Thursday, March 18, 2010

FUUUYOOOO... FESTIVAL DIKIR BARAT AHAD INI!

waduh-waduh... lama banggat tak up date blog FUUUYOOO ni... bulan April ini boleh di katakan bulan sibuk WAN.. mana taknya banyak assignment dan program dalam 1 masa yang sama.. haiiyooo penat tapi enjoy itu yang penting..al maklum la bulan 4 da final exam... so semua dok sibuk nak perhabiskan bulan ini jugak..

tadi baru ja lepas present PROPOSAL THESIS.. fuh lega.. tajuk di terima cuma betulkan sikit-sikit je.. alhmadulilah... untuk entri kali ini hambo tak mou gayak sal proposal thesis tapi hambo nak goyak sal FESTIVAL DIKIR BARAT, anjuran KOLEJ MERANTI & HEP UITM..


ini dia banner.. chantek bukan.. hehe

so pakat ramai-ramai g deh.. pasti melatop.. WAN antara sebahagian urus setia dalam program ini.. WAN dan sebahagian kawan-kawan WAN di tugaskan menguruskan persiapan tempat di Dewan Sri Budiman nanti..

setiap malam kami berkampung di bilik JPK untuk buat apa-apa yang patut. tengok je la ini..


haaa sampai gitu sekali kan.. haha

di samping itu, kami telah buat fotoshoot untuk diletakan di buku program nanti.. pot pilihan di canselori

bab bergambar serah je pada ku.. harus di galas dengan baik sekali.. haha






rasa sampai di situ dulu hambo nak goyak.. jika ada kelapangan AHAD ini.. marilah datang ke UITM, SHAH ALAM.. kita berdikir barat... konpem FUUYOOO... jumpa di sana erk...


10 comments:

Hazzy Ishak said...

hensem kanda ku sorg ni...hiks

annfrendly said...

memang lame wan tak update..
bz sungguh

pheww..
hemsem bangat wan pakai tuxedo...
smart taw...

tgk chayaq Hazzy Ishak tue..

Amir Rayyan said...

lama x komen..hai wan...jg diri...:)

::FAIZ FARISH:: said...

Semat seh pakai tuxedo......

iyllienaz said...

betul!! ada nampak poster tampal merata2..

joegrimjow said...

sini pon ade jugak
aiyokk
camne la nak cari alatan semua

FarhanaDr said...

Gambar mcm biasa.. Kanda wan dan dinda lolly.. Foto genik dan foto gediksss.. I salute laa.. Hik hik. Meletopsss..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mujur arca tu tak tumbang ye wan dek kefuyoan 13 jejaka bertuksedo....ekekeke :-D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ketara disitu~


dalam ramai2.


abang wan yg paling besar HAHAHAHAH

tapi paling macho~

蒜泥白肉Lynn said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com