Wednesday, April 21, 2010

FUUUYOOO... MOOD EXAM KEMBALI..






KHAMIS : 22/4/2010:RURAL ECONOMICS (2.15-5.15 p.m)



AHAD
: 25/4/2010: LANDSCAPE AMENITY MANAGEMENT (2.15-5.15 p.m)



RABU
: 28/4/2010: PLANNING AND MANAGING NATURAL, CULTURAL AND
HISTORICAL SITES (9-11 a.m)


ISNIN
: 3/5/2010: TURF GRASS MANAGEMENT (9-12 a.m)



JUMAAT
: 7/5/2010: FINANCIAL MANAGEMENT ( 2.45-4.45 p.m)



ISNIN
: 10/5/2010: PRACTICAL (2 BULAN)


:: BERUSAHA. BERDOA. BERTAWAKAL. ::

SEKIAN SALAM FUUUYOOO...

(^_^)


Monday, April 19, 2010

FUUUYOOO.. TAMBUN & STUDIO MEMANG BERBALOI-BALOI..


FUH!! ( lap peluh di dahi) baru boleh tarik nafas lega selega-leganya sebab final projek studio dan lain-lain xsgment da selesai.. sekarang tiba masanya untuk FOKUS STUDY!!! hohoho..


tapi sebelum apa-apa.. WAN nak kongsikan beberapa keping gambar di TAMBUN sempena lawatan sambil berlajar di sana.. tengok ni.. hehe

pintu depan TAMBUN.. sempat gak tu..

da dapat tiket masuk semua happy!! yeahh

taklimat bersama orang TAMBUN di buat di dalam gua..
best giler...


dan di TAMBUN pun ada kereta api bawak pusing-pusing lagi.. hek3

sori la erk gambar mandi di TAMBUN tiada.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok ini nak share final presentation untuk studio yang projek management plan dekat GUNUNG LEDANG masa tu.. ha ni la hasilnya... memang tercirit nak pikir management plan ni.. so janganlah jadi consultant.. huhu


ini group WAN iaitu URUS BUMI CONSULTANT SDN. BHD.. lawan tuk dapat tander dekat GUNUNG LEDANG... katanya..

musuh ketat kami untuk studio.. hahaha

inilah dia muka-muka PART 5... cayaloh...

kesimpulannya.. PART 5 ini MEMANG BERBALOI-BALOI... hehe








Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com