FUH!! ( lap peluh di dahi) baru boleh tarik nafas lega selega-leganya sebab final projek studio dan lain-lain xsgment da selesai.. sekarang tiba masanya untuk FOKUS STUDY!!! hohoho..


tapi sebelum apa-apa.. WAN nak kongsikan beberapa keping gambar di TAMBUN sempena lawatan sambil berlajar di sana.. tengok ni.. hehe

pintu depan TAMBUN.. sempat gak tu..

da dapat tiket masuk semua happy!! yeahh

taklimat bersama orang TAMBUN di buat di dalam gua..
best giler...


dan di TAMBUN pun ada kereta api bawak pusing-pusing lagi.. hek3

sori la erk gambar mandi di TAMBUN tiada.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok ini nak share final presentation untuk studio yang projek management plan dekat GUNUNG LEDANG masa tu.. ha ni la hasilnya... memang tercirit nak pikir management plan ni.. so janganlah jadi consultant.. huhu


ini group WAN iaitu URUS BUMI CONSULTANT SDN. BHD.. lawan tuk dapat tander dekat GUNUNG LEDANG... katanya..

musuh ketat kami untuk studio.. hahaha

inilah dia muka-muka PART 5... cayaloh...

kesimpulannya.. PART 5 ini MEMANG BERBALOI-BALOI... hehe








Comments (11)

On April 19, 2010 at 11:44 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

lamanye kanda menghilangkan diri...

 
On April 19, 2010 at 11:51 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

bukan menghilang...

tapi kanda menyorok je..

hehehe

bz final projek laa dinda...

knp windu ke??

=D

 
On April 19, 2010 at 12:21 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Fuhhhh.. Kanda dirindui ramai dinda ek.. Isk3.. Hahaha.. ;p

Lawatan smbil blaja ke tambun? Wow.. Tak habaq.. Boleh ku singgah skodengn wan mandi.. Hahaha..

 
On April 19, 2010 at 12:39 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

wah bestnya.... jelez aku...

 
On April 19, 2010 at 12:52 PM , DeVoteD LilY said... [Reply to comment]

amboiii3..
seronoknye die berjalan..
exam weyh exam..

 
On April 19, 2010 at 1:01 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

farhana

sbb tu wan x nak bg tau
nnt konpem fahana skodeng..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faiz

tau xpe.. =D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Devoted

iye2 exam..
huhu

 
On April 19, 2010 at 1:51 PM , Qarl said... [Reply to comment]

bile nk suh i blanje u nih

yg pting

andalah yg paling besar

o yeah!

 
On April 19, 2010 at 3:34 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

good luck final exam!!

 
On April 19, 2010 at 6:35 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

azammmmmmmmmmmm ~

 
On April 19, 2010 at 7:17 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

wow meriahhh!

 
On April 19, 2010 at 10:40 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

laa nape tade gambar mandi mande wan...
fuh tinggi betul wan..
tak pernah menyampai ke sini lagi..
takdak rezki..
seronok kan pi ramai2..
nanti gambar2 nie jangan lupa cuci..
letak dalam album :)