Wednesday, March 31, 2010

FUUUYOOO... DI PENTAS..

hampir dua minggu FESTIVAL DIKIR BARAT melabuhkan tirai.. tapi tidak lagi update di blog ku ini.. haiiyoo..huhuhu

inilah di pentas atas air tangan WAN dan rakan-rakan.. bayangkan hanya setting decoration pentas ini hanya 6 jam sahaja daripada pukul 12 tgh malam sampai 6 pagi.. so inilah hasilnya.. amacam?? huhu


piala bagi JUARA...

tetap gegeh bergambar walaupun mata da layu.. mana taknya tido hanya 2 jam semata-mata mahu siapkan pentas..huhu

ok the end...huhu

Thursday, March 18, 2010

FUUUYOOOO... FESTIVAL DIKIR BARAT AHAD INI!

waduh-waduh... lama banggat tak up date blog FUUUYOOO ni... bulan April ini boleh di katakan bulan sibuk WAN.. mana taknya banyak assignment dan program dalam 1 masa yang sama.. haiiyooo penat tapi enjoy itu yang penting..al maklum la bulan 4 da final exam... so semua dok sibuk nak perhabiskan bulan ini jugak..

tadi baru ja lepas present PROPOSAL THESIS.. fuh lega.. tajuk di terima cuma betulkan sikit-sikit je.. alhmadulilah... untuk entri kali ini hambo tak mou gayak sal proposal thesis tapi hambo nak goyak sal FESTIVAL DIKIR BARAT, anjuran KOLEJ MERANTI & HEP UITM..


ini dia banner.. chantek bukan.. hehe

so pakat ramai-ramai g deh.. pasti melatop.. WAN antara sebahagian urus setia dalam program ini.. WAN dan sebahagian kawan-kawan WAN di tugaskan menguruskan persiapan tempat di Dewan Sri Budiman nanti..

setiap malam kami berkampung di bilik JPK untuk buat apa-apa yang patut. tengok je la ini..


haaa sampai gitu sekali kan.. haha

di samping itu, kami telah buat fotoshoot untuk diletakan di buku program nanti.. pot pilihan di canselori

bab bergambar serah je pada ku.. harus di galas dengan baik sekali.. haha






rasa sampai di situ dulu hambo nak goyak.. jika ada kelapangan AHAD ini.. marilah datang ke UITM, SHAH ALAM.. kita berdikir barat... konpem FUUYOOO... jumpa di sana erk...


Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com