Wednesday, February 10, 2010

FUUUYOOO... PUTERA GUNUNG LEDANG KEMBALI LAGI


AKU RINDU DENGAN
FUUUYOOOO.... mujur akhirnya dapat jugak update...

minggu lepas WAN pergi GUNUNG LEDANG... ahaa GUNUNG LEDANG lagi.. untuk buat assignment berkenaan dengan MANAGEMENT PLAN untuk pihak GUNUNG LEDANG di bawah subjek studio 2 yang mempunyai 6 jam kredit ... FUUUYOOOO WAN kena buat betul-betul kalau tak mau jatuh CJPA... huhu

so perjalanan WAN dimulakan dengan
...

yang penting 2 kerusi tu WAN bolot sorang.. so memang selasa untuk TIDO... haha

Group WAN ditugaskan membuat interview antara penduduk kampung di sekitar GUNUNG LEDANG seperti KG. MELAYU RAYA, KG HANG TUAH dan KG PARIT 2... Selain itu kena interview manager ladang antaranya ladang SIME DARBY, IOI dan GENTING... Di samping itu, kena jugak interview KG ORG ASLI...

gegeh ini orang baju hitam tu menayakan soalan.. haha

jelas terpancar muka ku yang buntu dan tension tak tau da nak tanya soalan apa..
yang sorang tu dok sibuk nak menchantek je.. huhu

pak cik hensem itu adalah TOK BATIN.. namanya EN MEGEK.. huhu

walaupun WAN tak mendaki gunung.. tapi WAN telah memesan kepada kawan-kawan WAN yang daki gunung untuk mengambil gambar di kaki puncak...

itu adalah menara telekom...

chantek kan kan kan

sambil-sambil menunggu pak cik van UiTM mengambil kite orang dari site sempatlah bergambar.. hehe

di ladang SIME DARBY

kenangan manis bila interview orang ialah dapat makan free, dapat jalan kg org, dapat cari calon isteri.. hahaa dan yg paling penting kite orang dapat interview orang tak betul mentalnya.. huhuhu.. ohhhh tipah tertipu... hahaha..

so gambar seterusnya ialah gambar semasa di tempat tinggal kami saksikan.. ngeee

di waktu malam selepas BBQ.. so no wonder la kelihatan perut muncit.. huhu


bersama rakan-rakan yang gilo berposing.. haha

di apit oleh dayang-dayangku sekalian.. agaga

dekat GUNUNG LEDANG jugak dapat lah bermanja-manjakan kaki ini dengan gigitan ikan di sungai di situ.. yang penting FREE...


kerja-kerja gak tapi gambar pun penting gak kan.. huhu

pose paling chantek.. MENONGGENG.. haha alkisahnya nak cari shot gambar yang chantek katanya...

akhir sekali time to SHOPPING @ TANGKAK!!

GUNUNG LEDANG dekat je dengan TANGKAK so apa lagi shopping toto, cadar, kain..memang berbaloi.. tapi bukan WAN yng shopping.. tu just tolong bawakan je... huhuhu

ok sampai di sini dulu.. later story lagi... salam FUUUYOOO... SELAMAT BERCUTI WAGRA UNIVERSITI... hehehe






Comments (17)

On February 10, 2010 at 1:31 AM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Fuuyooo.. Yang penting bergambar tu tak lupe kan.. Ahaks.. ;p

Nape tak daki gunung? Isk3.. Malas tau dia ni.. Nak kene babap ngan cik lolly.. Hahaha..

 
On February 10, 2010 at 2:03 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

AHAHAHAH. kau fana pat0t rr aku tsedak tadi. ghupe2nyaaa kau mengumpat ye ? ngeee


bang wan oit nape makin b00lat nih ?

hihiks.

 
On February 10, 2010 at 3:41 AM , ann frendly said... [Reply to comment]

ewah... syoknye dia di gunung ledang, siap diapit dayang2 lagi tu.. bukan main gembira lagi ye.. heheheh

paling tak tahan tgk gambar wan gan girl yg sibuk mencantikkan diri tue...hehhe

seronok betul nampaknye wan kat sane.. buleh jadi duta gunung ledang nih...

 
On February 10, 2010 at 6:53 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

fuyoooooo wan!!!

sonok kan time blaja.jalan2 pon free weh.huhu..rindunya nak jalan2.hehe

 
On February 10, 2010 at 7:23 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

oh jelesnya melihat kegirangan yg terpancar di wajahmu itu...ekekeke...jadi student mmg best dan fuyyoooooo...! harap wan dapat CGPA yang mantoppp! =D

 
On February 10, 2010 at 7:59 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

fuyoooh fuyyyooohhh
patut lah xde coverage...
rupa2 sibuk kt gunung ledang sana nun...kihkih

 
On February 10, 2010 at 11:13 AM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

wah...mmang fuyoooohhhh arr...sambil myelam minum ari btl tak mr.wan..hehe..

yela, smbil bt keja smbil bcuti kn..best nyer..nk bcutiiiii....

 
On February 10, 2010 at 12:39 PM , DeVoTeD LiLy said... [Reply to comment]

cewahhh..
putera gunung ledang da tron...
bole buat teater musikal la pas ni wan..
haha..

 
On February 10, 2010 at 1:14 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

fahana

bkn mls daki cuma takau daki nnt x turun2 je... huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

hep2 apa bulat2 haa...
ni kan bulat ni cute..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ann

hahaha
boleh je jd duta
as long as dpt byran
wahh demand tu..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

apa lg sambung la belajar lg..
dpt g trip..haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anuar

AMIN3.. moga DEKAN sem ni...
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

tu laa.. tu yg x leh mms my pic..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
alyn

xleh sambil menyelam minum air
nnt tersedak
huhuhu
=P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Devote

yess
nntkan kemunculannya
hahahaha

 
On February 10, 2010 at 2:20 PM , ann frendly said... [Reply to comment]

huhu.. datang melawats lagik,
harini baru ann perasan yg wan nih sungguh tinngi,
macam model lah pulak tingginye...

eh2.. tengok tue... wan dah kembang semangkuk..sbb ann puji.. heheh :P

 
On February 10, 2010 at 6:38 PM , Lady B said... [Reply to comment]

eh macam bestla! nak ikut!

 
On February 10, 2010 at 8:38 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

wahh..semua perempuan laa..g tangkak ke??teringat matrix kat situ dulu..

 
On February 10, 2010 at 9:40 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ann

waduh2.. ann jgn puji-pujian..
nnt WAN x lalu selera mkn...
hahahaha

x la tinggi sgt dlm 178cm je...
tpi cita2 nak jd model mmg ada pun
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lady

JOMMMMM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iyllienaz

aah mmg dekat ngan matrix...
hehe

 
On February 13, 2010 at 8:18 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

Is Bigfoot Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

 
On February 13, 2010 at 4:32 PM , ann frendly said... [Reply to comment]

wuih..
tinggi 1.78 m
patut ler pun nampak sungguh tinggi.
boleh sangat nih jadi model..
muke wan licin macam kain satin..
hah kire dah lengkap pakej nak jadi model nih..

 
On February 17, 2010 at 10:50 AM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

walaupun Pojie Gunung Ledang dgn bandar Muar tuh dalam 45min jer, selalu gi sana dah macam bilik mandi sendiri, xpnh pulak Pojie meriah amik gambar byk².. hehe..
tp ble tgok kamu punyer gambar² ini, baru ku sedar keindahan alam ciptaan Illahi di Gunung Ledang tuh!

 
On February 17, 2010 at 9:01 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ann

haiiyooo puji lambung2 ni...
malu2..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

itu lerr..
nnt dtg gunung ledang
kalau nak guna guide
ajak je wan..
ngeeee