Monday, April 19, 2010

FUUUYOOO.. TAMBUN & STUDIO MEMANG BERBALOI-BALOI..


FUH!! ( lap peluh di dahi) baru boleh tarik nafas lega selega-leganya sebab final projek studio dan lain-lain xsgment da selesai.. sekarang tiba masanya untuk FOKUS STUDY!!! hohoho..


tapi sebelum apa-apa.. WAN nak kongsikan beberapa keping gambar di TAMBUN sempena lawatan sambil berlajar di sana.. tengok ni.. hehe

pintu depan TAMBUN.. sempat gak tu..

da dapat tiket masuk semua happy!! yeahh

taklimat bersama orang TAMBUN di buat di dalam gua..
best giler...


dan di TAMBUN pun ada kereta api bawak pusing-pusing lagi.. hek3

sori la erk gambar mandi di TAMBUN tiada.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok ini nak share final presentation untuk studio yang projek management plan dekat GUNUNG LEDANG masa tu.. ha ni la hasilnya... memang tercirit nak pikir management plan ni.. so janganlah jadi consultant.. huhu


ini group WAN iaitu URUS BUMI CONSULTANT SDN. BHD.. lawan tuk dapat tander dekat GUNUNG LEDANG... katanya..

musuh ketat kami untuk studio.. hahaha

inilah dia muka-muka PART 5... cayaloh...

kesimpulannya.. PART 5 ini MEMANG BERBALOI-BALOI... hehe








11 comments:

Hazzy Ishak said...

lamanye kanda menghilangkan diri...

mr.syazwan said...

bukan menghilang...

tapi kanda menyorok je..

hehehe

bz final projek laa dinda...

knp windu ke??

=D

FarhanaDr said...

Fuhhhh.. Kanda dirindui ramai dinda ek.. Isk3.. Hahaha.. ;p

Lawatan smbil blaja ke tambun? Wow.. Tak habaq.. Boleh ku singgah skodengn wan mandi.. Hahaha..

::FAIZ FARISH:: said...

wah bestnya.... jelez aku...

DeVoteD LilY said...

amboiii3..
seronoknye die berjalan..
exam weyh exam..

mr.syazwan said...

farhana

sbb tu wan x nak bg tau
nnt konpem fahana skodeng..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

tau xpe.. =D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Devoted

iye2 exam..
huhu

Qarl said...

bile nk suh i blanje u nih

yg pting

andalah yg paling besar

o yeah!

iyllienaz said...

good luck final exam!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

azammmmmmmmmmmm ~

||| PöJìé PööH ||| said...

wow meriahhh!

annfrendly said...

laa nape tade gambar mandi mande wan...
fuh tinggi betul wan..
tak pernah menyampai ke sini lagi..
takdak rezki..
seronok kan pi ramai2..
nanti gambar2 nie jangan lupa cuci..
letak dalam album :)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com