Monday, February 22, 2010

FUUUYOOO... REUNION SEKOLAH LAMA BABAK 1..


hari sabtu lepas telah berlangsungnya reunion SEK. MEN. KEB. LEMBAH KERAMAT daripada batch 1980++ hingga 2009.. WAN antara batch 2005..

batch WAN tak ramai datang ada la dalam 7 orang kot.. yang lain entah hidup ke entah apa entah.. haha tak tak tak.. yang lain meka tak tahu.. katanya.. walhal da war-war kat fb.. ceh!! alasan..

permulaan kami kena buat pendaftaran...

lepas sahaja daftar apa lagi terkinja-kinja lah kami mencari cikgu-cikgu yang mengajar kami dahulu kala..

yang penting kebanyakan cikgu yang WAN jumpa semua dialog yang sama kata kata WAN macam ini bunyi dia..

"WAAAA AWAK DA MAKIN HENSEM DAN BERTAMBAH SIHAT, BESAR DAN KEMBANG EK"
aduhhhhhhhh apa maknanya itu??
huhu

antara yang sempat kami jumpa adalah...

cikgu SEJARAH- HAJJAH CIK BAHIYAH (tudung pink), cikgu ADD MATHS-PN. HAMIDAH (tudung putih)

merangkap guru kelas form 5 turut mengajar SAINS-PN AKMAL.. (kesian tengok cikgu.. ketepi je anak murid yang over lak bergambar terutama baju hitam tu) huhu

cikgu AKAUN-PN. WAN ZAWIYAH.. cikgu yang selalu tahan dengan perangai dengan anak-anak muridnya terutama baju hitam tu yang selalu menyakat cikgu.. huhuhu (aku lagi)

cikgu BM-PN.AISHAH.. cikgu 1 geng ngan WAN dalam bab mengomel cikgu-cikgu lain.. opsss..teng3.. yang penting anak murid lagi "BESAR" daripada cikgu.. ish2.. cikgu tak cukup zat ke kami terlebih zat?? huhuhu


Pn. Rozainor.. cikgu ini tak pernah mengajar WAN tapi cikgu selalu tergelak sama-sama bila ke pusat sumber.. ada saja point nak di kutuk, kritik.. ohhhh so sweet.. windu-windu..

cikgu-cikgu jugak ini.. meka masih kenal WAN.. itu yang buat WAN nak guling-guling atas lantai.. gumbira seyh.. haha

PN CHE SHAM.. otai SEK. MEN. KEB. LEMBAH KERAMAT.. hoho

nyanyi lagu sekolah... arhhh 5 tahun tak menyanyikannya rasa terbeliat lidah nak nyanyi..


jangan tak tahu ABBY ABADI pun datang jugak sebagai ex-student batch 1994..
cayalah..


mujur ani mayuni, razlan kristal, ijoy (suami sharifah shahirah) dll tak datang..kalau tak lagi meriah.. ini baru artis ABBY dan artis WAN.. huhu opss tersalah pulak.. artis WAN hanya pada angan dan sedar je.. huhu..


ada cerita lagi pasal reunion ini tak sempat cerita kesemuanya mata sudah kuyu..esok ada kelas pg... huhu..kekal FUUUYOOO.. ngeee

Comments (13)

On February 22, 2010 at 1:07 AM , ann frendly said... [Reply to comment]

wah...
ni reunion secara besar-besaran nih...

7 org aje batch wan yg datang...
mana ceruklah depa dok nyorok..
awatlah liat sgt nk p reunion yg begitu meriah nie...
rugi woo..

Macam biase wan lah yg tertinggi, tough dan paling menyerlah dalam gambar... uiks.. jgn koyak pulak baju ann puji2 nih...

wooo
pandai wan eh..
buat lakonan nganga mulut..
konon nyanyi lagu sekolah dengan lancar lah yer..hihihiikk..

Abby abadi pun ade...
ingatkan awek wan tadi..
maklumlah ala2 sedondon gitu... heheh

 
On February 22, 2010 at 1:08 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Walawehhhh.. Ade abby abadi lagik hokeyyy.. ;p

Abang wan.. Anda tak kembang laaa.. Cume anda TOUGH.. Sasa wo.. Orang kata macho gitu.. Ahaks.. ;p

 
On February 22, 2010 at 1:18 AM , Qarl said... [Reply to comment]

Abby Abadi nmpk lebih kurus and lebih chantek kan?

 
On February 22, 2010 at 2:06 AM , joegrimjow said... [Reply to comment]

hoho
ad artis tu
mantap2

wan nanti jd artis gak r
hehe

 
On February 22, 2010 at 6:58 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

fuhh sonok seh wan. Fuyoooo betol la;)

 
On February 22, 2010 at 7:58 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

fuyyyooohh bestnye
siap ad reunion bagai..
mesti meriah gila

dengan kehadiran artis...tuttt!!

 
On February 22, 2010 at 10:58 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ann

FUUUYOOO puji bebagai malu check..
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

oooo x kembang just taff ek...
ermm maybe cikgu nak cakap mcm tu gak kot... dia malu..
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Qarl

dia da gemuk la seiring mcm wan huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

wan nk jd artis???
hahaha
teng3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

FUUUYOOOO tooo
hehehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

tetap FUUUYOOOO
artis tutt?? haha
kemain

 
On February 22, 2010 at 11:09 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

wah sekolah artis rupanya lembah keramat tu...hihihihi =D

part nyanyi lagu sekolah tu mesti best kan? terimbau balik kenangan2.... =]

 
On February 22, 2010 at 2:20 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nuar

aah mmg best wooo...
=)

 
On February 23, 2010 at 2:46 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

haha..hebat x illi still ingat lagi lagu sekolah..

 
On February 23, 2010 at 3:40 PM , annfrendly said... [Reply to comment]

babak 2 bile lagi wan??

 
On February 23, 2010 at 5:34 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

glamer ko berdiri sebelah abby abadi..
hahaha

 
On February 23, 2010 at 10:56 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

iyll

kamu HEBAT!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ANN

SUDEH!!! hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zack

kalau berdiri sblh kamu lg glamer kot..