AiDa said...

moga ibu wan selamat sampai dan pulang..amin... jangan risau ye.. ;)

izyani_azahari said...

insyaAllah. sayu je hati kan. xpe. u'll get use to it. 2 minggu je kn? hee. semoga ibu kamoo sihat di sana dan selamat kembali ke msia! ((:

shazika said...

knp kamu x ikot skali gi mekah?

mr.syazwan said...

aida

amin... amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
izyani

yup 2 minggu.. tpi rasa mcm 2 bln..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shazika

im doing my practical laa..

joegrimjow said...

slamat berangkat dan pulang dengan haji mabrur
;)

iyllienaz said...

semoga selamat perjalanan pergi dan balik..Amin..

||| PöJìé PööH ||| said...

semoga bonda mu selamat pergi dan selamat pulang..
wan bila pula??

http://pojiepooh.blogspot.com/

annfrendly said...

alo..lo..lo.. ciannya dia..
sedih la akhir entry tue..

wan.. sorry sbb lambat komen..
terlepas pandang wan dah update..

semoga bonda wan menunaikan umrah dengan mudah dan kembali semula ke malaysia dengan selamat...

err.. wan dah makan ke ni?
duduk umah sape masak makan?
ke makan kedai..
siannya dia...

mr.syazwan said...

joe

amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

amin..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

amin...
duduk ngan ayahanda wan lerr
napa nak teman ke??
haha

AkU said...

Semoga aunty n uncle selamat sampai dan selamat pulang..Insyaalah~

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
sekalian nak ijin follow blog ini

kalau ade mase ziarahlah ke blog saye :)

jane said...

ya....sy doakan ibumu selamat dlm smua urusan
amin=)

Aby Umy said...

makasih bang udah mau follow blog saye

Eazy Izzuddin said...

moga slamat pegi dan pulang..
teringat parents ku mengerjakan haji thn lepas...
=)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com